Какво ще правят италианците в деня на Апокалипсиса?

Някои ще хапват шоколадова торта, други ще се отдадат на интимни ласки
14 дек 2012 12:51,
51
Какво ще правят италианците в деня на Апокалипсиса?
В деня на края на света някои ще хапват блажено шоколадова торта. Снимка: архив, Getty Images/Guliver Photos

Какво ще направите, ако действително свършекът на света настъпи на 21 декември? Този въпрос италианският в. "Кориере дела сера" е задал на своите читатели и отговорите са възможно най-интригуващи.

98-годишен италиански пенсионер твърди,  че в нощта срещу предполагаемия Апокалипсис ще вземе виагра и ще прави див секс. Негова сънародничка се пита пък в колко часа точно ще настъпи Апокалипсисът предвид часовата разлика между Италия и териториите, на които едно време е процъфтявало царството на маите.

Дама, представяща се за Паола, ще отмени часа за зъболекар на дъщеря си, насрочен за 21 декември. Според нея не е уместно последното преживяване на човек на Земята да бъде болезнен сеанс при зъболекаря.

Читателка на италианския вестник, нарекла се Лаура, обещава, че на 21 декември ще се настани удобно на фотьойла, ще похапне калорична шоколадова торта и ще чете произведенията на Луиджи Пирандело.

Сред останалите невероятни планове за деня, в който светът ще свърши, са среща с Брад Пит, пътешествие до Китай, покупката на нова кола, изчитане на Корана, дегустация на 100 вида шоколад, изплащане на всички дългове. 

Някои от по-скептичните читатели на "Кориере дела сера" обаче твърдят, че за Италия краят на света вече е настъпил с новината, че Силвио Берлускони отново би се кандидатирал за  премиер. Тези читатели споделят, че по-голяма катастрофа от това Берлускони пак да е на власт, едва ли може да споходи Италия.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: Италиякраят на света
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
Бо преди 11 години
Торти не обичам, за секса - жената няма да ми пусне, па ако ще и след края на света да съм единственият останал мъж. Освен да си седна в компанията на г-н Даниелс, да простя греховете на жената и да гледам някое филмче не се сещам за нещо друго смислено.
39
2
 
1
 
! Отговори
Есахетр преди 11 години
До ОбективенАко ги нямаше тия ми ти там религии - библии, корани, тори и прочие не ставащи даже и за тоалетна хартия глупости, много хора (ама наистина много) щяха да са още живи... В името на разни простотия (на първо място старозаветните - католици, евреи и мюсулмани) е изтрепан толкова много народ, че само заради това трябва да ги забранят със закон! ДОЛУ РЕЛИГИЯТА!
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ох дано и за края на света да не се налага подаръци да се купуват за всички
37
0
 
0
 
! Отговори
Сид преди 11 години
Ще се мрееее
36
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Светът няма да свърши, защото догодина трябвва да гласувам за ГЕРБ и Бойко.И да гледам наааканите физиономии на нещастните ***.Така съм се разбрал с шефа богът на маите.
35
0
 
3
 
! Отговори
тази торта преди 11 години
не е хубава
34
1
 
4
 
! Отговори
до az znam преди 11 години
Така като те гледам може и да знаеш 5 езика, но българския не е сред тях. Дори и от таблет да пишеш и да нямаш кирилица неграмотността не можеш да я скриеш.
33
0
 
9
 
! Отговори
Matt преди 11 години
До uzunskiИ ще река на душата си: Душо, имаш много блага натрупани за много години; успокой се, яж, пий, весели се. А Бог му рече: Глупецо! тая нощ ще ти изискат душата; а това което си приготвил, чие ще бъде? Лука 12:19-20
32
0
 
5
 
! Отговори
Аз сега разбирам!!! преди 11 години
Вярно ли е това за 21, мали ми ся.. Ама само хората ли или наред ще се свърши? Щото съм насъдил патките да мътят, че ни трябвали патенца за изборите... И да питам това рано ли да го чакам на зарана или ще имам време да пусна козите, да не ги гледам как се мъчат!!!
31
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще гласуват за ГЕРБ, после ще прочетат Винету.
30
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре, разбрахме че краят на света е на 21-ви, никой обаче не знае в колко часа. Много непрофесионално. Човек не може да си подреди ангажиментите. Много слаба организация от тия маи.
29
1
 
