Арестуваха Супер Бианка, искала да пита президента

Репортерката симулирала припадък, била без документи
Обновена: 19 окт 2010 17:22 | 19 окт 2010 14:10,
243
Арестуваха Супер Бианка, искала да пита президента
Снимка: Шоуто на Иван и Андрей

Репортерката от „Шоуто на Иван и Андрей" Супер Бианка беше арестувана от пернишки полицаи при опита си да вземе интервю от президента Георги Първанов, съобщиха за Dnes.bg от шоуто.

Държавният глава днес е на посещение в родния си град по случай празника на Перник. Според пресаташето на шоуто Златина Кожухарова при опита на Супер Бианка да зададе въпрос на президента, полицаите са я спрели.

Служителите на реда тръгнали към нея, натиснали са я по ръката и са я избутали. След това обаче Супер Бианка е симулирала припадък, което довело до нейното арестуване, обясни пресаташето.

Оказало се също така, че репортерката няма документи за самоличност. Тя е задържана в РПУ в Перник до установяване на нейната самоличност.

От МВР потвърдиха за инцидента. Според версията на полицията Супер Бианка се е опитала да пробие кортежа на държавния глава и е задържана, за да й бъде съставен акт за нарушение.

От прессекретариата на държавния глава заявиха, че нямат нищо общо със случая. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
4
 
10
 
! Отговори
Юлия преди 13 години
Сега тая ще я изкарат народна мъченица, пък двамата - Сашо Диков и Иво Инджев - ще има да се обясняват какъв кошмар е настанал в държавата.....
143
3
 
9
 
! Отговори
Nerealen преди 13 години
Анонимний- президентът си е президент независимо кой е- харесван или не! НЕ може някакви палячовци да се лигавят с институцията. Не става дума за Първанов, Гоце, Моце или както там го щеш- става дума за незачитане на една институция!!! В Щатите за такова нещо няма и да те намерят после сигурно!!!
142
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пазят го Гоцко от "народната любов", че ако го хване народът ще го "люби" страстно...
141
8
 
13
 
! Отговори
Ужас... преди 13 години
Хах видеозапис от тоя цирк щели да го дават тая вечер в извънредно предаване на шоуто на двамата олигоффрени. Специлани гости щели да бъдат самата Супер Бианка, заедно с журналистите Сашо Диков и Иво Инджев...Смятам да пропусна тази простотия...
140
4
 
9
 
! Отговори
factotum преди 13 години
Аз не мога да рзбера,кво го пазят толкова тоя Гоце,Пешо носа едно време си джиткаше пеша без охрана из Пловдив по главната
139
5
 
12
 
! Отговори
Иранец преди 13 години
Да я осъдят на смърт чрез замерване с камъни.
138
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сега в ареста ще трябва да прави тутуу-туруу на полицаите, та да я разпознаят коя е... Дано полицаите останат доволни :D
137
4
 
20
 
! Отговори
Nerealen преди 13 години
Е в коя нормална държава ще се опиташ безнаказано да стигнеш до президента и няма да те ступат най-малко. Това си е чиста проба дразнене и провокация от двамата лилипути, които псуваха в несвяст Бойко допреди година, а сега се надпреварват кой лиже по-обстойно!!
136
1
 
4
 
! Отговори
. преди 13 години
Ima red za intrvuta! Prescentar! A ina4e kato se vzeme predvid 4e ba4ka za hora pogazili zakona i zapazili si knijkite s pomo6ta na boiko si predstavqm sa kakav voi 6te nadadat gnom4etata!
135
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 140 - пише се ЗАГУБЕНячка :)
134
6
 
14
 
! Отговори
От Дания преди 13 години
Тази селяндурка,грозна дрипла е такъв *** , 1е преди месеци (мисля април) я даваха по телевизията в Дания как кара някакви МИНИСТРИ (мисля Финландия и др.) които бяха на посещение в Бг да викат ( тутуу-туруу , или нещо от сорта) Цялата страна се смя и после искате да не ни мислят за простаци в Европа ли ??? Пълна загобенячка!!!
133
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тия *** още ли са по телевизиите .....ха ха ха ама и луд народ
132
5
 
22
 
! Отговори
! преди 13 години
Тази е адски противна и се мисли за звезда! Айде да тръгна аз да пробивам кортеж колко палки ще отнеса! И тази е трябвало да я тупнат по главата ще видим припадъци!
131
4
 
9
 
! Отговори
jen преди 13 години
аз отдавна се чудя как с този външен вид на анимационен герой я пускат по такива официални събития...
130
3
 
11
 
! Отговори
ро преди 13 години
Е тогава за случая с катастрофата и участието ан кортежа на президента да ги глобят всички учасници, че са се опитали да пробият кортежа...Два пъти ми се е случвало да попадам м/у колите от кортеша на GPто в Бояна (неволно - аз съм на път с предимство и те си навлизат и аз м/у тях) и 2та пъти се опитваха да ме избутат от пътя, а просто трябва да сигнализират и да не допускат такова разстояние...а аз просто спирам максимално в дясно и ги чакам да ме прегазят...
129
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
хахахахах баси резила :))))
128
1
 
18
 
! Отговори
Blagoevgrad преди 13 години
Батман се завърна :Д
127
0
 
10
 
! Отговори
@@@ преди 13 години
Ако си покаже Супер силите, ако ли не могат и да я съдят както лъжовните врачки :D
126
0
 
1
 
! Отговори
Азъ преди 13 години
А дали ще я пуснат?
125
5
 
13
 
! Отговори
@@@ преди 13 години
Шоуто на Лилипутите е само за ***

Спонсорирани публикации