Коронавирусът с патент на ваксина срещу бронхит от 2014 г.

Вирусът е изпуснат по време на развойната дейност в Китай
68
Коронавирусът с патент на ваксина срещу бронхит от 2014 г.
Снимка: Facebook

Адвокат Атанас Костов разкри, че коронавирусът имал патент за ваксина още от 2014 г.

"Понеже съм адвокат по интелектуална собственост си направих справка в Европейското патентно ведомство. Там открих, че коронавирусът е заявен за патент през 2014 г., като ваксина против бронхит(в частност против вируса, който го причинява IBV)“, написа той в социалната мрежа Facebook.

Още по темата

Това означава, че всъщност новият вирус би следвало да е лекарство, а не болест.

"Базисната заявка е английска, а тримата изобретатели, на които дължим честта са Ерика Бикертън, Сара Киип и Пол Бритън, служители в “Пирбрайт институт”. Патентът е европейски(EP) и международен(PCT) с посочване на Япония, Канада, Мексико, Кореа, Китай и САЩ. Според мен(а и според официални данни), вирусът е изпуснат по време на развойната дейност в Китай и от там се е превърнал от лекарство в противоположното му нещо“, допълни Костов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
5
 
! Отговори
Kozela преди 4 години
Па то всички лекарства са отрова с малка доза за да не убият целия организъм.Но на този дозата му е убиствена а не лечебна.
49
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абсолютна дезинформация. Коронавирус не е един вирус, а цяло семейство. ОТдавна циркулират снимки от патент върху един от тази вируси, но според мен не-биотехнолог няма как лесно да разбере дали става въпрос за един и същ вирус или някой друг от семейството (от него са също и обикновените настинки). Освен това всеки би могъл да го пусне в Китай, няма никаква причина да се обвиняват китайците, които и без това дадоха най-множо жертви - и човешки и икономически.
48
2
 
7
 
! Отговори
Конспирация е преди 4 години
Според мен пък вирусът е нарочно пуснат. Китайците са го разработили в специални лаборатории и вече са продали патента на Путин, с който са първи дружки. Само китайците и Путин знаят как наистина се лекува. Китайците са искали вирусът да мутира подобно на спина. Някои хора са носители, но в случая заразяват други и вероятно отслабва имунната им система и ги прави уязвими за други болести.Защо го правят?Много просто. Ваксината му ще струва луди пари.Ама трябва бая хора да умрат дотогава.
47
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДрОгаре ние преживяхме техническата революция на сърпа и ***.....короната идва като възмездие за вас.
46
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Рушките под логи не стават дори за санитарни нужди.
45
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И каква е таязи развойна дейност през 2019 в Китай, когато нещото е патентовано през 2014 в Англия? И какво са виновни тези тримата англичани, ако някой е направил грешка в Китай, на другия край на света? Това ми прилича на хибридно дезинформационно включване, с цел да се насочва вниманието в някаква посока. Мисля, че има и текстове в НК за подобни действия по време на криза. Един поялник в ГЗ ще стимулира този "адвокат" да изпее кой му плаща.
44
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо давате трибуна на на откровени ***?
43
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коронавирус е семейство вируси. Този , не знам и аз как да го нарека да не излезе като звездички, ама какъв адвокат е това , да ги бълва тези глупости. Ужас.... То вярно от България избягаха 3 милиона души, ама сега и от дървета и камъни ли правите адвокати, щото на този IQ-то му е толкова, колкото на голям камък
42
1
 
16
 
! Отговори
Хахаха преди 4 години
Адвокатчета, как е да сте безработни. *** кой ви кара, мамини душици такива, за учите таз безсперктивна специалност. Да бяхте учили компютърни науки, математика, инженерни науки, медицина. Айде отивайте на касите в Билла, че има свободни работни места.
41
1
 
15
 
! Отговори
Бау преди 4 години
До НатаАдвоката се опита да си направи реклама и успя. Писаха го в новините ... Без коментар...
40
0
 
26
 
! Отговори
Ната преди 4 години
Направих си труда да изнамеря тоя патент, поне нерестриктивната част от текста и ... Изненада, става дума за т.нар птичи грип, който....още една изненада, също е вирус клас корона. Така че, адвоката, журналистите,.редакторите и други списващи да спрат моментално да нагнетяват страх и напрежение.
39
13
 
12
 
! Отговори
до 38 преди 4 години
В България - ЕДИН починал, НУЛА излекувани. Смъртност 100%!!!!
38
2
 
14
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Атанас Костов откривателя на тайната за, която никой по света не знае и не се е усетил ... Българското чудо!
37
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българите и народите от Източна Европа преживяха далеч по коварен вирус повече от 45 години.
36
5
 
16
 
! Отговори
Льольо преди 4 години
Исками се скоро да прочета нещо от сорта-намерено е лекарство против коронавируса или друго положително. Има суперкомпютри, учени, давайте!
35
1
 
31
 
! Отговори
Рашко преди 4 години
Коронавируси бол, кой точно визира изказалият се псевдоексперт? И защо въобще се дава трибуна на един адвокат, по въпрос, който е тотално извън неговите компетенции?!! Паниката е малко и се опитвате да нагнетите напрежението още повече ли, що ли?!!
34
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Адвокат Атанас Костовоткри топлата вода.
33
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До фактЧетиво за умопомрачени "Базисната заявка е английска, а тримата изобретатели, на които дължим честта са Ерика Бикертън, Сара Киип и Пол Бритън, служители в Пирбрайт институт. Патентът е европейски(EP) и международен(PCT) с посочване на Япония, Канада, Мексико, Кореа, Китай и САЩ.
32
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Хан КрумПрочете ли статията кой и от кой институт е патентовал вируса - в Китай са правели експериментите. Така както България е експериментален полигон за много от новите им лекарства.
31
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мда, мърсотията почва да изплува на яве. Така се твърди и за Испанския грип -несполучлива ваксина против бактерии на войниците, които най-много умират.

Спонсорирани публикации