Грешките, които правим, когато го подозираме в изневяра

Не губи достойнство и не нападай другата, защото тя не е виновна
Обновена: 26 яну 2012 15:13 | 25 яну 2012 06:58, Елка Василева
110
Грешките, които правим, когато го подозираме в изневяра
Снимка: архив, Reuters

Имаш подозрения, че приятелят ти изневерява? Държи се странно, дистанциран е, крие GSM-а си и не знаеш къде е? Нямаш истински доказателства, но вярваш в женската си интуиция? Ако мислиш, че приятелят ти ти изневерява, е важно да разбереш дали това наистина е така. Постарай се обаче да избегнеш трите грешки, които жените правят, когато смятат, че става дума за изневяра.

Бурна реакция

Първата грешка, която правят жените, е да изгубят контрол над емоциите си. Ние, жените, сме прекалено чувствителни и често започваме с нападки, основаващи се само на подозрения. Викове, крясъци, истерии и изблици на ревност – това е естествената реакция, която обаче е напълно погрешна. Той ще се защитава, казвайки, че си луда и те гони параноята. И не можеш да го обвиняваш за това. Докато нямаш твърди доказателства за твърденията си, не губи достойнство.

Обвинения без доказателства

Не отправяй обвинения, без да имаш доказателства. Но го наричай измамник и не го обвинявай само въз основа на интуицията си, защото с подобни нападки можеш да предизвикаш обратен ефект: той ще се постарае да укрива по-добре евентуалните доказателства за евентуалната си изневяра. Когато тръгнеш да говориш с него, се въоръжи с доказателства и то не само например снимка, на която се виждат той и тя да вървят един до друг, а с убедителни доказателства като мейли, SMS- и и уличаващи го снимки. Колкото по-категорично е доказателството, толкова по-убедителна ще си.

Среща с любовницата

Най-лошото нещо, което много жени правят, когато научат за изневярата, е да се срещнат със съперницата си. Това е безсмислено, защото тази жена всъщност не е направила нищо лошо. Да, знаела е, че той си има някоя, но това днес не е нещо ново и очевидно за нея това не е било важно, когато е започвала връзката. Така че това няма да се промени с каквито и да са заплахи или тъжни истории. Вината е единствено негова, той е решил да се впусне в тази авантюра зад гърба ти. Най-добре ще е да го оставиш той да реши какво иска, а и да дадеш на себе си време за същото решение. Ако тръгнеш да го молиш да я остави и да се надяваш, че вашите отношения ще се оправят за един ден, ще изглеждаш отчаяна. Заплахите и обидите към любовницата само ще те изкарат „луда“ в очите им, пише Index.hr.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
7
 
! Отговори
* преди 12 години
Айде бе братя по оръжие, ударете едно рамо, подкрепете коментар 9, че от много минуси скоро *** ще го затрият... ;(
9
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
номер 3 даде най- точния коментар. те за това свекитата следят да не би снахите да кръшнат, ако разберат че синчето си има друга. Това пък е още по-т.ъ.п.о. хем детето им направило глупост, те снахата да пазят, ха-ха.
8
1
 
2
 
! Отговори
До № 8 от 2 преди 12 години
не съм писала подбоно нещо, май не четеш! 8
7
3
 
3
 
! Отговори
до 2 преди 12 години
Това пък е още по-т.ъ.п.а констатация, че съпругата била засегната от заплахите и набезите на любовница. На това не му се казва засягане, а право на всеки човек да си живее както иска без някой да го притеснява за проблемите, които сам си е създал. Т.е съпругата не е виновна на любовницата, че не я искат, за да я притеснява. И това "ха-ха смях" е също т.ъ.п.о.
6
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това наистина е доста тъпо. Обратният ефект от 2 следва да бъде не да крие по-добре, ако е невинен, а да ти тегли една майна и изобщо да не му пука какво пищиш. Че аз ако имам какво да крия е нелепо да искам множестяо доказателства за да си призная. Тъпо.И ако има толкова много доказателства, какво има да спориш - вдигаш капата и всеки да си мисли.Рядко *** "статия"
5
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Оки де, но не разбрахме какво ТРЯБВА ДА ПРАВИМ! Няма да викаме, няма да крещим , няма да обиждаме....да си стоим кротко и да чакаме бързия влак?! Да бе! Номер 3 като че ли е най-близко до истината. :) айде сполай и по-рядко да изпадаме в такава ситуация.
4
11
 
20
 
! Отговори
до 3 преди 12 години
Може да кръшнеш, ама го направи тарикатски никой да не разбере
3
0
 
70
 
! Отговори
Разведена преди 12 години
На моя пък,любовницата дойде да ми се оплаква, че за нищо не ставал.........
2
6
 
24
 
! Отговори
ХА ХА ХА смях преди 12 години
1 Явно си засегната съпруга!!!До днес .бг вие сте новинарски сайт! УЖ. Къде е новината тук??Не обобщавайте! Аз съм жена и никога не съм действала така.Написаното тук е доста тъпо.А ТОВА ОЩЕ ПО-ТЪПО!""Не отправяй обвинения, без да имаш доказателства. Но го наричай измамник" ха ха ха .Обвинения да НЕ отправяш, НО може да го наричаш ИЗМАМНИК-ГОЛЯМА ГЛУПОСТ- сте написали , да знаете :)))
1
6
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
A когато любовницата иска среща с теб или започва да те преследва, за да го оставиш? Или ти идва в дома, заплашва те? Сведенията Ви са остарели. Има такива нагли типажи, че съветите Ви за тях са просто неприложими. К.у.ч.к.и.т.е са си к.у.ч.к.и, независимо как изглеждат, имат едно общо качество: чустват се значими за сметка на друга жена, защото са жени с комплекси и без задръжки.

Спонсорирани публикации