Гол протест на италиански бизнесмен срещу кризата

Мъжът купи цяла страница на вестник за снимката си
Обновена: 31 окт 2011 10:57 | 31 окт 2011 08:53, Елка Василева
5
Гол протест на италиански бизнесмен срещу кризата
Снимка: Архив Reuters

Млад италиански бизнесмен се съблече гол в знак на протест срещу италианската икономическа криза, пише в. "Кориере дела сера".

Енрико Фраре има компания за зимни спортни облекла. Заради кризата той изпитва затруднения, но не иска да изнесе производството в чужбина, а да инвестира в родината си.

Фраре признава обаче, че това упорство ще му помогне да обеднее и да остане дори без дрехи на гърба си. Според него подобна съдба очаква и други италиански бизнесмени.

В знак на протест Фраре купи цяла страница на в. "Кориере дела сера", за да може на нея да бъде отпечатана голата му снимка. На нея той прикрива слабините си с ръце.

"Всеки ден в Италия по един бизнесмен рискува да остане чисто гол", пише на снимката на Фраре, отпечатана на страницата на италианското издание.

Друг гол протест, но този път срещу Силвио Берлускони, се очертава да има в Италия идната седмица.

Той е замислен от "Фемен" - групата млади украинки, прочули се с голите си протести срещу властите в Украйна и срещу украинското домакинство на европейското първенство по футбол догодина, пише БТА.

Сега те са решили "да изнесат" традицията на голите си протести зад граница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
Бианка преди 12 години
А може ли да видим снимки на този протестиращ млад бизнесмен ?! А не да слагате снимка на дъртия Берлускони,дето и без това не слиза от страниците на вестниците с тъпата си развратна физиономия !
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много хубаво прави бизнесменът , украинките тоже . И без това отвсякъде ни заливат с порнография , още няколко голи тела вече не са от значение .
3
1
 
1
 
! Отговори
Хес преди 12 години
Украинките си мислят, че ще им е лесно както в Украйна да протестират, но ако попаднат на група озверени протестиращи не мисля, че ще се отърват само с по няколко драскотини :)
2
1
 
4
 
! Отговори
спонсор преди 12 години
А украинките си търсят "спонсори" зад граница. Колко ли тояги ще отнесат голите девушки.
1
6
 
10
 
! Отговори
Nobody преди 12 години
Тоя си е ексибиционист и само си търси повод.