25% от жените изневеряват, при мъжете процентът е 18

40-годишните омъжени жени са най-задоволени сексуално
5 окт 2010 16:24,
203
25% от жените изневеряват, при мъжете процентът е 18
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Най-голямо удоволствие от секса получават омъжените жени над 40 години, сочат резултати от проучване, проведено във Великобритания, съобщи "Daily Telegraph".

С напредването на възрастта 81% от анкетираните признават, че приключенията ги привличат все повече в сравнение когато са били на 30 години, а 63% се чувстват по-разкрепостени между завивките.

Около 60% от жените с пълнолетни деца споделят, че след като децата излезли от дома, правят по-често секс.

91% от майките с деца под 10 години признават, че сексуалният им живот е в пълен крах.

Явно сексуалният живот се подобрява с отлитането на децата от семейното гнездо.

Освен това изследването разкрило, че всяка пета от жените във възрастовата граница от 30 години имитира оргазъм, докато при 40-годишните процентът е едва 7.

Всички жени без изключение смятат, че верността е необходима за поддържането на дългосрочни отношения, но това не им пречи повече от 25% от тях да изневеряват.

Оказва се, че мъжете са по-верни, тъй като при тях процентът е едва 18%.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още по темата: мъже
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
1
 
6
 
! Отговори
az преди 13 години
хей дечица малки...минете 40 сте и тогава ще гледате на подобни теми с насмешка...с годините човек променя мирогледа си за другия пол и изобщо за живота.и започва да живее егоистично сякаш всеки ден му е последен...а до тогава вярва в какви ли не глупости.е има и такива които поумняват по рано.а иначе нещата от живота се повтарят независимо с кого живееш-гадни и хубави просто се редуват.омагйосан кръг от който няма излизане.що са дни пред вас ваши са.ще се убедите сами.живи и здрави да сте само
187
7
 
5
 
! Отговори
............. преди 13 години
Мъжете се ограничават в секса с хвалбите,зещото интелекта им е до там.
186
4
 
8
 
! Отговори
Малинка преди 13 години
до 189Сладур, жените не са кошчета за отпадъци ,че да го правят с когото им падне.А може би ти не подбираш,а залагаш на животинското.Всъщност каква е разликата между животното и мъжа в това отношение, а? Я отговори ...
185
3
 
1
 
! Отговори
поипои преди 13 години
Стига сте коментирали... става въпрос за Великобритания.. Там където разговора по време на секс е следния "-Милорд, свършихте ли вече?" "-Да, милейди" "Ох, тогава, милорд, надявам се другата година пак да го направим."Англичани и секс... баси смешката
184
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
опаааа...нещо не се връзва....а интересно останалите 7% до 25 % от жените с кого изневерява? -:))))
183
2
 
6
 
! Отговори
Сметко преди 13 години
А, бе много прости хора, не могат да смятат :) Това, че жените са с по-висок процент, ***, не значи, че не изневеряват с мъже, или че трябвало да бъдат балансира и т.н тъпотии защото тези 25% изневеряващи жени не изневеряват с 18%те изнверяващи мъже. Не се ли сетихте, че жената може да изневери с мъж, който не е семеен или във връзка т.е той самият не изневеряв - например ученик, студент, пенсионер, вдовец и т.н....същото важи и за мъжете...ама сте прости кат налъми, еййй, ***
182
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
" 35-40+ годишна жена, която те е допуснала до себе си" Те тия допускат наред и не подбират. Усещат, че времето им отлита и се *** с който им падне
181
3
 
9
 
! Отговори
777 преди 13 години
тази аритметика ме задави от смях. просто някои мъже изневеряват с по няколко жени. така сметката излиза.а ти смяташ колко струва кило кренвирши..... то тази работа не е като онази работа
180
4
 
