Самолет прегази пиян руснак на летище

Мъжът полегнал да си почине на тревата на пистата в Краснодарския край
1 юли 2011 20:21, Елка Василева
68
Самолет прегази пиян руснак на летище
Пиян руснак спи на улицата в Москва. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Самолет прегази при кацане заспал на пистата мъж на летище в Краснодарския край в Русия, съобщи ДПА, като се позова на агенция Интерфакс.

Загиналият човек е бил пиян и бил полегнал да си почине на тревата на пистата.

Пилотът на самолета Ан-2 не забелязал мъжа, докато се приземявал днес около обед. На пилота не са повдигнати обвинения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
4
 
0
 
! Отговори
Коля преди 12 години
Митяяя...куда тъй полегнал! Я тебе сказал очень много водка пить не наадо!
64
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Властите в щата Масачузетс разследват инцидент, при който жена се е удавила в обществен басейн. Шокиращо в случая е, че тялото е останало на дъното два дни, а през това време съоръжението е било използвано, без никой да забележи."От съседната новина, мисля всичко е ясно...
63
10
 
2
 
! Отговори
XXL преди 12 години
Деградацията в Русия никога не може да бъде спряна. Не случайно Русия е духовна родина на българските ***. Когато ти самият си *** и ***, когато нямаш нищо, с което да се похвалиш, ставаш поддръжник на каузата на деградацията и пропадането. Никой не уважава Русия в чужбина. Единствената страна, в която да си патриот значи да обичаш империята на необядната олигрофрения, е България - последна в Европа и всъщност една руска задунайска губерния.
62
12
 
3
 
! Отговори
w преди 12 години
Ами това е диагноза за цялата им скапана държава!
61
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и пилота е бил пиян,гаранцияблядките си пийват здраво
60
1
 
14
 
! Отговори
$ преди 12 години
Ан-2 го използват като училищен автобус в отдалечените краища на Русия. В България се използва от селскостопанската авиация.
59
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Се пишете неподготвени...още от царско време е имало проблеми с водката...кви комунисти бълнувате...Самолета АН-2 каца по особен начин на трева...като самолет. Малките самолети не им трябва скъпа бетонна писта. На тях им по-добре тревна писта, защото на бетон се износват гумите по-бързо, а те са скъпииии...Тревни писти има у сичките държави и там си кацат разни самолети ... като самолети.
58
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
stiga gluposti. leka mu pryst na 4oveka. ot hubavo ne e stanal pianiza. "bratu6kite" o6te v komunisti4esko si otglezdaha PIANIZI. te po-lesno se kontrolirat.
57
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този на снимката как разбрахте че е руснак ??)))) Да не сте му проверили паспорта ха ха ха!!!)))
56
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На всички на който не му е ясно как самолета АН-2 каца на трева
55
6
 
12
 
! Отговори
До с. преди 12 години
То имаше и един американски войник караше танк и газеше коли и накрая го гръмнаха у глъвътъ *** ти сигур тая информация е немаш понеже не мое у америкъ такови нещу
54
12
 
9
 
! Отговори
с. преди 12 години
Абе не знам дали са слухове и митове,обаче сигурно още циркулира из нета клипчето с пияния руски войник,който гази къщи с танк!Наскоро не помня вече на кое европейско летище не допуснаха до самолета пияния руски пилот!Руската държава съвсем официално признава,че масовото пиянство е много сериозен проблем и е основен фактор за смъртността там!Ама русофилчетата си плякайте минуси де!Не пречите!
53
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мноу сте зле...Вярвате на каквото ви кажат, на слухове и на митове...Тревно летище не е просто поляна с треволяк 1 метър, а е окосена поляна и всичко се вижда от въздуха освен, ако не е тъмно или има мъгла. Има такива навсякъде по света за малки самолети.Те пилотите не кацат наизуст понеже няма да са между живите. Мерките за сигурност и мерки за безопасност са твърде различни неща...Ако можете да мислите без да злобеете няма да се излагате.
52
15
 
7
 
! Отговори
с. преди 12 години
Какво друго можеш да очакваш от впиянчените ***!Почитатели на одеколон Тройной!Навремето един руснак споделяше най-напредналите руски технологии да се отцепиш по алтернативен начин,ако нямаш пари за водка!Мажеш филия с боя за обувки и чакаш около половин час!Стържеш боята и ядеш филията!Отделно това летище явно е нямало никакви мерки за сигурност!Пиян на пистата!А кавказец с бомба може ли!Нещастна руска *** с още по-нещастни и *** български фенове!Жалки сте!
51
2
 
1
 
! Отговори
novina ot bg преди 12 години
V KNEZA KARUCA BLASKA SAMOLET AKO NA VIARVATE PROVERETE
50
3
 
3
 
! Отговори
Василев преди 12 години
Е ми какво да говорим!!!
49
5
 
7
 
! Отговори
rainbou1 преди 12 години
Представям ви победителя в тазгодишните награди "Дарвин" за най-нелепа смърт.Закривам състезанието до нова година.Наградата ще бъде стъклена статуетка, пълна с водка.
48
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
еее ,пък българските воиници газят свои колеги в нетрезво състояние )) и още много други случаи , пиян шофер убива шестима и така нататък ...
47
1
 
2
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 12 години
Имам изрезка от вестник "24 часа" от 1994 г. Статията беше озаглавена "Пиян руснак гази самолети с камион.". Изглежда тук се е случило обратното...
46
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** сайт ,тъпм читатели ,*** държава ))