Глас от БСП за писмото на Станишев: Не е честно към левите!

Партията иска отмяна на изборите в градове с близки резултат
7 ное 2019 03:00, Анисия Иванова
21

Инициативният комитет на Мая Манолова може да внесе искане за касиране на изборите и за повторно преброяване на бюлетини. Знаем каква е разликата в София между основния кандидат Йорданка Фандъкова и Мая Манолова. Това са 20 хил. гласа. Знаем, че между първи и втори тур изчезнаха едни 100 хил. гласа от избирателните списъци. Знаем какви са резултатите от ромските секции в София", коментира Вяра Емилова подкрепата на БСП за касиране на вота в предаването "Денят ON AIR". 

Според члена на Изпълнителното бюро на Националния съвет на партията съмненията са за купуване на гласове и контролиране на вота. Една евентуална проверка ще докаже, че резултатът, постигнат от Фандъкова, е реален.

Още по темата

От партията искат и касиране на вота в Шумен, в Дупница и софийските райони "Люлин", "Красна поляна" и "Изгрев", заради близки резултати между кандидатите.

"Ние отчитаме миналите избори като успех за Българската социалистическа партия", заяви Емилова и допълни, че в последните години има тенденция за растеж.

Тя коментира и писмото на Сергей Станишев, което бе публикувано във Facebook страницата му днес. 

"Не съм съгласна с цифрите и изводите в това писмо. Не мисля, че това писмо е честно към социалистите, всички членове на Българската социалистическа партия и към нашите кандидати. В него се говори, че не сме предложили лява политика.  Ние първи като партия излязохме с "Визия за България", излязохме с политическа платформа за по-добро управление в нашите общини. Вътре бяха заложени всички наши леви мерки", каза Емилова в ефира на Bulgaria ON AIR.

Според нея кампанията на партията е била позитивна и проведена на много места. Тя даде за пример Корнелия Нинова, която обиколи цялата страна за да подкрепи кандидатите на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ляво и дясно са вече доста относителни понятия. Да, БСп не предлага лява политика, но точно Станишев най-малко има основания да е морален съдник, това е човекът въвел плоският данък.
13
10
 
19
 
! Отговори
От себеуважение преди 4 години
Въпрос на себеуважение е българският народ да изтрие тази Партия от българският политически живот!
12
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"СпИциалистката" по изборния кодекс и бюлетините е Мая Костинбродска, обърнете се към Инициативния комитет с гаулайтери Вапцеров, Криско и Анелия.
11
9
 
36
 
! Отговори
Курнелия се обърка преди 4 години
*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като милионера Георги Гергов, Дъбов,Кутев,Гуцанов,Жаблянов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов, К.Паскалев, Кр.Янков,Р.Петков,Кр.***,Георги Първанов(Гоце), Сергей Станишев и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...
10
21
 
39
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
Тези изперкали хора искат да управляват държавата.
9
22
 
37
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 4 години
Герб и СДС обединени за изборите нанесоха поредната този път най-тежка загуба на Бсп . След предстоящата оставка на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп след тежката загуба на общинските избори следва неизбежното и закономерно свиване на Бсп до маргинална незначителна партия, а това е добре за България...
8
15
 
26
 
! Отговори
Съвет преди 4 години
Най добре е нови избори до дупка , докато спечели БСП.
7
23
 
23
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Знаем, че между първи и втори тур изчезнаха едни 100 хил. гласа от избирателните списъци.Как изчезват 100 000 бюлетини, то да не е орех да го скриеш?
6
10
 
22
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Знаем, че между първи и втори тур изчезнаха едни 100 хил. гласа от избирателните списъци.ИЗЧЕЗНАХА ВСИЧКИТЕ БЮЛЕТИНИ!ВИЕ ТЪПИЧКИ ЛИ СТЕ ИЛИ СЕ ПРАВИТЕ НА ТАКИВА?
5
19
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия още ли се пънат за власт? Не им ли стига,че ограбиха народа? Народен съд за червената мафия!
4
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За да има обединение, първо трябва да има кого да обединява. По времето, когато точно Станишев беше начело, се формираха и АБВ, и Движение 21. А неговото министърпредседателстване беше съпроводено със срамни опити за назначения на висши длъжности. Самият той не биваше да бъде министър-председател, защото няма грам управленски опит в каквато и да е непартийна структура. Не беше калинка, а направо майски бръмбар.
3
22
 
30
 
! Отговори
кафа преди 4 години
Станишко да си ходи у ГЕРП. За това 60% от хората не гласуват, защото се напълнихме с ментета. Какво да кажат завалиите повярвали на Москов, Йорданов, Яне Янев, Луйарски, пловдивското мюре и ред други знайни и по-малко знайни ментета?Основен инструмент за статуквото - ментета и патерици.
2
22
 
6
 
! Отговори
Един добър приятел преди 4 години
Един път дае прав.Сигорно съм един от малкото които се радват радвам се защо защото се вижда хубавото години наред нямаше това при един които кара пет мандата и сее кандидатирал за съветник същия тои ги събрал от първия състав е питам аз каква демокрация е това дваисе години едни и същи от различни партии що за смях е една не му платила и тои гладен скача в другата която му дава та се пита това докога или това е вид промяна демокрация
1
13
 
50
 
! Отговори
Червен дупeдaвeц преди 4 години
Призовавам да бъдат отменени всички избори,които не сме ги спечелили ние!