Бургас и Варна влязоха в жълта зона

Заболеваемостта в страната е 73 на сто хиляди души население
50
Бургас и Варна влязоха в жълта зона
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Областите Бургас и Варна са в жълта зона по ниво на заболеваемост от COVID-19 на двуседмична база. Това показват данните на Националния център по заразни и паразитни болести към 3 юли 2022 г.

През миналата седмица в жълта зона първо влезе София.

Още по темата


Заболеваемостта от коронавирусната инфекция в страната е 73 на сто хиляди души население.

По данни на картата за епидемичната обстановка в страната, разделена на пет региона и указваща заетостта на болничните легла за пациенти, заразени с инфекцията, всички региони са в най-ниския етап - нула.


 


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
3
 
9
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 1 месец
До 40Май глупавите се оказахте вие,където още вярвате че има Пландемия!!!Заради такива овце като вас,страдат нормалните хора,които искат да живеят ,нормален живот без ограничения!!!Съсипаха икономиката с безумните локдауни,разболяха хиляди хора със експерименталните бъркочи и още пропагандират...не се спряхте,ще си платите скъпо!
38
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Антигентият тест струва 5 лв. Можеш сам да си го направиш и да се самоизолираш. Обаче народът ни не е дорасъл дотам, че да пази другите. И никога няма да ги стигнем по отговорност и лоялност европейците. Мотото у нас - "Всичко е конспирация, всичко е лъжа". Затова и ще си останем най-изостанали, най-бедни и най-прости.
37
4
 
14
 
! Отговори
1 преди 1 месец
Кой нормален човек дава по 100 лева да ходи да си прави тестове.На мен и безплатно да ми предлагат няма да си направя.Откъде ги вадят тези данни, аз не мисля че нормален човек който няма симптоми ще ходи да се тества и да им дава тия пари!
36
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мангъра се орезили за пореден път.
35
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не случайно сте най-глупавите в Европа. Още има хора значи, според които тестът е фалшив, пандемия няма , вирус няма.
34
2
 
2
 
! Отговори
неваксиниран преди 1 месец
До Започва Не е трудно да си без дози в България, където е пълен цирк всичко. Я да те видя как ще си без дози в някоя западна страна.
33
5
 
12
 
! Отговори
Започва преди 1 месец
Готвят ни и подгряват тигана за новата запръжка. И неусетно до средата на септември ще сме затворени. А тези, които са САМО С 3 дози, няма да могат да влизат никъде.
32
4
 
1
 
! Отговори
кемтрейлс ЕАД преди 1 месец
Отровите идват от Гърция до Графа първо и после до Сарафово и последно до Д. Митрополия.
31
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Спукан балон, господа, спукан балон. И в пембяна86 да влязат, все тая.
30
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Въпрос като "кой вярва в корона" може да зададе само човек, който не разбира какво става.
29
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
При 400 000 население в областите значи ни плашите с жълта зона за 400 човека с поло ителни тестове, които отдавна се разбра че са фалшиви? 2022г е, кой вярва в короната и си прави тестове въобще?
28
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Влязоха на майка ви.. в ...
27
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Я пак някой да снесе някаква мъдрост за "експерименталните течности". Или ви спряха 4 хиляди лева да опростачвате народа. Мамето в НЕумно!
26
6
 
15
 
! Отговори
гост преди 1 месец
ДО 26 Кирил Петков го махна! . СЕРТИФИКАТА СР ПРЕМАХНА ПО ВРЕМЕТО НА КИРО ПРОСТОТО ЗАРАДИ МИТИНГИТЕ И ДЕМОНСТРАЦИИ *** ВЪЗРАЖДАНЕ . ТАКА , ЧЕ МАХАНЕТО НА СЕРТИФИКАТА Е ЗАРАДИ ВЪЗРАЖДАНЕ . ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ В ПАРЛАМЕНТА , КОЯТО СЕ БОРИ СРЕШУ МЕДИЦИНСКАТА МАФИЯ И СЗО .
25
5
 
14
 
! Отговори
Сиф преди 1 месец
Няма да се тествам дори и пари да ми дават.
24
5
 
17
 
! Отговори
гост преди 1 месец
Това показват данните на Националния център .ПЪЛНИ ЛЪЖЦИ . ВАКСИНИТЕ СА ПРОИЗВЕДЕНИ И СА ГОТОВИ ЗА НОВИ ПОДВИЗИ . НЕ ИМ СТИГНАХА ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА И ИСКАТ ПАК , АЛЧНОСТА НЯМА ГРАНИЦИ . ТАЗИ ГОДИНА ИСКАТ ТОЗИ ПЪТ ДА НИ ВАКСИНИРАТ . НЯМА ДА СТАНЕ , ЩЕ ХВАНА ДЪРВОТО И ЩЕ ГО ПОСЕДЯ ДО ВСЕКИ ДОКТОР И МАТЕМАТИК .
23
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Как пандемия и плащане?!Все едно война и войниците в окопите да си плащат храната.Искаш да я спреш-плащаш,а не ги взимаш парите от хората под формата на тестове и други изследвания.
22
7
 
10
 
! Отговори
Болния от корона преди 1 месец
За информация на този дето ще ми хака човката болна, еми аз нямам хрема, само кашлицата остана, но болките в гърлото бяха ужасни, нито можеш да ядеш , нито вода да пиеш. Неможеш и лекарства да поемаш , защото с всяко преглъщане все едно , че те режат с нож. Мислете си още, че е глупост, но и тайно се молете да него хванете. (Ваксинираните не са застраховани.)
21
3
 
28
 
! Отговори
noFreeman преди 1 месец
абе то никой не се тества, всичко е стъкмистика за нещо недоказано...
20
10
 
6
 
! Отговори
Запознат преди 1 месец
Всъщност никой не може да каже колко точно е бройката на заразените, но са в пъти над тези. Причината е, че Здравната каса спря да заплаща за PCR-тестовете и антигенните, ако са назначени от личния лекар. Плаща само за тези, които издава специалист пулмолог или инфекционист. Резултатът е следният - разбоялвате се и отивате при джипито. Той пише грип или ОВИ, без да се прави тест, защото трябва да си го платите. Не ви праща при пулмолог или инфекционист, защото напарвленията му са ограничени.