Алекс Раева няма угризения, че разтрогнала брака на Дончо

Певицата чула от диджея "Обичам те" на Малдивите
Обновена: 18 авг 2011 12:01 | 18 авг 2011 12:00,
215
Алекс Раева няма угризения, че разтрогнала брака на Дончо
Снимка: сп. Elle

Певицата Алекс Раева, която скоро ще видим и като актриса в сериал, няма угризения и не обръща внимание на твърденията, че именно тя е разтрогнала брака на новата си любов DJ Дончо.

„Не заспивам с угризения!“, категорична е Алекс пред сп. „Elle”. По думите й тя била само поводът той да се замисли, че има проблеми с вече бившата си съпруга.

В продължение на една година Алекс и Дончо се срещат само по служебни ангажименти, докато един ден той не признава чувствата си към нея, а атрактивната изпълнителка заминава да се гмурка на Малдивите.

Именно там тя преосмисля чувствата си към него, а в телефонен разговор чува най-прекрасните думи.

"Връзката прекъсваше, почти нищо не разбрах, освен едно: "Обичам те!", споделя тя. 

Най-новата светска двойка не мисли за брак, тъй като любовта няма нужда да се доказва пред институция, а и самата Алекс не била "фен" на брачния подпис.

Закачливо тя допълва, че бяла рокля може да облече и просто за някое парти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още по темата: алекс раева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като ги чета тук тези с женските никове, срам ме хваща, че съм женско.Та стигам до извода, че и мъжете и жените в България за нищо не стават.Има и изключения, ама са редки, за тях живот в България няма.
132
0
 
3
 
! Отговори
Charlie преди 12 години
М-35, който вече е Марио-36 - сега тук ли се пренесе, нали беше цар в една друга медия? Да не те изгониха
131
1
 
11
 
! Отговори
$$$ преди 12 години
Четох постовете на тази жена с ник "Дама" и се чудих защо при този й начин на живот си е избрала този ник. Накрая се плеснах по челото и си казах: Верно,бе. Ами те всички *** в България *** да минават за дами. От постовете й става ясно,че мъжът й е мазен шкембелия с кинти. Но дори и шкембелия,след максимум десетина годинки ще я замени с нова млада "Дама".Ако до тогава дамичката е успяла да спастри достатъчно парици ще започне да движи с 24 годишни жигола и да си вярва,че още е вървежна(така е фйешън,така прави кака Марч).Ако няма парички - магистралаааааааааааааа.
130
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДНЕС БГ,махнете го това разклатено женище от новините бе!С какво ли е заслужило присъствието тук?
129
5
 
18
 
! Отговори
Бахур преди 12 години
На Алекс и пожелавам да ми *** шнорхела без никакви угризения от това ! И да я любя отзаде преди да ми го лапне ! Хахахахахахахаха :))
128
1
 
9
 
! Отговори
поля преди 12 години
Тук никой не говори за душата, за женствеността като поведение и характер, за мъжествеността като закрила и великодушие, за озлоблението, за не искането да разбираш другия, за егоизма. Всичко опира до некви мастни клетки?!? Разочарованието е пълно.
127
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
мн. е зле
126
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
супер грозна и проста *** е тая ***
125
2
 
2
 
! Отговори
Милена преди 12 години
До 141:)Ами ето ти сам го каза.Това,че един на 100 000 харесвал пълни не е спасение за момичетата с този проблем.Така че в случая моята теза е по-вярна от твоята :) И макар че се отклонихме от темата,пак да кажа-изказаните по-долу мнения,че човек трябв ада се грижи за себе си и да бъде леко егоист,за да не му се качват на главата са верни.:) Лек ден на всички.
124
0
 
4
 
! Отговори
до Марио-36 преди 12 години
Ку-ку, ку-ку, рекла кукувичката самоаналитично, и дълбокомислено размишлявайки, се прибрала в часовника.
123
1
 
4
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 12 години
Милена, грешиш. Най-стария ми приятел, с когото се познавам от детинство, винаги е харесвал пълнички жени, да имал какво да пипне. И е по-слаб от мен. Колко ли пъти съм му показвал слаби и стройни момичета - тц, не си пада по такива и толкоз. Има дете, но не е женен и не живеят заедно с майката на детето.Някак много набързо слагаш вкусовете на мъжете под един общ знаменател. Но все пак - да, повечето харесват слаби, включително и аз, но в разумни граници :)
122
0
 
4
 
! Отговори
Милена преди 12 години
До Пич:ОГРОМНА заблуда е че пълните мъже харесват пълни жени.Няма такова нещо.Всички мъже-и дебели и слаби,харесват слаби жени.Ако има някой дебел,който да се е оженил за пълна жена,това е защото никоя слаба не му е обърнала внимание.Моят колега например е пълен и се ожени за едно мн грозновато,но слабо момиче и ми каза "Цял живот съм бил дебел,абсурд е и жена ми да е дебела.Ти представяш ли си какво семейство дебелаци ще смеЩ.Така че не си прав-моите приятелки просто никой не ги харесва.
121
0
 
3
 
! Отговори
Пич преди 12 години
" братята си,но са сами,защото са пълнички и не са атрактивни.Всички мъже гледат на тях просто като на приятелки.Така че какво да нищим темата.. "Ами госпожице млада и объркана. Вие някак си заобикаляте очевидната истина и подкрепяте сляпо една невярна теза. Истината е, че и мъжете И ЖЕНИТЕ искат физиески привлекателен партньор. Почти 100% съм сигурен, че вашите "пълнички приятелки" гледат с пренебрежение и са отхвърлили много подобни на тях пълнички мъже, които са проявявали интерес към тях.
120
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Айдеее, разбъркаха коментарите!Алекс се е разревала, като ги чете.
119
1
 
7
 
! Отговори
Милена преди 12 години
Аз също мисля,че не бива и не може всичко да се върти около едната визия.Но няма какво да си затварям очите,пред реалността.Примери и примери има много.Поне аз не познавам мъж,който да се е оженил за посредствено-изглеждаща жена.Имам 2 приятелки,които като х-р са супер-умни,интелигентни,домошарки,грижовни,отгледаха децата на братята си,но са сами,защото са пълнички и не са атрактивни.Всички мъже гледат на тях просто като на приятелки.Така че какво да нищим темата..
118
1
 
13
 
! Отговори
аз преди 12 години
Алоо, тук стана като Адрес 4000 :) Бързо всички на работа :)
117
0
 
14
 
! Отговори
поля до Милена преди 12 години
Външността привлича мъжа, а личността го запазва до себе си. Е освен И обратното е вярно, никой мъж или жена не иска да се събуди един ден до личност в която не намира нищо от това с което го е привлякла личността. И външността тогава има най-малко значение, защото и 20 кг са простими, когато говориш с оня човек в който си се влюбил
116
0
 
8
 
! Отговори
Om Ram преди 12 години
Така е, Милена, визията е първото, което привлича един мъж към теб, а останалото е - което го отблъсква или напротив.
115
0
 
9
 
! Отговори
До Милена преди 12 години
Смени обстановката.Не можеш да търсиш верен човек, когато го търсиш сред повърхностни недорасли хора. Не може да търсиш нещо, което го няма, а после да се каеш, че не си го получил.Не е логично.Както казах, смени компанията - ще ти се отрази добре
114
1
 
3
 
! Отговори
поля преди 12 години
Всеки има право да Търси и да вземе Своето щастие, както всеки е длъжен да се грижи за щастието си да не го Изгуби или да му го Вземат. Така че не се знае кой в тази история заслужава повече критика