9
 
! Отговори
Обективен преди 11 години
Колко кинти ще направят от този "край на света" някои висши кръгове из цял свят и определени хора не си е работа даже да го мислим.... !!! Не става дума дори за всеки от нас.... Трябват им да се "хванат на въдицата" няколко милиона от цялата планета,които да започнат да продават и харчат като " за последно..." и ще са многооо.... ама многоооо напред със кинтата тези определени кръгове!!!!! То дори само прочетете самата статия и ще ви стане ясно какъв "алъш вериш" тече и около Пирамидите на Маите.... Няма свободни места от месеци?!?! Продават се на солидни цени имоти?!?! Какво ви говори това а?!? Ако някой се е позаинтересувал от "КНИГАТА НА КНИГИТЕ" а именно самата БИБЛИЯ..... която също е познала доста неща,които са се случили на тази земя и предстои да се случат.... Ще има многооо ЛЪЖЕПРОРОЦИ.... на чиято въдица доста хора ще се хванат обаче... :( Но ТОЙ.... НАШИЯТ СПАСИТЕЛ.... ще дойде точно като "крадец" и никой дори няма да разбере за завръщането му!!! А освен това НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,че някои от нещата в БИБЛИЯТА все още НЕ са се случили.... макар,че са в ход ако не се лъжа.... Като примерно "БЕЛЕГА НА ЗВЯРА".... чиповете ! Краят няма да е на 21 декември 2012....
28
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз съм в Италия и бих уважил жените на господата жабари,че те винаги са много заети в празни приказки...
27
1
 
8
 
! Отговори
viarvashta преди 11 години
НА БАС СЕ ОБЗАЛАГАМ, ЧЕ АКО ТОВА С ТОЧНОСТ ГО ПИШЕШЕ В БИБЛИЯТА ВСИЧКИ ЩЯХА ДА СКОЧАТ, ЧЕ ТОВА НЕМОЖЕ ДА БЪДЕ ИСТИНА. АМА СЕГА НАЛИ ЕДИН ДРЕВЕН ЕЗИЧЕСКИ НАРОД ГО КАЗВА И ВЕЧЕ ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ГО СМЕТНАТ ТОВА ЗА ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ, КАТО ЧЕЛИ ТОВА НЕ СА ЕДНИ ПРОСТИ ЕЗИЧНИЦИ, А НЯКАКВИ БОГОВЕ. ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ХОРА, ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ШОКИРВАТЕ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ПОСТЪПКИТЕ СИ, НЕ НА РАЗНИ ДРЕВНИ ПРОСТОТИИ, МАГОВЕ, ГАДАТЕЛИ И ТЕМ ПОДОБНИ.
26
7
 
1
 
! Отговори
az znam преди 11 години
Az li sam ne gramoten sravnenie steb pone znam pet ezka pi6a na tablet za tova se polu4ava taka razbra li
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До az znam Що пишеш на латиница, като си неграмотен бе!
24
1
 
1
 
! Отговори
az znam преди 11 години
Stiga bolni mozaci kraya nasveta nqma da ima stga sete pravili reklama pla6ite samo horata samo edin bog znae tova e ne maite maite sa petskazli nova era za horata nikoga ne sa pretskazvali krai na sveta kalendara si pord1ljava a tova za kraqa na sveta e edna golama reklama mamite horata maikavi da ***
23
0
 
11
 
! Отговори
Маец преди 11 години
Нема ли един нормален да се напие бе! Тортички ще ми хапват!
22
0
 
4
 
! Отговори
italiano преди 11 години
Някои ще правят спегети, други - м*нети, трети - бускети...
21
2
 
12
 
! Отговори
uzunski преди 11 години
Рано или късно за всеки един ще настъпи края на света !Поговорката , пий ,яж и си носи новите дрехи ще е най-вярна за човека ! Защото нищо не зависи от нас , а от Всевишния !

Спонсорирани публикации