Доц. Мангъров: COVID сега няма нищо общо с този от преди две години

Според него ваксините, прилагани днес, не действат
Обновена: 22 окт 2022 17:13 | 22 окт 2022 16:57, Нели Христова
65
Доц. Мангъров: COVID сега няма нищо общо с този от преди две години
Снимка: БГНЕС

Тестовете за COVID в момента регистрират обикновения коронавирус, който съществува от десетилетия сред обществото, а статистиката за заболели от COVID в момента не се отнася до COVID-19 отпреди две години, обясни пред медиите инфекционистът доц. Атанас Мангъров.

Клиничната картина, която дава това, което днес наричаме COVID, е напълно различна от това преди две години, каза още той и добави, че това, което имаме сега като COVID, по нищо не се различава от обикновените вирусни инфекции, с които всеки от нас се среща всяка година веднъж или два пъти. Настоящите коронавируси, които откриваме сега, не са COVID-19, каза доц. Мангъров. Откриваме нещо, което винаги го е имало, но сега го регистрираме заради наличието на тестове, тази подробност дава възможност за много сериозни манипулации върху гражданите, каза още инфекционистът.

Тъй като COVID в момента не е COVID-19, това означава, че и ваксините, прилагани днес, не действат, тъй като са създадени за друг вирус, обясни доц. Мангъров. Той заяви, че днес, две години по-късно, става ясно, че прилаганите ваксини способстват, особено в млада възраст, за развитието на миокардити, автоимунни заболявания, тромбози, а случаите на внезапна смърт при ваксинираните зачестяват, предава БТА. С 16% средно се е увеличила смъртността в ЕС през лятото на тази година, като статистиката сочи, че в държави с по-малък брой ваксинирани, като България, ръстът на смъртност е 1,45. За сравнение при държави със задължителна ваксинация, ръстът е много по-висок (Испания - 37%, Германия - 16%, Гърция - 32%). Доц. Мангъров прогнозира и в бъдеще редица инциденти, свързани с ваксините - събития, които ще бъдат видени в следствие от изминалото време.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ковидсектантите пак изпълзяха. Идолът им се появи пак. Явно пак ще се моли за политически пост.
53
3
 
23
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 1 година
Ковид сектантите се активизираха да дрънкат лъжи и глупости!В случая доцента е прав,Ковид винаги го е имало и не е нищо по-различно ,от настинката и грипа.
52
40
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой вече не го слуша, нито му вярва. Като веднъж станеш за резил, втори шанс нямаш.
51
25
 
11
 
! Отговори
Хехе преди 1 година
Доцентът също няма нищо общо с оня словоохотлив Мангъров отпреди две години! Защото вече никой не го търси за мнение!
50
30
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този е престъпник! Защо още не е осъден за лъжите си!
49
31
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Забравил е явно как ви увещаваше, че ковид е лек и трябва да го изкарате един път и край, доживотен имунитет. Ама ние помним! Помним и че дипломата щеше да си къса!
48
7
 
13
 
! Отговори
Кунчо Бустера преди 1 година
Искам пак да дж-вак-ам тръбата 2 месеца във ВМА с 3 бустера и лек ковид!
47
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тя тая, трролката си е окичила и украинското знаме на терасата. Ужас някакъв. То верно, че и плащат, ама това е срамна работа. По- добре чистачка на тоалетната на гарата в Плевен.
46
1
 
1
 
! Отговори
НЕМА ТАКОВА преди 1 година
До Абе 41Животно като тебЕ.*** *** ТА ВДЛЪБНАТ.АРЕ ТРИИТЕ МЕ.
45
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма пандемия всичко е измислица. Всякакви данни могат да изкарат и да напишат каквото си искат. Та те смениха дефиницията за ваксина за да натъкмят за експерименталките машинацията. Една статистика ли няма да сменят.
44
0
 
3
 
! Отговори
До 48 преди 1 година
На олигоф рена член не се полага, още по малко пълен.
43
5
 
3
 
! Отговори
И преди 1 година
Медици изведнъж спряхме да имаме 2020 ама сега пак се появиха и смъртноста намаля. Казвам ти пълен ол игофрен. Кажи и за чиповете.
42
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Сори: И го научи тоя член най - накрая. Пфууу, три години дращиш пропаганда, как пък не схвана малко от правопис...
41
2
 
15
 
! Отговори
До 45 преди 1 година
Колкото повече псевдомрдици, толкова по - голяма смъртност. Колко пъти да ти го набивам в кухата тиква??? Нямаме медици, имаме търговски дружества, на които се плащаше в огромни размери по време на симулираната пандемия. Как няма да умират хора, като няма кой да ги лекува?
40
3
 
2
 
! Отговори
Сори 41 преди 1 година
Олиг офрена е 43
39
13
 
5
 
! Отговори
Абе 41 преди 1 година
Колко хора трябва да умрат, за да може такива кауни като тебе да проумеят. Виж статистиките на НСИ за смъртността в България по години. Данни море ама главата ти като е шамандура така ще е. Предполагам си от тия дето ги е страх и от 5g. Каже някаква простотия и вика докажи, че не е така. Ба се о ли гофрена.
38
7
 
22
 
! Отговори
КОВИД Е ИЗМАМА преди 1 година
Който вече се е убедил че КОВИД19 беше една огромна измама, може да го напише. Ковид19 Е ИЗМАМА! Мисля да го слагам вече под всяка тема за ковид измамата!
37
5
 
14
 
! Отговори
До 41 преди 1 година
Докажи, че ковид НЕ е измама. Никой не го е направил до момента. Царят е гол, трролке от бг мамата и от флашмобовете!
36
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да съдят и осъдят всички, които твърдят, че Ковид-19 е измама. Толкова много хора умряха подлъгани от тях ..
35
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ковида е една от най-големите измами в историята на човечеството, да не кажа най-голямата. С нетърпение очаквам как ще осъдят предсказателя на пандемията Бил Гейтс. Това нищожество трябва да влезе в затвора до живот! Сам се фукаше че печели 20 към 1 от ваксините, а няколко години преди пандемията казваше че такава престои демек всичко е организирано и замислено и на всичко отгоре го разиграха на Събитие 201.