Ужас! Митьо Пищова налазва музикалната сцена

"Любимецът на народа" се включи в парчето "Искам да се стрелкаме“
22 ное 2011 17:32, Красимир Ангелов
95
Ужас! Митьо Пищова налазва музикалната сцена
Снимка: Булфото

Митьо Пищова налазва в музикалните среди за ужас на всеки, който щади слуха си.

Вечно неуспелият кандидат-кмет, за който политическата програма означава безплатни "кибапчета", организаторът на модни конкурси, в който голямата награда е победителката да се изчипка в неговото "жакузи", вечният младоженец без булка, явно вече е решил, че има талант за родната сцена.

Може би самочувствието му идва след участието в клиповете на Коцето и Румънеца и Енчев.

Неговите вокални способности са сравними единствено с дебютантката Николета Лозанова, но за разлика от моделката той няма как да забременее и да излезе в творчески отпуск.

Mp3.dnes.bg ви предлага да чуете Пищова, в тандем с Faked Stars Production — "Искам да се стрелкаме“.

И за да бъде картината пълна ще добавим, че до месец тази песен ще се сдобие и с видео, в което естествено ще има джакузи с блондинки и стройният Димитър Маринов между тях.

Дебютът на Митьо Пищова в музикалната индустрия чуйте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
2
 
13
 
! Отговори
БГ-ТВ БОКЛУК преди 12 години
УЖАС -СРАМ И ПОЗОРДОКОГА В БЪЛГАРИЯ ВСИ4КИ НЕГРАМОТНИ ***-*** -*** ЩЕ НИ СЕ ЛАНСИРВАТ ,ПЛАСИРВАТ , ИЗДИГАТ И НАТРАПВАТ КАТО НЕВЕРОЯТНИ ТАЛАНТИ,ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМЕ ТЕЗИ ОЛИГОФРЕНИИ ПО ИЗМЕТСКАТА БЪЛГАРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ.БЪЛГАРСКИТЕ КАНАЛИ СА БОКЛУДЖИИСКИ СМЕТИЩА ЗА НЕВЕРОЯТЕН *** .
53
13
 
2
 
! Отговори
Гергана преди 12 години
Е какво толкова е станало?!? Песента е супер и не мога да разбера защо повечето от форумците тук се изживяват като някакви интелектуалци и само критикуват българското съвременно изкуство. Това парче ще е един от хитовете на 2012-та, със сигурност!
52
0
 
3
 
! Отговори
пиш-тоф преди 12 години
Баси бунака, не може да си намери място под прожекторите и 5 минути реклама.
51
0
 
2
 
! Отговори
дядо преди 12 години
тоя не е ли агента на ДС " академик" огнян стефанов
50
0
 
12
 
! Отговори
Загрижен преди 12 години
Дебелата *** би решила проблема с изхранването на черна Африка за няколко дни...и това би бил нашият безценен български принос в битката с глада ...
49
0
 
8
 
! Отговори
ОХУ БОХУ преди 12 години
до кога ще ни занимават със смешници
48
0
 
15
 
! Отговори
хахаха преди 12 години
Точно налази. :) Божкеле, пълно е с жалки смешковци. Само че новината тук е, че сме *** нация щом подобни недоразумения се появяват в новините.
47
0
 
2
 
! Отговори
до Стела преди 12 години
Да, 250 кила!
46
1
 
6
 
! Отговори
ЩО ,БЕ... преди 12 години
...АЗ ОБИЧАМ ***----МЕЖДУ ТЯХ , ЛЕСНО СЕ ЖИВЕЕ!ЛЕСНО Е И ...ДА ИМ ВЗЕМЕШ ПАРИТЕ....ХА,ХА,ХААА...!АКО , ВСИЧКИ БЯХА УМНИ И КАДЪРНИ ...ЩЕ ТРЯБВА ДА БАЧКАМ ЯКО ЗА ДА СЕ ИЗДЪРЖАМ И ЖИВЕЯ ПОНЕ ..СНОСНО!ДОКАТО ИМА ТАКИВА --КАТО МИТЬО ПИЩОВА И ДЪЛГИЯ ТРАВЕСТИТ ....ВСЕ ЩЕ СЪМ ДОБРЕ !
45
1
 
7
 
! Отговори
шимба преди 12 години
тоя верно е баси и шопара!ще му вкарам моя пищов в г.за!!!!
44
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще видите вие сега като го направят доктор хонорис кауза:))
43
0
 
7
 
! Отговори
поля преди 12 години
Митьо пищова е лице на българската светска звезда. Питам се защо? Отговарям, защото народа се интересува. Къв е тоя народ? Ба ли го, откъде израстна такъв плевел
42
0
 
8
 
! Отговори
Питащ.... преди 12 години
А "доктор хонорис кауза".......КОГА ?????????????????????
41
0
 
8
 
! Отговори
АСИ преди 12 години
любимец на народа,нормални ли сте бе,кои народ на тъпанарите ли,тоя нерез неможе да е любимец на един нормален човек.
40
0
 
6
 
! Отговори
MURDOC преди 12 години
За тъ пя ва мееееееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
39
0
 
11
 
! Отговори
Ужас преди 12 години
Мен пък не ме притеснява, че наричат този шут и клоун "любимеца на народа"! То е ясно, че е подигравателно и саркастично, този *** не може да е любимец на никой уважаващ себе си грамотен българин! Този циркаджия е лансиран по медии само и единствено за рейтинг и забавление, а и самия той едва ли е толкова ***, просто се прави на клоун и група бизнесмени го спонсорират и си правят шоу! По ме притеснява *** медии на наричат *** Рашкови царе и царици! Това си е за срам и притеснение!
38
4
 
1
 
! Отговори
Що бре преди 12 години
И вие ли като Близ сте тръгнали да вадите на Митя очите,а може би си преписвате домашното и ли и на вас някой недоволен/а от него ви е платил/а за да *** и тоя сайт с историята с веселия Митю..Тия дни голям зор с тоя пич, на кого е направил нещо,че какъв ли не го изкарахте,е не можа да стане кмет, не можа булка да излъже да го вземе, но...не всеки е идеален, а това,че е едричък и е веселяк не ви дава право да го обиждате и коментирате, въвъ форума може всеки да маже, но журналист....не!!!
37
1
 
2
 
! Отговори
Швейк преди 12 години
Д-р Митьо Пищова - Министър на Науката и Културата. Само тогава че има софра за науката и културата в родината. Народния Любимец, Въздишката на нежните сърца, Доктора на нежната душа.
36
2
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
palnq giii kato agnetaaaaa,porq gi kato ribiiii,s liubovnata pisalka,xa,xa,xa,az kolko sam 4ukal ,4ukal,ti ponqtie si nqma6 do momenta,sa 2365,do sno6ti,nai golqmata e bila na 18-50kg.slagam q v djakyzito s 1 ton banani,portokali,qgodi
35
1
 
6
 
! Отговори
Някаф там преди 12 години
Зад пищова стоят хора с чувство за хумор, пари и много свободно време. Той е шута на група търновски бизнесмени, всичките коли, къщи и хотели за които твърди, че са негови са техни.

Спонсорирани публикации