Прелест на подиума, а е на цели 81 години!

Кармен дел Орефис е най-възрастната работеща манекенка в света
Обновена: 11 сеп 2012 14:56 | 11 сеп 2012 10:49,
106

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Супермодел на 81 години – това е Кармен дел Орефис, която дори и на тази възраст доказва, че все още я бива на модния подиум.

Дамата участва в две ревюта в един ден по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Кармен е най-възрастният работещ модел в света и с лекота продължава да дефилира. За нея не е проблем да представя най-различни модни стилове.

В Ню Йорк тя се появи първо в елегантна рокля с цвят карамел на дизайнера Норисол Ферари, а след това в дързък тоалет на финландската марка „Маримеко“. 

За младите манекенки Кармен е идол и всички я гледат с възхищение.

Пробивът за Кармен идва през далечната 1947 г., когато излиза на корицата на сп. „Vogue”. Тогава тя е едва на 15 години, пише „Дейли мейл“.

„Смятам, че Америка узрява и приема факта, че животът кипи с пълна пара и след като навършиш 50 години“, казва Кармен.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
2
 
! Отговори
лай-лай кучка преди 11 години
Несправедливо е да сравняваме родителите си с госпожата от коментара. Основното е , че условията на живот са различни.Нашите близки са отрудени хора,което неминуемо дава отражение на вида и здравето.Статията отразява жена с грижа за себе си цял живот. Това е похвално , но и ангажиментите и са го изисквали.
82
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Една американка беше казала Има една възраст , когато смяташ че си отгледал децата си и живота започва отново . Това се отнася и за мъжете . Съвета е , " по добре инвестирай в себе си да изглеждаш добре , отколкото да си купиш нова кола . " възхищавам се на хората , които изглеждат добре !!И аз също ...
81
0
 
3
 
! Отговори
Месия- жена преди 11 години
Красиво, достойно, достолепно!
80
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Предлагам всички да занесете коментарите си на своите майки и да се похвалите с "остроумието" си :)) За мене това е просто една възрастна госпожа, която изглежда много добре за годините си. Нещастни *** сте, които се подигравате на една жена на 81, та тя дори и да беше тотално изперкала, щеше да и е простено. Но не и на вас 20+, 30+ и 40+, които нямате мярка в простащината си. Ако някога бяхте обичали истинска жена, нямаше да пишете така, съжалявам ви...
79
3
 
3
 
! Отговори
уиуи иванова преди 11 години
къде съм аз ,къде си ти ,***
78
2
 
31
 
! Отговори
Шапка й свалям! преди 11 години
Уважава себе си, поддържа се, приятна е и на тази възраст.Приветствам и дизайнерите, които създават тоалети, подходящи за дами от третата възраст. Само *** може да мисли, че жената трябва да престане да се грижи за външността си, след като се омъжи, защото: 1.Вече е "излъгала" един да се ожени за нея; 2.Защото свекървите считат, че е "*** постъпка", ако омъжената жена се стреми да изглежда добре.Бог знае защо, у нас се мисли също и че щом застарее,жената трябва да прилича на Баба Яга.
77
2
 
30
 
! Отговори
щастлива жена-личи и преди 11 години
Одухотворена жена, която могат да оценят духовни хора със стил и усет за наистина красивото, което всъщност не остарява /красивото/ защото то ....просто въздейства и те кара да се чувстваш човек. Възхищавам се на тази жена и съм сигурна, че наистина е щастлива за разлика от младите разгонени момченца коментиращи тук и от продажните жени, които се срещат все по-често. Това е жена с достойнство и финес и точно такива трябва да бъдат на модния подиум :) Приятно е да я гледа човек
76
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БРАВО НА ТАЗИ ЖЕНА .....
75
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чета коментарите и не мога да повярвам колко е изпростял българина. Жената е на 81 г., а те я коментират като сексуален обект и какви ли не класификации и простотии. Жената е просто перфектна и има някаква супер осанка. Повечето българи само могат да си мечтаят да имат такава жена, но на тях им е добре с всяко квазимодо стига да го дундурка му е супер. Нашите манекенки са кото вампири пред тази жена макар и 60 г. по-млади от нея и най-важното, нямат излъчване.
74
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво нещо е само скъпата поддръжка. Човек, като се поддържа добре и живее в мир със себе си никога не остарява, особено духом. Браво.
73
0
 
44
 
! Отговори
Aman преди 11 години
Жената е красива и на тази възраст. Това е плод на упорита поддръжка и дух.Браво!
72
34
 
5
 
! Отговори
МР.СТЕНЛИ преди 11 години
СУХО СУХО ВЪТРЕ ВЪТРЕ ВЪТРЕ ПЯСЪК ПЯСЪК ПЯСЪК
71
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво, бабо! Не е важно какво пише в документите, а как се чувстваш! Тази жена определено е с млад дух и това е много по-важно.
70
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Излъчването,което има тая дама запълва подиума.
69
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Невероятна е-изглежда щастлива и блестяща!!!
68
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
като гледам минусите на 68 ми става жал за жените до какви ли мъже си лягат
67
3
 
38
 
! Отговори
333 преди 11 години
Просто е прекрасна!...............нямам думи просто!
66
18
 
13
 
! Отговори
Помислете преди 11 години
Тия дето казват, че всеки ще е щастлив ако изглежда така на тия години не знаят какво говорят. Всяка възраст си има чар и за това се раждаме, растем стареем и умираме. Защо да искам да изглеждам така на 80 години, това ли ще е важното в живота ми, нормално ли е да запазиш суетата си до гроба и винаги тя да е от водещите неща? не благодаря, искам бръчки и усмивка в душата, а за "идеалистите" тук ще кажа само.. внимавайте какво си пожелавате, че може да се сбъдне..
65
0
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каква осанка,какво лъчезарно поведение.Да запазиш младежкия си дух до старини,да бъдеш здрав и пълен с живот.Дай, боже, всекиму
64
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Страхотно изглежда за възрастта си, основните черти и гените остават своя отпечатък върху въздействието на една жена, независимо от годините. Погледнете бабите си преди да коментирате.