"За какво мисли мъжът освен за секс" – бяло поле

Книга без съдържание надмина по продажби Роулинг и Дан Браун
Обновена: 10 мар 2011 14:37 | 9 мар 2011 08:32, Елка Василева
92
"За какво мисли мъжът освен за секс" – бяло поле
Снимка: what-every-man-thinks-about-apart-from-sex.com

Ако някой се опитва да ви убеди, че не е лесно да станете автор на бестселър, питайте го дали е чувал за Шеридан Симов.

Неговата книга „За какво мисли мъжът освен за секс“ (What Every Man Thinks About Apart From Sex) се състои от меки корици и празни листа.

Британските студенти първи откликнаха на шегата и започнаха да купуват „произведението“ един на друг, което се превърна в лавина от поръчки. Сега продажбите на книгата на Шеридан са по-високи от тези на хитовете на Дан Браун и „Хари Потър“ на Джоан Роулинг.

Студентите използват книгата, за да си водят записки на лекциите и всички искат да я имат. Някои от коментарите в Amazon гласят: „Не можех да я оставя“, „На някои места е трудна за четене“, „С нетърпение чакам продължението“.

Шеридан Симов, 39-годишен психолог от Оксфорд, който преди това е натрупал не малко пари от търговия с откачени подаръци, казва, че и в най-смелите си мечти не е можел да си представи, че ще надмине „Хари Потър“ по продажби.

„Британските студенти смятат, че книгата ми е вълшебна, кой съм аз, че да се противопоставям?“, казва Шеридан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
34
 
! Отговори
1 преди 13 години
аз съм на 78 страница.до довечера мисля да я прочета,защото ми е страшно интересна.тоз Дан Браун ряпа да яде!
65
1
 
13
 
! Отговори
Азъ преди 13 години
Пичове,тва се продаваше преди 4 години в България.На български.?!?!?
64
7
 
12
 
! Отговори
do 58,54,52 преди 13 години
ot bottega venetaЗаключението е едно, коментарите, които са направени по мой адрес могат само да ме радват, тъй като това затвърждава моето мнение, че те са дело само на комплексирани мъже. Относно моя външен вид - мога само да кажа, че няколко поредни години съм избирана за най-красива майка, в училището на моето дете, а това говори само за себе си.
63
3
 
18
 
! Отговори
биби преди 13 години
нещо не съм съгласна, мисля че не всички мъже в България мислят за секс напрекъснато, толкова са обременени с другите си битови проблеми, че изобщо не мислят за секс, колкото и да се правят на потентни и големи специалисти.Даже не се сещат изобщо , това е ужасно имам чувството че жените мислят повече за секс от мъжете
62
1
 
38
 
! Отговори
виц преди 13 години
Господ към Адам: Адаме, за теб имам две новини - хубава и лоша. Хубавата новина е, че ще ти дам глава и ****ис. Лошата новина е, че не можеш да ползваш и двете едновременно!
61
3
 
32
 
! Отговори
78 преди 13 години
ТОЯ Е ЕГАТИ ПИЧА !ШАПКА МУ СВАЛЯМ !
60
3
 
4
 
! Отговори
ПЕПЕЛЯШКА преди 13 години
ДО 28 bottega venetaДобре би било ако преди да започнеш де ни засипваш с коментарите си научиш правописа на думите- изписва се и се изговаря "комбайнер", колкото до дроп-такава дума в бълг. език няма, предполагам, че си искала на напишеш "дроб".Приятен ден
59
0
 
8
 
! Отговори
хх преди 13 години
сини сливи ли?
58
4
 
23
 
! Отговори
да така е..!!!! преди 13 години
Освен за секс мъжът мисли още и за сливи - праскови - катерички - котета общо взето за много различни неща..
57
5
 
6
 
! Отговори
zaeka преди 13 години
до ботега венета:-Абсолютно е нормално мъжа ти да не му се прави секс със теб. По всичко личи че си използвачка. За теб мъжа явно е портофеил и член. А относно приятелките ти и наблюденията ти върху тях - нормално да е същото - чувала ли си поговорките: "Краставите магарета се подушват" и "С какъвто се събереш, такъв ставаш".
56
0
 
8
 
! Отговори
676767 преди 13 години
има една хубава и много вярна приказка - "Кой каквото и да ти говори - знай че става дума за пари" а аз ще добавя и "секс"...
55
0
 
6
 
! Отговори
HeyJude преди 13 години
sk, хващам се на бас, че теб те е създала до голяма степен ***, например... Но и без това, можеш да се пообразоваш малко и тогава да се чувстваш по-висш само възоснова на първичните си полови белези.
54
14
 
10
 
! Отговори
мъж преди 13 години
Според мене жените искат само секс, мъжете имаме доста повече мислене - работа, кола, дом, оправяне на света...
53
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
bottega veneta, ако на мъжа ти оная му работа е самолетче, да знаеш, че моят е космическа совалка. Колкото за кльопачката - гладен мечок, мечки не такова.
52
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Покупките на тази книга са за преброяване на ненормалниците. Могат да издадат и един лист с надписи и от двете страни: "Прочети от другата страна", и така ще се забавляват до безкрай.
51
2
 
4
 
! Отговори
До 28 bottega veneta преди 13 години
Може би просто на мъжете не им се прави секс точно с теб? Замисли се по въпроса преди да правиш глобалните заключения.
50
9
 
5
 
! Отговори
sk преди 13 години
мъжете са измисли ли всико. това е свят които ние сме създали.
49
1
 
15
 
! Отговори
Whita Rabbit преди 13 години
И да допълня : Възмущавам се как вярвате на "учени" , стигнали до еди какви си заключения, също и на подобни статии, които целят само да създадат определен стереотип за жена (като ***) и мъж (като ***, който мисли само за секс), имат за цел да изгубите уважение към противоположния пол.
48
4
 
11
 
! Отговори
bottega veneta преди 13 години
За твое сведение съм щастливо омъжена, за "марков" мъж който обича да прави много секс и при това качествен. по отговора ти, мога да разбера, че съм засегнала мъжкото ти самолюбие и достойнство. Явно си от мъжете, които имат проблем със самолетчето и на които им е нужно трибестан, за да могат да го вдигнат :) Моят компентар е направен на база наблюденията на моите приятелки, които заради такива жребци като тебе, не могат да си намерят мъже, мислещи за секс, а не само как да си напълнят коремите.
47
1
 
22
 
! Отговори
Абсолютен плагиат преди 13 години
Прочетох тази книга от началото до края! Абсолютен плагиат! Всичко е преписано!