Всеки пети германец предпочита нета пред секса

Обновена: 11 сеп 2012 21:31 | 11 сеп 2012 21:31,
21
Всеки пети германец предпочита нета пред секса
Снимка: Reuters

Около един на всеки петима млади германци предпочита да се откаже за една година от секса, отколкото от интернет, сочат  резултатите от анкета на германското сп. "Неон", цитирани от  Франс прес.

18 на сто от анкетираните германци на възраст между 18 и 35 години заявили, че желанието им да ползват интернет е по-силно  в сравнение с желанието им да правят секс.

Интернет играе важна роля за първото поколение, отрасло с  уеб мрежата, но има и живот отвъд нея, уверява списанието,  отбелязвайки, че за качеството на живота на 57 на сто от  интервюираните е по-важно да имат балкон, отколкото бърза  интернет връзка. 

66 на сто пък доверяват, че рядко са учудени от  разнообразните оферти в интернет или че това никога не се  случва.

70 на сто признават, че редовно ползват 10 или по-малко сайтове, а едва 12 на сто - над 25 сайта. 

В анкетата, извършена от института Форса, участвали 1016  души, които ползват интернет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: сексинтернетгерманци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
18
 
! Отговори
не син преди 11 години
Добре,че има немци! Така за нас ще остане повече ! Дайте насам повече жени и Кели Брук за десерт и не ме мислете !
18
0
 
20
 
! Отговори
до 15 Kireza преди 11 години
Простоватите и ограничени "мургавелници" като теб, които няма какво ново да измислят все си повтарят клишета (най-вече един на друг) колко севернячките си падали по тях. Според мен избиваш комплекси, че си ***.
17
2
 
19
 
! Отговори
kireza преди 11 години
до 15Горе-долу си прав,но когато станете на моята възраст бая ще ви боли плексита в раменете ако икономисвате паричките си:))))))
16
2
 
21
 
! Отговори
kireza преди 11 години
На времето северните жени идваха на Слънчев бряг за да си "масажират" шоколадчетата:)))) и все ме питаха защо сме ***:)))))Е сега *** мутри си имат вече в държавите,затова и спряха да почиват у нас!!!Но на някои,като на Брейвик,им омръзнаха "мургавелите" и затова той ги поразстреля,затова и не искат да им пращаме "подобритили" на расата им!!!Та 20-то% интернетажии ми се струва доста занижена цифра:)))))
15
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Казват че , няма с кого да си говориш и все пак си самотен.Ах тези германци ? Имам приятел в Германия и доста го харесват , не ги ухажва само ! Така че чарът си е чар и възможностите !, защото според америк. доктори , ако много се заиграваш със себе си , има момент да не си пълноценен партньор , тогава ?
14
8
 
36
 
! Отговори
Порно Мания преди 11 години
И другото важно в днешно време - паратаЖивият секс е мноооооого скъп - всички знаем - то са свалки ,излизания, заведения, капризиПорното е лесно и евтино достъпно в интернет, най-високачествено порно е 90-100 USD годишен абонамент - всеки ден по 3-4 нови сценки, най-красивите жени, правят всичко каето може да си сети един мъж във фантазията си - правят го като шоу професионално - няма разочарование, няма загуба на време и т.н - винаги всичко е супер точно
13
11
 
23
 
! Отговори
Порно Мания преди 11 години
Естествено, че предпочитат Интернет пред живия сексИнтернет предлага много по силни сексуални изживявания и разнообразияПорното в интернет е много повече от секс с каквато и да било жена - казвам го от собстве опит
12
6
 
31
 
! Отговори
10F преди 11 години
A аз предпочитам всяка пета германка пред нета ...
11
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
mi to samo pederugi tam bre
10
9
 
21
 
! Отговори
заhappy преди 11 години
може би си най щастливата *** на света?И едно стихотворение специално за теб от DJ Стоjн Miхайловски:- Дванадесет прасци родих -стопана си обогатих!...(Тъй бъбрела една ***,от много плодовитост изумяла...)Благословени са онез поля,онез гори,където желъди съм ялаи динени кори!...Дванадесет прасци -и хубавички кат орли;да имаха криле,изпълнили би светлото небе...Но само Бог е съвършен!Все пак блазе, блазе на мен!Туй село ако изгорив един прекрасен ден,мор ако го опустоши -от мен само би могло да се насели,единствено чрез мен!Елате се чудете,елате се дивете!Свинчета - като херувими!Ето ги - сучат!Шопари - като серафими!Ей ги - да *** учат!Да ти е мило, да ти е драгода ги погледнеш само!...И тоз рой, и таз чета,и тоз сонм, и таз войска,и туй прекрасно стадо -е плод на моята утробица!...
9
1
 
40
 
! Отговори
ОБЯВА преди 11 години
Заменям компютър "Правец"за изпъната германка!Един имал злобна и гадна жена и решил да я умори!Потърсил в нета отрова но попаднал на следния съвет:Двадесет дни секс сутрин обяд и вечер!!!Минани 15 дни и жената усмихната пере,готви и чисти,че даже си и подсвирква.Оня омалял и отпаднал я погледнал и рекъл:Свиркай и се хили,още 5 дни ти остават!
8
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И това новина ли е? Всеки пети се равнява на 15 процента. Ами то ако става на въпрос и всеки пети мъж страда от психически разстройства /шизофрения,депресия,мания,натрапливост/.
7
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мноо ясно. Човек се плъзга по най-малкото съпротивление.
6
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В този момент, Вие четете тази новина в интернет
5
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много ясно, сексът е демоде, цъкам си здраво торентчета и нека ми е зле.
4
7
 
26
 
! Отговори
ммм..дааа преди 11 години
(18 на сто от анкетираните германци на възраст между 18 и 35 години заявили, че желанието им да ползват интернет е по-силно в сравнение с желанието им да правят секс.)разбираемо е, работя и живея в германия а германките тоест натуралните ауууууууу... шварци е като пъпчиво тийнейджърче!!!
3
4
 
44
 
! Отговори
До happy преди 11 години
Радвай се докато още не си на 30. После не компютри, а квантова физика ще го вълнува повече от секса с теб.
2
8
 
30
 
! Отговори
Казановата преди 11 години
------------------КАКВИТО СА ГРОЗНИ ГЕРМАНКИТЕ,И АЗ ПРЕДПОЧИТАМ ОТ ПЕТ ГЕРМАНКИ НЕТА, А ШЕСТАТА СТАВА :)))---------
1
9
 
39
 
! Отговори
happy преди 11 години
Аз за това съм си с българин, здрав секс и изобщо не го вълнуват компютрите, аз съм най-щастливата жена на света!