За какво служат мъжете?

След като стана ясно, че сперматозоидите могат да се създават в епруветка, логично възниква и този въпрос
10 юли 2009 15:43,
227
За какво служат мъжете?
На кой друг би му хрумнало да си предпази лицето с джапанка? Снимка: Getty Images/Guliver Photos

След като стана ясно, че сперматозоидите могат да се създават в епруветка, логично възниква въпросът за какво още, освен за размножаване, служат мъжете, пише в голям материал днес британският The Times.

Все пак са останали някои причини, поради които им се радваме, че ги има.

Ето най-разпространените от тях.

Все ще се намери мъж, който да подсвирне след една жена на улицата на 41-вия й рожден ден. Според някои дори трябва да се инвестират държавни средства в пропагандирането на подобна кампания!

Кой освен мъжете ще се занимава с квантова механика, ще отваря досадните писма от банката, ще убива паяците по ъглите и ще носи кафе в леглото?

Никой по-добре от един мъж не може да омете зелевата салата с майонеза, която стои от две седмици в хладилника, след като се е върнал от пиянска вечер в бара.

Силният пол учи децата да играят самостоятелно. Техният метод е ненадминат по ефективност – нужно е само да седнат на дивана със спортния вестник, докато малчуганите подпалват къщата.

Мъжете също така помагат на жените да бъдат във форма, благородно разхвърляйки по земята чорапи, хавлии и други части от облеклото си.

Само един мъж може да успокои раждащата си жена с разказа как като малък си счупил крака и такава болка на земята няма!

Кой друг освен тях ще прехранва кучето, а на децата за подсилване на имунитета ще дава предимно кренвирши?

Мъжете са ненадминати в това да обещаят и не се обаждат повече.

Понякога носят един чифт обувки около 20 години.

Съвсем случайно „забърсват” жената по дупето, показвайки й къде да седне.

Мъжете приготвят перфектния джин с тоник, играят с Лего заедно с детето и задминават жените по гъстота на космите по краката.

Те са нужни, когато няма кой да вдигне ципа на роклята.

Грижат се да не се хвърля храна – кой ще дояде закуската, обяда и вечерята, останали след децата?

А и кой друг така талантливо ще полее тоалетната, все едно е саксия с цвете?

Много жени признават, че са благодарни на половинките си за това, че им топлят леглото.

Някои представители на мъжкия пол могат да бъдат отличен пример за вечната синовна обич.

Накрая, но не на последно място, никой мъж (с редки изключения) няма да се намъкне в любимата ви рокля, завършва The Times.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
227
2
 
0
 
! Отговори
Станислав преди 14 години
Ей каква доза естроген има тук. Без мъжете реално не може нищо да съществува. А без жените не може да се репродуцираме, нооо каква е ползата от жените е въпроса. Никаква е и отговора? освен посочената в коментара долу за 9 месеца. Всичко останало е задържане, забавяне, лентяйстване и оправдаване че всъщност правят нещо :).
226
0
 
0
 
! Отговори
габи преди 14 години
не че не може,но трябва изкуствена матка(това е мястото където плодът расте и се развива),пък и в следващите 9 месеца живее благодарение на собственичката на тази матка....не е като да хвърлиш семето и да не те интересува след това какво става!:)))
225
0
 
0
 
! Отговори
Mr. Bax преди 14 години
Така, така. Ами като почнат да създават и яйцата в епруветка, какво ще правите тогава .... :)
224
0
 
0
 
! Отговори
hristohatov преди 14 години
всичко е вярно,браво на таймс за статията,щях да падна от смях:))))))))
223
0
 
0
 
! Отговори
Алора преди 14 години
най ме кефи: "ще убива паяците по ъглите и ще носи кафе в леглото"
222
0
 
0
 
! Отговори
gtv преди 14 години
toshe, ama ti si idealen.... shte vzema da te otkriq.... ;-)
221
0
 
0
 
! Отговори
;) преди 14 години
super zabavna statiq :D:D:D bez tqh ne mojem ...
220
0
 
