1698 нови болни от коронавирус, починали са 18 души

В болница са 1971 пациенти
41
1698 нови болни от коронавирус, починали са 18 души
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Новите болни от коронавируса през последното денонощие са 1698, показват данните на Единния информационен портал. Това са 10,91% от направените 15 551 теста.

В болница са 1971 пациенти, като 217 от тях са в интензивно отделение.

18 души са починали заради усложнения, свързани с инфекцията, като 78% от тях не са били ваксинирани.

Излекувани са 2761 души.

Поставени са 1847 дози ваксина. Така общият брой на хората със завършен ваксинационен цикъл в България са 2 049 909.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: болникоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
217 души в интензивните! За сравнение - в дания са 8. В Швеция 24.
13
6
 
4
 
! Отговори
Паню Баирски преди 2 години
Огнян Кунчев, Витанов и другите лапачи около тях само говорят глупости за неща, които не разбират и харчат народни пари. Нямаме нужда от такива плямпала - разтягат локуми като руски интелигенти и мислят, че някой им вярва.
12
12
 
5
 
! Отговори
Алооо преди 2 години
До Анонимен Антивакси, зацикляте все върху едни и същи npoctoтии! Не ви ли писна на калинката? Я беж да полагате някъв общественополезен труд!" Удари още една доза, че явно ти е малко. Видяхте ваксарите, че ще прецакани и лаете като вдовица за... Тая измама се измести с друга измама и следва поредна измама. Така че, който има малко акъл се усеща за какво става въпрос. Искаш и ти да си на хонорар като витанката и кунчо а ?
11
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Антивакси, зацикляте все върху едни и същи npoctoтии! Не ви ли писна на калинката? Я беж да полагате някъв общественополезен труд!
10
6
 
11
 
! Отговори
taschunka witko преди 2 години
При такава ситуация искат да отменят пандемията защото нямат пари в приетия наскоро бюджет.Накратко казано Кире Джон Траволта няма пари .А тоя Асен се оказа най-тъпия финансист, да беше живмалката Секира щеше да му се смее.
9
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Фалшива пандемия" от която умряха 37 хиляди у нас за две години и 6 милиона и половина в света? Май вие сте някакви "фалшиви хора" Сгрешена ви е програмата. Ако недай Боже попаднете в болницата не давайте на "медицинските фашисти" да ви лекуват. Вие сте не само нескопосани и негодни творения, вие сте вредители.
8
5
 
20
 
! Отговори
УчудЕна преди 2 години
Завишаваме бройчицата, на някои екзепляри ще им е мъчно за масчиците!
7
6
 
22
 
! Отговори
До 11 преди 2 години
Ковид Е световна конспирация. Няма друго мнение.
6
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако постоянно ти се привиждат световни конспирации срещу твоята важна особа *** на психиатър! Казва се параноя! Има хапове! Не обвинявай другите че си неук!
5
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Истината Много ви харесва да се изживявате като жертви на някого, ала всъщност сте жертви на невежество и озлобление към живота. Скрийте се някъде, направете си едно село от амиши и никой няма да ви закача, защото така няма да вредите. А нас ни оставете на "фармамафията"
4
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как съвпадна края на коронавируса и ваксинационната кампания с войната! Всичко е по поръчка. Ама изчезнаха и Кунчев, Арнаудова, Александрова---и тъй нататък. И никой вече не ни врънка да се ваксинираме с 3-та, 5-та и прочие дози. Излишно ли стана? То ако има вирус, кво значение имат другите новини? Явно няма вирус, а само тормоз.
3
7
 
25
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Излезе наяве - медицинските фашисти НИКОГА не са се грижили за нашето здраве. Тяхната цел винаги е била печалби на фармафията и вечен абонамент на пациента към лекарства, които не лекуват, а поддържат болестта! Ъндърстенд??
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А дали е така кой да ти каже ..
1
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мафията ще бъде осъдена!