В Австрия правят 4-звезден публичен дом за $20 млн.

Конфиденциалността ще е гарантирана от 3-метрова непрозрачна стена
Обновена: 5 ное 2012 18:23 | 5 ное 2012 18:23, Елка Василева
28
В Австрия правят 4-звезден публичен дом за $20 млн.
Най-големият публичен дом в Европа ще може да приема до 1000 посетители на ден. Снимка: архив, Reuters

Австрийският бизнесмен Петер Ласкарис обяви намеренията си да вложи почти 20 милиона долара в строителството и оборудването на най-големия публичен дом в Европа, съобщи в. "Дейли телеграф".

Заведението с работно заглавие FunMotel ще може да приема до 1000 посетители на ден. На разположение на клиентите ще бъдат 147 стаи и 150 труженички. Пред публичния дом ще има паркинг за 350 автомобила и специално място за автобуси.

Целият този комплекс ще бъде ограден с триметрова непрозрачна стена, за да се запази конфиденциалността на клиентите.

По думите на Ласкари неговото заведение ще е "4-звездно" и ще представлява нещо като "преход от гастронома към супермаркета" в индустрията на секстуризма.

Проектът предвижда във FunMotel да има също много ресторанти, спа салон и фитнес зала. Създателите на публичния дом обещават нито един клиент да не си тръгне от него недоволен или разочарован. Качеството на услугите ще бъде гарантирано.

Точното място, където ще бъде изграден комплексът, се пази в тайна. Ласкарис се страхува от протести на местните жители, които може да са недоволни от съседството с най-големия публичен дом в Европа. Авторите на идеята обещават домът да бъде разположен така, че да не пречи на никого.

В Австрия проституцията е легална, дейността на жриците на любовта се регламентира със закони, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
жена преди 11 години
Ха,ха,ха ....бреййй, толкова пари и толкова енергия за едното .......ха,ха,ха. Хиляда клиента на ден, 365 000 на година. Че то няма толкова читави мъже....ха, ха,ха. Явно и китайците ще си намерят турист...дестинация.
22
1
 
4
 
! Отговори
.... преди 11 години
А за жените няма ли да направят нещо такова...
21
11
 
4
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Гадост
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А касовите бележки на рецепцията ли ги чукат? А фактури издават ли, че да ги отчитам като представителни?
19
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
:"Пред публичния дом ще има паркинг за 350 автомобила и СПЕЦИАЛНО МЯСТО ЗА АВТОБУСИ" тея ще ни крадат туристите които идват заради евтините ни жени... трябва да отговорим на предизвикателството и да направим ГРАД на проститутките с ЖПГара за международни влакове!
18
2
 
14
 
! Отговори
sofeto преди 11 години
В Австрия правят 4-звезден публичен дом за $20 млн"......и всички касови апарати меджу краката са свързани с НАП. Чудесно!
17
8
 
13
 
! Отговори
. преди 11 години
Междувременно в Африка милиони деца изгниват от глад.
16
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
golema reklama i snimkata e vav taoletna
15
4
 
13
 
! Отговори
Йоско Сливенски до6 преди 11 години
Кате свържи се с моите хора или с мен ще ти помогнем за стая и виза там ! Само че да знаете че *** се става с принуда , много бой , наркотици и рядко се връщат у дома .По-добре се ориентири в парламентарен секс сигурен доход и няма особени главоболия .
14
3
 
4
 
! Отговори
ФАС преди 11 години
ЗА БЪЛГАРИ-БЕЗПЛАТНО.Ама хубаво звучи,остава ида е истина ех мечти мечти.
13
4
 
9
 
! Отговори
Иоско Сливенски преди 11 години
Наред с сливенските *** които ги предлагат предимно като момичета от ямайка и други екзотични дестинации ще има вакантно место за Калина Крумова избрана от сливенският много избирателен район ! Чувам че в бова тв вече им писва от нея и едва ли ще има постоянен договор . Момето се треска като за световно с когото и падне и главно за пари . Лягала си е както с ДПС активисти като Гибона така и с престъпници . А и едвали ще може да си докара 22000 бинки на месец като я ритнем от Н.С.
12
3
 
6
 
! Отговори
Стани преди 11 години
Стратегически държави като България в географско отношение наркотиците трябва да се облагат с данък . По този начин пари за пенсиите социалните помощи майчиството и детските могат да се овеличат с 30 % ! Но никой няма сметка от това
11
6
 
5
 
! Отговори
Евгения СЗ преди 11 години
Тя тая работа се прави за кеф, а не за пари. Цял ден - кеф :)
10
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изобщо не е скъпо. Един от най-големите компелкси публични домове в западна германия, в дуисбург, 4 огромни сгради и фабрика с над 300 жрици през уикенда а тарифата е 30 евро за 20 минути. За екстри като джакузи или сауна се доплаща.. Но най-важното е че бизнеса е легален и прозрачен, плащат се много данъци...
9
7
 
17
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 11 години
Ще има 150 *** , а заведението ще може да приеме на ден 1000 души ! Предствете си какво голямо търсене и какво малко предлагане ще има и от тук следва ,че цената на час ще е от порядъка на 200 евро ! С една дума с малко момичета ще гледат да печелят много пари !
8
3
 
31
 
! Отговори
предприемач преди 11 години
Много добра идея. Замислям се дали да не направя и аз подобно нещо до новия МОЛ в Хладилника и да обера всичките им клиенти.
7
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Австрийците отново избиха рибата. Неслучайно в Централна и Западна Европа ги смятат за откачени.
6
18
 
7
 
! Отговори
ха ха преди 11 години
"100 пъти било по-добре така отколкото тези мръсни магистралки"! Ти знаеш ли колко ще ти струва там на час ,и сигурно си въобразяваш ,че там ще правят по-хубав секс от нашите момичета ?! АЗ предпочитам "*** магистралка" за 20-30 лв. !
5
6
 
31
 
! Отговори
КАТЯ преди 11 години
Ако реша да работя там ,дали ще ми искат специално разрешение за работа или в Австрия можем да работим свободно ?!
4
5
 
23
 
! Отговори
dragunov_7.62 преди 11 години
Тази идея е супер , по света има много такъв тип мотели , постоянен медицински и хигиеничен контрол . точно от това има нужда един клиент .