6
 
! Отговори
младок преди 13 години
удоволствие в очите може да видиш след секс даже на някоя на някоя пуберка,както ги наричаш и която ти е изглеждака студена и безчувствена,та даже и ***...разбира се стига да си я побъркал от секс,лубовна игра и нежности....в комбинация с яко клатене и чукане в буквалния смисъл:)но тия неща трябва да ти идват отвътре и да си понатрупал опит.опитай:)
179
3
 
9
 
! Отговори
milf hunter преди 13 години
мерси, халал да са ти младичките:) нямам предвид нищо общо с физическата опитност... просто като видиш искрено удоволствието в очите на една 35-40+ годишна жена, която те е допуснала до себе си е нещо, което е несравнимо с никакви кършения и на най-крехката пуберка. но всеки му според вкуса, разбира се!
178
4
 
5
 
! Отговори
младок преди 13 години
do:milfhunterизвинявай,но за какво ти е опитна мадама,ти не си ли достатъчно опитен да поемеш инициативата в секса?:))в секса мъжа трябва да е опитния,да предразположи жената....а не жената да се явява опитна учителка:)та...халал да са ти леличките,ние като по-прости ще ходиме по ярешкото:)
177
9
 
4
 
! Отговори
Хахаха преди 13 години
Значи, простата аритметика 25 % - 18 % означава, че 7 % от жените не изневеряват с мъже. Това отваря възможности за догадки. С кого ли изневеряват жените. според мен: 1. С други жени. 2. С животни - например маймуни. 3. С извънземни. 4. Със себе си. 5. С други форми на живот. 6. С неодушевени форми на природата. Но не знам как биха се раделили процентно :)))))))))))))))))))))
176
2
 
12
 
! Отговори
milf hunter преди 13 години
колкото повече сноби си падат по безмозъчни тийн клечки за зъби, толкова повече качествени, опитни мадами остават за нас ценителите :)
175
2
 
6
 
! Отговори
младок преди 13 години
правилно...........досега момците с джиповете и финансови възможности не съм ги виждал на места на които могат да си хванаънякоя обиграна леличка.....а все пред училища,заведения в студентски град и подобни учреждения:))))
174
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Statiqta e otgovora na tvoq vapros! 6te hodi po mlado malikq,tezi stafidi,deto gi hvalite tuka,si gi qjte vie! Opitni bili,ama obigrani bili,lele maiko. Dartoto nikoi ne go iska,da vi kaja,osven toq deto nqma nito 6ans,nito lev za ka4estvena stoka.
173
5
 
12
 
! Отговори
.!. преди 13 години
Сашка Васева - педагог, поема осмокласници и за сефте влиза в час:- Ти пък коя си?- Вашата учителка по литература.- Да ти го тура!- Опааа,сори,по христоматия.- Да ми ядеш косматия!- Исках да кажа по български език.- *** ми го само за миг.- Ставаше въпрос за по граматика.- Да ми играйш без *** акробатика!
172
2
 
9
 
! Отговори
ЧУЖДОЕБ преди 13 години
Млади момко, а когато жена ти стане на 40 и имаш две деца от нея, които е отгледала и на които е отдала живота си за еднократен секс ли ще я ползваш или ще спреш да я ползваш изобщо. Вземи се в ръце от рано, че като станеш на мойте годинки и ти ще си чуждоеб):):):):)
171
6
 
4
 
! Отговори
младок преди 13 години
да,и аз съм имал кака,но не и лелка,над 40:))има една малка съществена разлика-за еднократен секс може би става,но за друго-не:)
170
2
 
15
 
! Отговори
ЧУЖДОЕБ преди 13 години
В сърцето на всеки истински мъж има по една кака, която никога няма да забрави, кака която му е отворила очите за големия кеф. МОМЧЕТА ДА ПИЕМ ЗА КАКИТЕ, КОИТО СА НИ МИНАЛИ!!!!
169
0
 
15
 
! Отговори
.!. преди 13 години
Циците и са достатъчни за ръста и,ако и периферията и беше в правилното съотношение,а ако имаше и малко акъл, Сашка щеше да тръшне Лилито Ивановата у земята!(хихихи)