32 са новите случаи на коронавирус за денонощието

Направени са 2216 теста, 1,4% са положителни тестове
27 фев 2024 07:40, Анисия Иванова
22
32 са новите случаи на коронавирус за денонощието
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

32 са новите случаи на коронавирус у нас за последното денонощие, според данните на Единния информационен портал. Направени са 2216 теста, което е 1,4% положителни тестове.

Няма починали. В болници са 169 пациенти, от тях 34 са в интензивни отделения.

През последните 24 часа са поставени 11 ваксии срещу ковид-19.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
1
 
! Отговори
До 16 преди 2 месеца
Да, кметът на Ню Йорк Бил Де Блазио промотира през май 2021 година ваксинационната кампания срещу Ковид с бургер и пържени картофки. Всеки ваксинирал се можеше да получи ваучер от веригата Shake Shack за целта. New York City Mayor Bill de Blasio chomped on fries and a burger during a press briefing Thursday, as he announced fast-food chain Shake Shack would be offering free vouchers to residents when they get vaccinated at a mobile vaccine clinic.
18
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
а антиваксърите получиха един гол ... ковид, който им скапа здравето
17
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 11: септември 2021- "...здравното министерство обяви томбола за ваксинирани срещу коронавирус граждани в опит да насърчи зациклилата ваксинация у нас.Тя е обявена като "поощрителна игра с предметни награди за ваксинирани лица", с която ще бъдат раздадени общо 102 смарт часовника..." хихи ;))
16
3
 
3
 
! Отговори
антиваксър преди 2 месеца
а на нас що не ни дадоха дори и един кьораф гре3дей
15
6
 
2
 
! Отговори
До 11 преди 2 месеца
В Ню Йорк мисля раздаваха хамбургер с пържени картофи ако се 'ваксинираш'.
14
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
за конспираторите хората са казали - "кервана си върви, антиваксърите си лаят" и "на зъл антиваксър - зъл КОВИД"
13
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
и ко яд те е че има хора болни от ковид ли? що - кво се лютиш толкоз - айде марш в ъгъла с маска
12
7
 
4
 
! Отговори
От *2* преди 2 месеца
Подогравах се на информацилнната статистика, давана от лекарите и чиновниците. Как пък един от тях не се замисли, че информацията им (статистиката им) издиша. Вече втора или трета седмица, хората в интезивното са над 30, на фона намаляващи в болниците от Ковид, които още малко и ще паднат под 150!? Накрая ще истанат само "мъртвите души" в интензивното. Подигравам се на цялостната информация и че джурналята не задават парливи въпроси!
11
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
10, да, точно така беше. Даваха им поощрения да се бодат с гадости. Будвайзър ги черпеше една бира. Идат, набодат се с отрови, покажат талончето и им дадат една биричка да пият, те доволни и щастливи несретниците. Някакви часовници май раздаваха тука, какво беше, забравил съм. Да каже някой от ваксинираната зомбирана тълпа, да ни припомни :)))
10
7
 
10
 
! Отговори
Брях преди 2 месеца
Егати...един вакс пропагандатор няма бе. А как беше само. *** се набоди и вземи 20 лева за пазаруване в супера. Тц, тц...
9
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Само "ваксинираните" срещу коронавирус ходят да се тестват дали не са болни от коронавирус. Нормален човек няма да се подлага на съмнителен тест за обикновена настинка.
8
7
 
7
 
! Отговори
Вирус преди 2 месеца
Какво и защо броим? Ясно е, че парички за борците с Какавидката няма и няма да има!Мустака,гологлавия и принцесата да търсят други места за смукане, а верващите от сектата им да се боцкат повсеместно............отзад.
7
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кажете и колко са новите случаи на х емороиди.
6
7
 
2
 
! Отговори
мРНК уби докторант преди 2 месеца
Студент по медицина, убит от дезинформация33-годишният студент по медицина с докторантура в Ню Йорк Рикардо Перес Дулзайдес се подиграва с "антиваксърско съдържание", но след това "умира внезапно". "12 души са отговорни за до 65 % от съдържанието срещу ваксините" е последното нещо, което той публикува в Twitter, преди да умре внезапно от белодробна емболия & сърдечен арест - едни от най-честите нежелани събития, свързани с ваксината COVID-19. https://globalresearch.ca/propaganda-series-medical-student-killed-by-disinformation/5850104
5
8
 
1
 
! Отговори
ТАЙЛАНД преди 2 месеца
Известният невролог и ръководител на Здравния научен център за нови инфекциозни болести на Тайландския Червен Кръст проф. д-р Тирават Хемачудха разкрива свързаните с ваксините бели съсиреци в популярната тайландска телевизия TV3"...това започна през последните 2 години и.. не сме го виждали преди ваксините. Лекарят забелязал това от две до една година, при около 50% от пациентите".https://X.COM/MorningNewsTV3/status/1759779126859161888?s=20 Отне много време, червеите изпълзяват от консервната кутия, а корумпираните институции и политици се мъчат да ги подпъхнат обратно!
4
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
пфууу - много слабо днеска - пукнат антиваксър няма - да не са болни от КОВИД? дет са вика - един конспиратор няма за цвят - дори и оня с гущерите и пръскачките
3
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
аххаахха - Седларов, математиката не ти се отдава - върни се на село да садиш картофи - сезона им започва
2
15
 
4
 
! Отговори
Лошо Седларов!!! преди 2 месеца
Много лошо!!! ".... В болници са 169 пациенти, от тях 34 са в интензивни отделения...." или ( 34 : 169 ) х 100 % = 20,12 % Лоши сметки Седларов! Мно-о-ого лоши! Мирише ми на килия в Централния Софийски затвор - с южно изложение!
1
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
корона продължава да коси, а няма никакви мерки - що заради грачещите антимаскъри ли