Лилавото измести червеното при бельото

Аленото вече не е на върха при избора на коледен подарък
Обновена: 20 дек 2011 07:19 | 20 дек 2011 07:17,
12
Лилавото измести червеното при бельото
Снимка: архив, Reuters

След половин век доминация на червеното, тази година за пръв път лилавото дамско бельо е предпочитаният цвят, с който британците ще изненадат половинките си под коледната елха, пише в. "Дейли мейл".

Голямата веригата универсални магазини "Дебънамс" отчита 54 процентов ръст на продажбите на лилави бикини и сутиени и за пръв път от много време аленото бельо е изместено като топ подарък за Рождество Христово.

Психолозите считат, че внезапната промяна на цветовите предпочитания отразява крайно непредвидимата икономическа конюнктура. Мъжете залагат на лилавото, защото то символизира сигурността, благоразумието и чувството за себеуважение за разлика от червеното, което е израз на авантюра и безразсъдство.

"Очевидно е, че финансовата криза засяга еднакво силно спалнята на британците, както и целокупната еврозона", заяви говорителката на магазините "Дебънамс" Мишел Даудол.

Безразсъдното алено дълго време обсебваше мъжките фантазии, но ето че дойде време на лилавото, което е не по-малко страстно, но е целеустремено и здраво стъпило на земята".

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: бельолилавоподарък
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Ани преди 12 години
Яко утре съм на шопиг ! Е вече измислех подарък за коледа на моя приятел ,но аз ще го ползвам!!По практичен няма да намеря ! хаха
10
1
 
3
 
! Отговори
до 9 преди 12 години
Нали!!
9
1
 
5
 
! Отговори
До осми преди 12 години
Да, гаждето ти наистина изглежда добре в лилаво бельо :)
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гаджето ми има лилаво бельо. Много е секси.
7
1
 
4
 
! Отговори
почти мораво преди 12 години
сигурност, благоразумие и чувство за себеуважениенаправо убихте секса в мисионерска поза :(
6
0
 
7
 
! Отговори
дсф преди 12 години
Тази година е заринато с *** ***. И ако искаш да си купиш ***, то или трябва да търсиш дълго и изнурително или да вземеш ***. Тъй че статията е напълно неправдоподобна. Купува се винаги каквото се произвежда.
5
0
 
5
 
! Отговори
Bone преди 12 години
Мале каква новина , може би деня ми ще бъде по-добър!!! Глупости , дано жена ми си вземе и тя лилаво бельо да е в крак с модата. На баба ти хвърчилото!
4
1
 
4
 
! Отговори
made in BG преди 12 години
Просто ги виждам половинките на британските жени на опашка за *** *** и сутиени, с ръцете напред с разтворени шепи, да не губят верния размер на чашките :)
3
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
чакам да дойде на мода кафявото, да пестим от прах за пране
2
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
New Age,19.12 15:28религията на Луцифер! Сатана няма да миряса и до последен дъх ще се бори за душите ни! Мрази човешките творения и фино ги оплита в лъжи и измамливи теории само с една цел - колкото се може повече хора да завлече в огнената геена. Не се докосвайте нито до практиките, нито до ученията на коварния измамник. Вярвайте в Божия син Исус и здраво се дръжте за Библията - това ще ви повторям до последна възможност...
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И тук преместен.

Спонсорирани публикации