0
 
! Отговори
Toshe преди 14 години
Направо мен са ме обрисували. Само май съм се научил да не опикавам тоалетната. Освен това мога да гася лампата преди лягане и да пържа яйца. Само да не прозвучи като реклама де. :):):)
219
0
 
0
 
! Отговори
жена преди 14 години
до 217 и подобни:не носите майтап, ама що го показвате във форума?Задоволените хора не се цупят и връзват на една задявка!Казано е:"Куче, което лае - не хапе!"УСПЕШНА СЕДМИЦА НА ВСИЧКИ!
218
0
 
0
 
! Отговори
- преди 14 години
ХахахахАХАХахахаХАХАХахахАХхх! Без съмнение са полезни същества!
217
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 14 години
Според мен току що разведена жена го е писала... Не виждам причини да се засягат лично мъжете от написаното... пълни глупости са!! Мъже Вие сте Много Повече :)И айде стига с тва мъже с/у жени , и обратното... И двата пола си имат положителни и отрицателни черти и са създаддени да те допълват :)))
216
1
 
0
 
! Отговори
el loro преди 14 години
Вижте ся хора,жените са създадени за да мислят за оикновни,прозаични неща,примерно-какво ще има за вечеря,ще можем ли да пратим децата на море,ще изкараме ли до заплата с парите дето ни остават,еи такива дребни и незначителни неща.Ние мъжете мислим в по голям мащаб,световен така да се каже-за глобалното затопляне,за това има ли живот на марс и ако има кво от тва,за смисъла на живота,дали вселената е безкраина и т.н.какво да се прави предназначение
215
0
 
1
 
! Отговори
Сема преди 14 години
Ако умеят да впрегнат енергията си в правилна посока,мъжете могат да послужата за страхотни,невероятни неща.Но понеже повечето не знаят по какъв начин да изразходят тази ползотворна енергия,тя се превръща в нещо напълно безполезно или абсолютно разрушително.Всичко на този свят опира до енергията,стига да знаем как да я изразходим.Не,енергията пак не се губи.Просто се преобразува в друг вид.Не правете войни с енергията си,правете любов:) или неща,с които да ни улесните живота:)
214
1
 
0
 
! Отговори
doki преди 14 години
Ми като симулира аз не симулирам и се целя в десетката!Много важно,че тези *** лигавища симулирали.
213
0
 
0
 
! Отговори
Dan_crv преди 14 години
Абе вие май се поизложихте с името на статията. Аз не съм чувал сперматозоиди да се създават по изкуствен път, а и няма да чуем поне в близките 1000 години. Това чудо на природата е нещо непосилно за състоянието на науката в момента. Едно е да вземеш от някой и да ги сложиш в епруветка, а после да ги внедриш някъде, друго е да ги създадеш. Докажете ако не съм прав!
212
0
 
1
 
! Отговори
Весо преди 14 години
Да композират музика,да творят стойностна литература,да рисуват гениални платна,да правят политика,да карат и поправят автомобили....те такива неща :)
211
0
 
0
 
! Отговори
до 173 преди 14 години
Хахаха. Повечето мъже не разбирали този факт! ТИ на коя планета живееш? Мислиш ли, че мъжете, които ти/твоите приятелки бройкате, нямаше да знаят, ако бяха стерилни? Дa не говорим за какво свидетелства самото ти изказване. Такива като вас постоянно сриват реномето на женския пол като такъв, щото има една друга част, която постоянно се опитва да направи нещо със с си и не с XXX методи.
210
0
 
1
 
! Отговори
жена преди 14 години
А задоволява ли я??? При положение, че 99 % от жените симулират хихихихи
209
0
 
0
 
! Отговори
за анусите ви преди 14 години
служат да ви чешат *** и след това директно в устич - да не се губи аромата както се казва. А и вибратор трудно може да ти умие муцуната уважаема госпожо, виж кожената инжекция МОЖЕ !
208
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Кой знае каква самотна дърта *** го е писала това...