Вързопче щастие, ама цели 6 кила и 200

Огромно бебе се появи на бял свят в Айова
Обновена: 2 фев 2012 06:37 | 1 фев 2012 13:16, Екип на Dnes.bg
54

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: Айовабебе гигант
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
1
 
! Отговори
do 51 преди 12 години
Говоря за секцио по желание без медицински причини за такова!!!!!!!!!!!!!!!!!!Стига сте се правили на остроумни ,не съм против секциото ,когато се налага !!!!!
46
1
 
2
 
! Отговори
логика преди 12 години
По логиката на мнозина...трябва да имам дете поне 20 кг...но уви. като забребенях бях 47 кг..като родих 3, 600 гр. бебе, и пак 2 пъти го притеглиха, беше бухвелка и все още си е ....НО СИ Е МОЕТО БЕБЕ. Колкото и голямо да стане си е моята дъщеря...винаги бих я познала..Да не дава Господ да разпознавам....Обичам я..и тя го знае...най- добре от всички/
45
4
 
1
 
! Отговори
до 43 преди 12 години
Ако не бях родила секцио, нито аз, нито детето щяхме да сме живи.Знаеш ли колко жени са умирали при раждане до преди 50-60 години?Прабаба ми е починала след раждане. Спасили са бебето, но баба ми и брат й остават сирачета. Баба ми (другата) е получила усложнения след раждането и близо месец е изкарала на легло без да знае на кой свят е. Леля ми и братовчед ми са живи благодарение на спешно секцио след 20 часови мъки за раждане. А майка ми, заради естествено раждане, остана инвалид.
44
1
 
8
 
! Отговори
Charlie преди 12 години
Само едно ще кажа! Безсрамници! Да говорят така за бебе...то още няма и ден живот сигурно.Да го оставят на мира на този свят да си расте. Такова се е родило, такова го е пратил Господ. Колко сме се самозабравили хората с такива новини вече...
43
3
 
4
 
! Отговори
XXX преди 12 години
РазБойко направо е открил болницата, в която се е родил! Да не говори, че го е родила леля му, защото никой не е пожелал да му .... майката :))))
42
5
 
11
 
! Отговори
старото преди 12 години
А пък Б.Б. се е родил 10 кг и сам си е прерязал пъпната връв! Кво ми се хвалят тия...
41
4
 
21
 
! Отговори
ДО ЛЕКАРКА преди 12 години
ВСЯКО ПРАВИЛО ИМА ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!! Моята дъщеря се роди преди 4 години и половина, роди се 5 700 г., 56 см, също така влезе в тези статистики за бебе гигант. Повярвайте ми, нямам захарен диабет и никаква друга болест, дъщеря ми е почти на 5 годинки, сега е 14.5 кг ,110 см и е в прекрасно здраве. Господ си знае работата!!! В тези форуми освен да се въдят простотии, не знам какво друго може.... Добре, че майката на това бебе няма да ги прочете, защото преди години на мен ми се наложи...ПРОСТОТИЯ!!!
40
1
 
4
 
! Отговори
ДО43-АГ преди 12 години
Раждане но естествен път на такова бебе си е направо медицински експеримент и в почти всички случай завършва зле за бебето.Има огромен риск,но всяко правило си има изключения.Да расте бебока жив и здрав,а мама час по скоро да се изследва .
39
4
 
10
 
! Отговори
ЛЕКАРКА преди 12 години
Да е живо и здраво!Тези големи килограми ,обаче будят повече тревога у лекарите ,отколкото радост-90%от случаите майката е със зах.диабет и нарушена обмяна на веществата.Раждането по естесвен път на такова голяма бебе,говори за лош контрол на самата бременност и излагане на риск на майката и детето /или родителите са от секта/.Живяла съм в САЩ и това говори по скоро лошо за здравната им система ,която хич не е розова.
38
1
 
3
 
! Отговори
СС преди 12 години
Както в оня виц,когато американеца се хвали "...при нас се раждат най-големите джуджета".
37
8
 
5
 
! Отговори
в бг преди 12 години
тук никой нямаше да се хване да я изражда,но на запад хората са толкова по-напреднали в мисленето.Жената е създадена да дарява живот и тялото е подготвено и готово с малко повече усилия да роди даже и 6 кг.бебе.А тук в бг режат наляво и надясно в несвяст и без причина.Срамота за младите момичета и лекарите привърженици на секциото.Не казвам ,че тук не е трябвало да играе ножа,понеже наистина са си много тези кг,а в други случаи!
36
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Човечеството се *** отвсякъде. Особено ГМО -тата.
35
1
 
15
 
! Отговори
шшш преди 12 години
Само с 200 грама по-тежко от моя брат, който се роди 6 кг .
34
5
 
28
 
! Отговори
е де преди 12 години
Стига сте коментирали отрицателно!Когато вие родите 6 килограмово бебе,тогава се бъхтете по форумите,но сега нямате право!Браво на майката,това да е за пример на лигавите българки,които раждат секцио по желание!!!!!Да е живо и здраво бебето и цялото му семейство!
33
3
 
6
 
! Отговори
до 29 преди 12 години
Ми най-малкото някой евреин... Юда е еврейско име и за евреите далеч не яма такава символика като за християните.
32
2
 
7
 
! Отговори
До 27 преди 12 години
26 е твърде много. Хубаво е да е около 10 до най-много 15-16. Повече от това само води до проблеми - със стави, кръст, кръвоносна с-***, разширени вени и т.н.Не казвам, че е лесно постижимо разбира се. Особено при храната която се продава в момента е трудно да се храниш здравословно по принцип, какво остава да се балансира при бременност.
31
2
 
3
 
! Отговори
От 24 до 26 преди 12 години
Да вярно но не изцяло.Захарта при усвояване от организма става на 1 част глюкоза(която е идеална храна) и 1 част фруктоза, която ако не се изгори веднага причинява много проблеми. На практика трови организма.
30
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хахахахахахха ама тоя кво вика "Тя е направо геройня." Не брато тя си е направо глиган.
29
2
 
1
 
! Отговори
ушко преди 12 години
бъдещ президент,на америка
28
2
 
7
 
! Отговори
??? преди 12 години
Сигурно същия,дето би си кръстил детето Сталин или Ленин.