Децата на Бил Гейтс нямали смартфони

Тримата наследници се възпитават да живеят без излишен лукс
Обновена: 9 апр 2012 22:57 | 9 апр 2012 20:20, Бойчо Попов
66
Децата на Бил Гейтс нямали смартфони
Мелинда и Бил Гейтс са известни със своята благотворителност. Снимка: Reuters

Основателят на Microsoft Бил Гейтс и съпругата му Мелинда възпитавали трите си деца нормално и възможно най-здраво стъпили на земята, става ясно от интервю на Мелинда Гейтс за Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Децата, родени през 1996 г., 1999 г. и 2002 г., трябва да живеят с различни ограничения. Така например iPhone или iPod от Apple са нежелани в дома на Гейтс. Мелинда Гейтс също описва себе си като здраво стъпила на земята.

Родителите забраняват и други неща на децата си. По този повод голямата дъщеря се изпуска пред репортера на вестника: „Мамо, не казвай, че не можем да правим нищо. Толкова е гадно...“.

Преди години съпругата на Гейтс помагаше например в компанията за почистване на баща си и през уикендите е бърсала пода и чистила печките в домовете на клиентите. И сега тя внимава за цените, когато пазарува, въпреки че със състояние от над 60 млрд. долара едва ли може да се нарече „нуждаеща се“.

Така например тя не би дала за даден хамбургер повече пари, отколкото за друг, ако той не е доста по-вкусен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: MicrosoftБил Гейтс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
3
 
! Отговори
................ преди 12 години
Парите имат цена , това всеки трябва да го проумее.
51
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И са ко шъ прайм? Да взема да им купя по един на дечицата, че родителите много бедни.Днес-а, да му го туря на дежурния, к'во *** *** тия к'ви ги вършат ве? Това ли е най-вяжното?
50
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Още малко и крилца ще им поникнат!
49
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Еми добре е децата да се възпитават.Стига с това гъзареене,малки пишлемета със скъпи коли,пластмасови ку*ви,ланци и цялата наща БГ. простотия.Тоя пич си възпитава децата и ще станата хора без значение колко пари имат.Парите имат цена и всеки трябва да я знае.Преди години живях в САЩ и се запознах с едно семейство.Имаха си къща на плажа,яхта и доста пари обаче 2те им деца/ученици/ след даскало ходиха да правят сандвичи за да се научат да работят и да си изкарват джобни.
48
3
 
7
 
! Отговори
Радкич преди 12 години
Много ясно че са забранили продукти на най-големите конкуренти . Това е все едно шефа на Мерцедес да кара Ауди .
47
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каква разлика между нашиете "богаташ чета" със колите последен модел които тате е купил,и тези на запад чийто родители знаят от къде са тръгнали без кражби
46
0
 
5
 
! Отговори
chitatel преди 12 години
то е ясно, че продукти на основната конкуренция от Ейпъл нямат място в дом на Гейтс, а за забраните също е ясно че ги има като във всяко семейство, като например да палиш огън в хола, и тов а е забрана, нали
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимка преди 12 години
и аз ве давам пари за подсрижки :)
44
0
 
2
 
! Отговори
До 56 преди 12 години
Ето ти го интервюто:"Gibt es Einschränkungen für die Gates-Kinder?Oh, ja, viele sogar.Es heißt Apple-Produkte, iPhone oder iPod, kommen Ihnen nicht ins Haus.Das stimmt. Auch andere Dinge sind verboten. Aber unsere große Tochter hat gesagt: Mama, erzähl bloß nicht, was wir alles nicht dürfen. Das ist total peinlich."На децата са им забранени Apple продукти, а дъщерята казва, че има и още забрани.
43
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Четох и цъках с език, брей какви хора! И аз така- вчера, синът ми ( 11г.) казва, че му се присмивали за телефона, щото бил стар,а и му загуби капака, та аз го привързах с един лейкопласт отзад. Отговярям му- Синко, вече загуби и счупи 2-3 телефона, не ми се оплаквай. Кой какво ти казал, не ме интересува. И като видях статията, веднага го извиках, да я прочете и той.Дотук добре, обаче след това се поразрових и не намерих такава статия, ако някой даде линк, ще му благодаря. Във Frankfurter Allgemeine Zeitung не Мелинда, а Бил Гейтс е е дал интервю преди време, ама няма и дума за телефони. В друго интервю при любимците на Днес.бг- Дейли мейл, доста отдавна, човекът казва, че децата нямат джаджи на Apple, но имат Windows еквивалентите им. Пак за телефони не иде реч. Мелинда в CNET, споделя, че в къщата и няма Apple, но уви пак няма и дума за телефони. С 2 думи, откъде ги изкопахте тези телефони Днес.бг?
42
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако тате има милиарди не ми трябва ни смартфоне ни компютър, само яхта, ферари и яки мадами:)))))
41
2
 
32
 
! Отговори
защо? преди 12 години
Защо пак търсим под вола теле? Факт е ,че Бил Гейтс е мнгооого богат.Факт е, че има основателни съмнения ,че се е възползувал от чужди открития/ без съгласието на изобретателите/.Но несъмнен факт е,че това което прави той...като благотворителност...нашите богаташи,забогатяли от геноцида над БГ народа, никой не е направил...освен БСП,ГЕРБ,ДПС ...на думи.
40
22
 
8
 
! Отговори
no3HaT преди 12 години
С тоз крокодил ли спи о6те Билко? Може да си накупи целия Пайнер и пак да му останат към 59,9 млрд...БОлен мозък е!
39
2
 
3
 
! Отговори
dada преди 12 години
No kola ima , zashtoto ot 16-godishni zapochvat da upravlyavat avtomobili.
38
0
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
това да не са нашенски мутри с едно кило жълто желязо на врата
37
3
 
10
 
! Отговори
Стив Джобс преди 12 години
Новини-залъгалки за дечица малки!
36
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Еми да,след къщичката за четвърт милиард дето си купи сигурно едвам преживява със сандвичи.Нищо де след няколкостотин години когато почти всеки на земята е чернокож на никой няма да му пука че едно време един от най-богатите и влиятелни хора на планетата земя е изсипвал милиард след милиард за да храни бедните умиращи от глад семейства в Африка,Азия и Арабския свят с по 25 деца.Африка нараства с темп 10млн. годишно пичове и тоя на снимката много внимава да не изчезнат 2 милиарда негърчета.
35
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 39 Николов Колко са щастливи американците че ще им вземат жилищата и ще им разрешат даживеят в тях като си плащат наем.Почти щастливи като гърците-нация на 1 място в ЕС по самоубийства.Миналия месец Bank of America Corp. обяви план да позволи на собствениците в риск от възбрана да предадат нотариалните си актове и да подпишат договори за наем, които ще им позволят да живеят в жилищата, които обитават и вече са собственост на банките, на пазарни цени
34
6
 
29
 
! Отговори
gogo преди 12 години
Рокфелер е дарил за бизнес училище, защото там се е учило по негови учебници - един скрит факт. Той е дарявал огромни средства за построяване на медицински училища, в които също се е преподавало по негови учебници. От тях били напълно премахнати натуралните безплатни средства и методи за лечение и оставени само фармацевтичните. В същото време Рокфелерови строят фармацевтични заводи. Това благотворителност ли е?
33
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бил Гейтс е крадец на операционната систена и мошеник.А както е известно крадците са най-стиснати.Под формата на благотворителни организации навлиза в третия свят да ги задължи с договори за софтуер и да измуче парите на правителствата.Същото го прави и в щатите.Поддтиска конкуренцията и като монопол продава успешно софтуера си.