Маг се прави на Бог, ходи по Темза

Кумирът на Уейн Руни и Парис Хилтън се разтъпква по плексиглас
Обновена: 10 юли 2012 09:17 | 9 юли 2012 21:19,
49
Маг се прави на Бог, ходи по Темза
Снимка: Facebook

Той няма вид на човек, който ще ви погълне златното колие, а секунди по-късно ще го процеди през тънката си кожа на коремчето.

Не ще се пробва да пробие през дебелото стъкло търговска банка със засилен контрол - като един от супергероите от колекцията на фабриката за комикси „Марвел“. Нито пък ще топи монети в шепите си или вдъхва живот на картонени пеперуди.

Дори въпросните фокуси да не впечатлят англичаните с репутация на най-консервативни откъм нация, няма как коронният номер на 29-годишния Стивън Фрай да ги остави без дъх.

Той не е Исус Христос, не е усетил божествения допир, но може да ходи по вода.

Магът, който хвърли ръкавицата в сектора на вълшебниците на нашия Астор и Дейвид Копърфийлд се разходи без лодка по Темза в Лондон. Уменията му не бяха оценени от полицията и той беше поставен под ключ.

Миналата седмица Фрай беше награден с най-високото звание в бранша на маговете именно заради коронния си номер – беше приет в асоциирано членство на тайната вътрешната светая светих Magic Circle.

Трикът на Фрай с разходката по Темза беше наблюдаван от 1,7 милионна зрители в Обединеното кралство и някогашните й прилежащи колонии. Самочувствието му беше напомпано и от похвалите на Принц Чарлз и рапъра P Diddy, Пол Макартни и афиширалите се като негови фенове - съотборникът на Димитър Бербатов в английския футболен шампион „Манчестър Юнайтед“ Уейн руни и Парис Хилтън.

Фрай тръгна се разходи по Темза през миналия месец, но според британските таблоиди нямало нужда да се пъчи. „Исусовският му номер“ за ходене по вода, всъщност била разходка по плексигласова настилка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.

Спонсорирани публикации