663 нови болни от коронавирус за последните 24 часа

Положителните проби са 28%
78
663 нови болни от коронавирус за последните 24 часа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 663, показват данните на Единния информационен портал.

Направени са 2 373 теста което означава, че делът на положителните резултати е 27,9 процента.
Починали са двама пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция.

Към днешна дата в болница са 1099 души от които 47 са в интензивно отделение.

Новопостъпилите в болница са 48. Излекувани през последното денонощие са 83 души, а общо от началото на пандемията - 1 152 697.

Активните случаи към момента са 27 026.

През последните 24 часа са поставени 144 дози ваксини, а общо от началото на ваксинационната кампания са поставени 4 488 309 дози.

Общо 37 431 души у нас са загубили битката с новия коронавирус от потвърдените 1 217 154 заразени от началото на пандемията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още по темата: болникоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Благодаря за този, който препоръча да гледам Фюлмич. Споделих интервюто с много приятели, някои в чужбина. Това е начинът
50
1
 
6
 
! Отговори
Бай Онзи преди 1 година
Както разправя доц. Гломб (гломб съкр. от glide bomb - wikipedia), имало скрита заболеваемост, а защо не скрита смъртност - нищо чудно някой удавен, катастрофирал и пр. да е бил я хремав, я кашлящ. Пък и тия, маскираните, можеш ли ги разбереш кой действително болен и кой - само душевно поразклатен.
49
1
 
11
 
! Отговори
Продажниццците преди 1 година
Продължават пропадането си! Изгубват душите си по пътя на всяване на страх сред народа и дори не им пука! Видов ден идва, Видов ден ....
48
1
 
12
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 1 година
Въпрос към ковидарите:Абе,откачалници ,защо никой досега ,не взе да си направи труда да изолира хипотетичния вирус?Защо няма диагностика за откриването (ПСР -тестовете не доказват съществуването на вирус ,и това е доказано )!!!
47
2
 
3
 
! Отговори
До 41 преди 1 година
Заслугата, че имаш всички бебешки ваксини не е твоя, а та родителите ти. Те са направили избора да те ваксинират. Сега, когато си пълнолетен ( предполагам) , ти правиш избор да не се ваксинираш. Значи си антиваксър.
46
2
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Интервютата на Райнер Фюлмич отварят очите на слепите. Лошото е, че така наречените конспирации се материализират.
45
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Потърсете интервютата на Райнер Фюлмич и ще разберете какъв е механизмът на въздействие.
44
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слишайте внимателно и не си губете времето с безпредменти приказки. Вирус няма. Има едни фалшиви тестове.
43
2
 
10
 
! Отговори
Ай сиктир преди 1 година
До Анонимен (48) - Ако визираш мен, аз лично съвсем не твърдя, че всяко заболяване на ваксиниран е следствие от ваксините. Но пък е напълно възможно в някои случаи това да е вярно, нали така? Принципно няма как да сме сигурни, без по-задълбочено изследване. Затова и държа да се правят аутопсии, за да се установи кой от какво е починал. То и данните от аутопсии могат да бъдат манипулирани, но все пак...
42
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз мога да попитом същото. Антиваксърът как разбра, че всички заболявания, настъпили в някой ваксиниран са следствие на ваксините? Или всичко, което се случва, включително и да си счупиш крака например, е резултат на ваксинацията?
41
1
 
1
 
! Отговори
…!! преди 1 година
Много са!
40
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изтрити до момента 15 коментара. В тях е била истината.
39
5
 
7
 
! Отговори
Ай сиктир преди 1 година
До Анонимен (42) - "увредени и починали от ковид, както и последващи инсулти, рак и автоимунни" - А как точно се установи кой от какво е починал? И също как се установи, че "инсулти, рак и автоимунни" са вследствие на "ковид"? Или викаш вече всяко заболяване в свързано с "ковид" и няма какво да се доказва...?
38
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хе хе хе....
37
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така ще да е, само дето аз, антиваксърът (което не е верно, имам всички ваксини от бебешка възраст) издрапах след тежък ковид, а ваксинирате не можаха. Това, дето го бодат, трябва да му сложат ново име, ваксина със сигурност не е.
36
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Явно е пълна каша в главата ти. Всички опасни описани събития са следствия на ковид инфекцията, а не ваксините, както се опитвате да го изкарате. Жалко е, че има хорица, които ще ви се вържат и ще станат жертва на ковида. След повсеместната ваксинация в повечето държави, нивото на явната и скритата смъртност се върна отпреди пандемията. Докато в България нещата продължават да са трагични. Благодарение на вас, антиваксърите.
35
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 53 - Това, че ти не чул, не означава, че няма. Около мен пък точно ваксинирани си отдихо, един от тях много скъп за мен човек.
34
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Откакто се ваксинираха всички в обкръжението ми, не съм чул за никой "пострадал" малко или много, пряко или косвено от ваксините. Откъде си ги измисляте тези "факти", направо да се хванеш за главата от фантасмагории и лъжи. Затова пък отпреди да дойдат ваксините, имам много колеги и роднини, увредени и починали от ковид, както и последващи инсулти, рак и автоимунни, и то при млади хора.
33
4
 
7
 
! Отговори
До 52 преди 1 година
На тези ще им помогнат по 8 дози.
32
4
 
10
 
! Отговори
До 45 преди 1 година
Тези "данни" ги принтирай на служебния си принтер и си избърши задните части с тях.