Камата: Twitter и Facebook? Какво пък е това?

Стоичков предпочита да дава интервюта на испански език
24 ное 2011 19:29, Елка Василева
188
Камата: Twitter и Facebook? Какво пък е това?
Снимка: Булфото

Знаменитият ни футболист Христо Стоичков изобщо не знае какво е това Twitter и Facebook.

Това призна самият той в интервю за „Советский спорт“.

На въпроса „Използвате ли Twitter?” Стоичков отговаря след пауза: „Не разбирам за какво говорите“. Последва уточняващ въпрос: „Не знаете какво е това Twitter?”.

Отговорът е категоричен: „Не“.

„Социална мрежа в интернет, модерна е сред младите. И за Facebook ли не сте чували?“, продължава журналистът.

„Не. Придържам се към мнението, че младите футболисти трябва да мислят за абсолютно други неща. Те трябва да гледат класен футбол, всеки ден да тренират, а не да се занимават с всякакви глупости“, обяснява Камата.

Стоичков споделя още, че работи по 24 часа на ден. Има малко свободно време и го прекарва със семейството си и приятелите си.

Пред читателите на вестника Стоичков е представен като полиглот. „Български, руски, испански, каталунски, английски – той свободно говори петте езика“, обяснява журналистът.

Уточнявайки на кой език ще бъде взето интервюто, Стоичков, смеейки се, отговаря: „На испански“. „Ако обаче не го знаете, ще избера руския“, казва Камата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още по темата: Христо Стоичков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
2
 
11
 
! Отговори
PHANTOM MENACE преди 12 години
абе човека си е доктор все пак....кво като не може и с българския да се оправя
74
1
 
18
 
! Отговори
MD преди 12 години
ЕнтЕлектуалец.
73
1
 
5
 
! Отговори
Драги съфорумци, преди 12 години
ако пишете в коментарите си думички като "гepбо-кoмyниcти" и т. н., критикувайки основателно номенклатурната тоталитарна власт в България (вече с ново лице!), рискувате да получите 100%-oв бан! В същото време нейни защитници, служещи си с епитет "cпepмoяд" и подобни се толерират, стига да са в тяхна полза! Всеки сам да си прави изводите кой и кого обслужва мeдията! (ПП ..която вече се рекламира агресивно и по БHT!)
72
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всъщност в думите на Стоичков има доста смисъл- футболистите да си гледат футбола.Друг е въпроса, че самият той се захвана с неща дето не му прилягат. Какъвто и ще да е, Стоичков е лицето на България. Особено в Южна Америка.
71
4
 
29
 
! Отговори
X преди 12 години
Този не знае какво е книга, те за Twitter го питат.
70
1
 
4
 
! Отговори
BG преди 12 години
Ako govori ispanski *svobodno*,kolkoto i angliiski....ili se vizira za psuvnite samo ??!!:))
69
9
 
3
 
! Отговори
bateto преди 12 години
Вие какво направихте за образованието повече бе отворковци?Вижте се,какви нещастни форумписачи на глупости сте?Най-лесно е да оплювате всичко!
68
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** е човекът, но си има принципи.Това е добре.И уважава себе си, работата си и времето си. Също добре.Ами май има какво да научим от този "***".
67
0
 
1
 
! Отговори
Наско преди 12 години
Много тука едва ли не го оправдават 'да ама милионите му,той има пари много за какво му е т'ва онова...'! Абе ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙ ***,заради прости *** като вас обществото ни е на това ниско ниво.Късно е за вас дано децата ви да проумеят и да погледнат по-далече от носа си един ден като пораснат.Съмнявам се обаче,защото възпитанието е важно,а вие няма какво да им предложите!Когато човек е *** и Пеле да е няма значение. АЪЛА Е ВАЖЕН деца!Айде надувайте чалгата и наздраве.Чао от мен!
66
3
 
3
 
! Отговори
Само 65 преди 12 години
Споделям това, което пишете.Хората са много завистливи и съдят ,без да имат право на това.Нашият съд е фалшив, съдът може би е там, откъдето никой не се е върнал да каже така ли е.Явно някои знаят повече от нас.Обичам да говоря с хора, които имат отношение към темата..
65
1
 
5
 
! Отговори
Стоичков преди 12 години
Абе я ми кажете откъде мога да си купа едно кило и-нет ?
64
0
 
5
 
! Отговори
мирко преди 12 години
Голям чакъренски Бек!
63
11
 
3
 
! Отговори
40013 преди 12 години
Големите плюн4овци против Христо Стои4ков са бедни комплексирани мишки,които не са постигнали нищо в живота,и драскат по цял ден по форумите,гладни нещастници,много сте жалки,АХ КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ЛЕФСКАР-ТЪПО ***!
62
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Стоичков споделя още, че работи по 24 часа на ден."Да, докато спи - също работи. Псува на сън. Хахаха. Няма по-*** *** от този :)
61
10
 
7
 
! Отговори
мууспи преди 12 години
Нещастници, този *** почва да става симпатичен и на мене левскаря. Той се е занимавал сериозно с футбола, а това не е спорт а е игра, - най висшата човешка дейност, изкуство. Той не е имал време, и желание, да се забие във виртоалната проява на човешката простотия и сега е много над вас, като тези дето могат да играят вместо да правят гешефти. Съдбата му е дала и изпитание - парите, но се справя достойно. Представете си какво бихте направили с неговите пари, - яхта и пичета до премала.
60
2
 
4
 
! Отговори
до 59 преди 12 години
ама не е анонимен като теб!
59
0
 
2
 
! Отговори
3 преди 12 години
Тоя *** има страница в фес бук и има 33 хиляди фена.....Значи статията е копната от някъв жълт парацал
58
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТИЖИЛЬО!!!
57
3
 
11
 
! Отговори
Наско преди 12 години
Ами е т'ва е класен ***! Голям футболист,обаче се самозабрави.Според мен мозъкът му е на ниво ***!Силен в краката,много слаб в главата!На *** човек не мога да се възхищавам,ако ще и магьосникът от Оз да е!
56
0
 
5
 
! Отговори
ссс преди 12 години
Ае кво да говорим sometimes win ,sometimes lun.....