Левон Хампарцумян: Не е вярно, че не живеем добре!

Не гласуваш, нямаш право да мрънкаш, заяви банкерът
27 окт 2019 10:01,
129

Според Левон Хампарцумян, ако не гласуваш, нямаш право после да мрънкаш.
Още по темата


"Кампанията за съжаление мина без конкретика, а популизмът беше в повече. Българинът трябва да знае, че всичко зависи от него. И не е вярно, че не живеем добре", заяви той в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите му е важно с кои страни се съпоставяме. Той изрази мнение, че и ние сме били в клуба на богатите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да се изказва "индивид",които взема десетки хиляди лева заплата е просто нагло и арогантно.Аз не живея в България и не си плащам данъците,за да не издържам такива "лица" като теб.Аз и да бях в момента в България,пак нямаше да гласувам,защото няма за кого!!!!А дали ще мрънкам не си ти "човекът",които да ми казва.Аз даже и псувам защото казвам ИСТИНАТА,за разлика от теб!!!
99
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Питайте го тоя, защо аджаба в 21 век, в свят на технологии и телекомуникации, преводче струва 3 лева------Преводът не струва три лева, струва максимум 1 лв, а в рамките на банката е даже безплатен.И между другото, ти колко преводи правиш на ден?
98
0
 
0
 
! Отговори
sudo преди 4 години
Върнете парите на Мартин Петров. Мошенници.Или поне се скрийте в дън земя.
97
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те мафиотите живеят добре, ние народа не живеем добре. За кого да се гласува, когато изборът е между различните кланове на мафията?С кого ли да се сравнявсме. Ами примерно с България през 1987 година. По БВП сме доста под нивото от 1987 година по физически обем или в стойностно изражение отчитайки обезценяването на долара. 1 долар от 1987 година отговаря на над 6 долара сега.
96
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българите пишаман-бизнесмени пазаруват от запад и продават тука по-скъпо....Не е ли заради банковия сектор всичко това. Как не се намери един да го каже...Смехория..Пазаруваме от запад, за да продаваме по-скъпо в България..и затова тука се купуват фалшивите и нискокачествени стоки...Всичко това заради банковия сектор, потребителя се налага да купува лошото качество, защото банковя сектор у нас оскъпява качесвения внос от чужбина
95
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами той човека за себе си говори!
94
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В България няма развитие заради банковия сектор...в западните държави отваряш фирма за един ден, превеждаш заплати, пазаруваш от другия край на света безплатно....тука ако решиш да вземеш нещо ще те одрусат такса превод, обръщане на валута, доставката ще ти е скъпа...какъв бизнес можеш да развиваш с подобни такси, продукта се оскъпява много заради тях...няма как да се конкурираме със западните фирми, защото техния банков сектор не разчита на такси, а тука отвсякъде ти оскъпяват продукта
93
11
 
3
 
! Отговори
Ром"с преди 4 години
Като цяло съм съгласен с Левон,повечето не работят или работят в сферата на обслужването (където не се потят),в произволственият сектор или строителният работят малък % от населението и то повечето неграмотни като строитетели ,но с претензии на 100 лв надник.Всички с шкембета над 20-25 години,всички седят по барчета и пафкат цигари по 5 лв .... Ходи се на почивка ,нямат никакви сътресения в работата...ако не са мързеливи .. .А като цяло народа започна да жвивее по-добре,но алчноста му е голяма.
92
0
 
22
 
! Отговори
Ако бях шеф на банка преди 4 години
ВИЕ може и да живеете добре, но НИЕ не!
91
1
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
а твърдението му че "Не гласуваш,нямаш право да се оплакваш" е ...не мога и да го определя...някаква ориенталско-азиатска ДИВОТИЯ!!..Всеки кандидат за някакъв пост излиза /впрочем,би трябвало,у нас това не важи,но все пак../с някаква визия и програма за управление...Тя НЕ ЗАВИСИ ОТ ТОВА,ГРАЖДАНИНА ДАЛИ ГО Е ПОДКРЕПИЛ,или не!!!!..Щом ЛЪЖЕШ и МАМИШ в предизборните си обещания ВСЕКИ,независимо дали е гласувал или не,има ПРАВОТО И ЗАДЪЛЖЕНИЕТО да ти потърси сметка!!!!БЕЗ значение дали е гласув
90
2
 
20
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
Левончо със сигурност живее добре..И тъй като за него нищо друго не съществува,освен собствените му интереси,за това и не е чувал за нещастните стотици хиляди БЪЛГАРИ,едва кретащи с "пенсии" от по 100-120 евро,за стотиците хиляди семейства,които са затънали до гуша в БАНДИТСКИ кредити,за да могат да си осигурят ЕЛЕМЕНТАРНО СЪЩЕСТВУВАНЕ..Не е чувал и за крещящята ЛИПСА на правосъдие и граждансо общество...Но ,той е от "Старата школа",..бухалките още висят на стената над камината му..
89
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Питайте го тоя, защо аджаба в 21 век, в свят на технологии и телекомуникации, преводче струва 3 лева
88
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Банковия сектор в България е като ИТ сектора....пунта мара....ако не са таксичките за преводи и таксички за внасяне на сумички и теглене ше фалират бързо бързо
87
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прав е. Каквото сам си направиш, друг не може да ти го направи. Като бездействаме после да не мрънкаме как "са съсипали тая държава", защото ние сме си виновни, че не сме по - активни и не защитаваме интересите си.
86
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
банките неправомерно вдигат таксите за поддръжка, без да уведомяват клиентите....как не се намери един в България който да го каже
85
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
плащаме по 3 лева на транзакция, това ако е нормално, не знам....за някво онлайн банкиране също се плаща....банките се издържат само от такси, по 20 лева на месец плащам такси за преводи, поддръжки и тем подобни.....няма нито една нормална банка....1 милион като мене и стават 20 милиона за банките на месец само от такси и така се издържат
84
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо ми заличихте коментара? С какво наруших правилата?Когато някой казва, че живее добре, нормално е да му отговоря: "Блазе ти!".Защо трябва да се крие, че хората са обеднели и не живеят добре?Защо криете бедността?!
83
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако се появят милиони Хампарцумяни ще стане страшна инфлация и девалвация. Не можем да осигурим поршета, диаманти и милионерски вили за всички. Ще поскъпнат стоките и ще доведе до хиперинфлация. Не, Хампарцумяните трябва да са малко и да не ги увеличаваме. Трябва да има бедни хора в България. Това не е проблем.
82
1
 
11
 
! Отговори
ОО , ДАА . . . преди 4 години
И ЗАВОДИ ДАЖЕ ОТКРИВАМЕ ВСЕКИ ДЕН ! ! ! ВСЕКИ СЪС ЗАПЛАТА ОТ ПЕТСТОТИН ДО ХИЛЯДА ЛЕВА Е БОГАТ ! И СТАВАМЕ ВСЕ ПО-БОГАТИ ! И ВСЕ ПОВЕЧЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ЕКСПЛОАТАТОРИТЕ СИ С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ ! ДА ЖИВЕЯТ ВИСШИСТИТЕ ! САМО ЗА ТЯХ ТРЯБВА ДА МИСЛИМ И КАК ДА ГИ ВЪРНЕМ В РОДИНАТА . ДРУГИТЕ - КУЧЕТА ГИ ЯЛИ .
81
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С шестцифрена сума на месец всички ще живеем добре. Левон гледа от собствената си камбанария...