Американец оцени живота си на $3,5 млн.

Разпродава всичко, остава само кучето, жената и детето
Обновена: 19 авг 2012 11:05 | 19 авг 2012 10:55,
26
Американец оцени живота си на $3,5 млн.
Снимка: Reuters

Американец пусна досегашния си живот на разпродажба в интернет и остави за себе си единствено кучето, жената и дъщеричката си.

29-годишният Шейн Бъчър от Флорида е оценил на 3,5 милиона долара фирмата си с три магазина за видеоигри, двете къщи, трите коли и двата каяка, пише френският вестник "Фигаро", цитиран от БТА.

Вече има кандидат-купувач на досегашния живот на Шейн, който обещава, че през следващите шест месеца ще помага на новия собственик на бизнеса му със съвети как да се справя, а после ще се посвети на нещо ново, което засега не разкрива.

"Тази продажба ще ми позволи да напиша нова страница в живота си", твърди Шейн и допълва, че иска да предложи наготово американската мечта на някой друг.

Със сумата от 3,5 млн. долара американецът възнамерява да обиколи света със семейството си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да пътуваш, да откриваш нови приятелства и култури, да бъдеш с любимите хора, да се радваш на *** и хармоничен живот. Това е смисълът.Американската мечта е за *** и ***.
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Инфлация несъществува. Това еполитическа измама.Дефлация също несъществува.Печатането на пари не увеличаваинфлацията. Адефлацията е качествона златото да поскъпвапри опасност от фалитна банки, и ако парите са златни - тогава ипарите поскъпват. Имасамо излишък на стокии дефицит на стоки.Може всеки да има посто хиляди лева в джоба но щепоскъпнат самостоките които са вдефицит. Зарадикредитите преди петгодини паричната маса се увеличи два пъти ноникой не усети хиперинфлация, а сегапаричната маса енамаляла заради товаче се погасяват тези кредити - но нямадефлация. ПриВиденов бешедефицит на долари -нищо повече. Придефицит на долари може и златото да сеобезцени.
19
0
 
3
 
! Отговори
до 21 преди 11 години
ти си много ***
18
0
 
3
 
! Отговори
hmm преди 11 години
Kakva e vsa6nost Amerikanskata me4ta???
17
0
 
3
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 11 години
Хора не зная вече кой сатирик се беше произнесъл по този въпрос." Най- доходната търговия е да купуваш хората на цената, колкото пари струват и да ги продаваш за парите, за които се оценяват те самите." Убеден съм, че този млад *** струва, колкото струват една каса празни шишета от бира...Занимават ни с глупости.
16
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най голямат глупост която съм чувал и съществува масово в ума на хората - е че има инфлация. Няма такова нещо. Никога не е имало. Няма как да има.
15
2
 
5
 
! Отговори
Малка разлика... преди 11 години
В американското заглавие вероятно е ставало дума за Лайф а не за жизнь.....това което ни завещаха съветските другари
14
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кефят ме тия американци,винаги измислят нещо ново !
13
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По примера на Американеца, Българинът Иван Иванов решил също да си продаде живота. След успешната продажба Иван успял да си купи един хляб и кашон, в който да спи.
12
17
 
8
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Оставил за себе си единствено кучето, жената и дъщеричката си. АКО МУ ТРЯБВАХА ОЩЕ ПАРИ, СИГУРНО ЩЕШЕ ДА СИ ПРОДАДЕ ЖЕНАТА И ДЕТЕТО ЗА ОРГАНИ ТОВА Е АМЕРИКАНСКАТА МЕЧТА!!!!!
11
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и остави за себе си единствено кучето, жената и дъщеричката си. .............................................Тях ще продаде след като се върне ,за сумата от 10 милиона $!
10
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Той хубаво решил да се раздели със стария си живот, но в случая не става въпрос само за него. Как би се отразило на дъщеричката му да остане без пари?! Семеен човек с деца трябва да мисли за малко повече от собственото си щастие.
9
6
 
23
 
! Отговори
тихата_стъпка преди 11 години
Бих тръгнал на околосветска обиколка, ако знам, че ще има КЪДЕ ДА СЕ ВЪРНА след това.
8
3
 
6
 
! Отговори
k0ce преди 11 години
Еваларката на номер 5
7
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Седна дума бизнесът му е губещ и вместо да го затваря , защо да не го продаде за много пари на накой будала.А такива винаги се намират.Нищо умно не е измислил.Просто си търси някой БУДАЛА.
6
5
 
9
 
! Отговори
USA преди 11 години
Това е хубава идея,влязло е в новините, защото е направено крайно. Често американците се местят и започват наново, главно заради работата. Продават къщите си и заминават, имайки предвид, че един американец си сменя колата на около 5 години и ако си предприемач в САЩ може да ти се наложи да сменяш бранша си през определен период.Това което е направил е нормално, но офертата не е добра. Аз не бих я приел предпочитам както направих, сам изградих своята "Американска мечета"
5
6
 
4
 
! Отговори
lemmy преди 11 години
До do 1 А около него ли се върти светът
4
3
 
11
 
! Отговори
:) преди 11 години
Стига хейтвали, да не става дума за ББ :) Това си е яко, американската мечта е *** работа и човека иска да се отърве от нея и да има пари, с които да се махне от там. Според мен идеята е чудесна, а решението е трудно и много малко хора имат смелост да направят подобно нещо. Особено след като им е бил промиван мосъка години наред, а те все пак са успяли да съхранят своята гледна точка.
3
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За 3.5 мил.$ трябва да му пръсна тиквата с колта!
2
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И като се върне,ще седне пред Капитолия да проси!