"Моржове" се каляват във варненския студ

Редуването на топли и студени бани заздравява тялото и нервите
21 дек 2012 17:53,
53

Хора са налягали в минералния извор "Топлата вода" край Офицерския плаж във Варна.

Изворът е особено посещаван през зимните месеци, когато може да се практикува т.нар. "моржуване" - редуване на топли и студени бани, които каляват тялото и нервите.

То е изключително полезно и за укрепване на имунната система срещу всякакви, не само срещу простудни заболявания.

Снимки: Impact Press Group

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
0
 
! Отговори
Гочо преди 11 години
Водата е топла,Бойко я подгрява...
39
1
 
0
 
! Отговори
варненец преди 11 години
хурма от кое село си? Това за "варнЯнския" какво означава?
38
1
 
7
 
! Отговори
jan преди 11 години
Зона на ******асти в тъмните часове.
37
1
 
4
 
! Отговори
хурма преди 11 години
Э$аси пияния съм- чета го "Моржове се клатят във варнЯнския студ" то там нощем само тва праят, водата нали не я спират...
36
2
 
14
 
! Отговори
Варна преди 11 години
На тая топла вода освен дъртаци и дядковци и ходят и много *** и ***.Във Варна на *** им викат ***.Та тия *** ходят там да си търсят тъпкачи-обикновено ***!Там навремето ходеше да си търси *** и умрелия от СПИН Гейчин Августинов...
35
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На снимка 9, този не се ли казва Тони?
34
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Преди години дебитът на водата беше още по-голям,обаче трибуквените си сложиха една тръба да им топли 'Рапонги' зимата!Водата е лечебна,но мястото е превърнато в къпалня освен на обикновени хора,а й на *** и ***!Иначе по хигиенично си е,ако е само с душове!
33
1
 
2
 
! Отговори
Do 33 преди 11 години
Abe...kakvo sym vzel da ti obqsnqvam! Ima tolkova statii za tova.
32
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
баси якото,не знам как не са го окупирали ***....
31
2
 
11
 
! Отговори
до 27 от Варненец преди 11 години
Интересно е за теб и още 4-*** подкрепили те...които се чудят защо ли аджеба заможни хора се пльоскат в този гьол. Това не е просто гьол с топла вода, а вода която е лечебна за дископатии, дискова херния. Ама ти откъде да знаеш. Иначе никога няма да се пльосна там....сред тези папардаци.
30
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Топлата вода" е според Вас, а варнЯнци го наричат "Свинския гьол" понеже там се пльосват най-дебелите баби и дъртаци, да не говорим за "обратните" които въртят *** покрай него с надежда да им излезе късметЯ. Мястото винаги е било забранено за къпане и още преди да направят бетонното корито имаше надписи и табела,която откраднаха на 3-я ден. Най-голяма полза имат лебедите които ползват заливчето за убежище в суровата зима.
29
2
 
7
 
! Отговори
Do 30 преди 11 години
Ti si tolkova lekar, kolkoto baba mi e astronom v NASA! Kalqvane e obrazno kazano....zazdravqva se organizma koeto e na bazata na imunnata sistema. Naprimer v Scandinavieto kydeto sa edni ot nai-zdravite hora....sauna i ledena banq se praktikuva postoqnno....i za tova sa kato kanari i sa zdravi. Dokazano e 4e po tozi na4in dyrjim imunnata sistema postoqnno 'nashtrek' ne 4e se kalqva mesoto.
28
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега ще ви кажа ходят там да си киснат яйцата да ги сварят :)))
27
2
 
7
 
! Отговори
Ivan преди 11 години
V baseina, moje da zabremeneesh!!!
26
11
 
8
 
! Отговори
Manuelle преди 11 години
Как ще се натика млад човек в тая гнусотия бе? То е очевидно за какъв потрес иде реч само от един поглед. Затвърждава се убеждението, че от едно поколение нататък липсват всякакви критерии за хигиена и поддържане...
25
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Интересното е че на тая ТОпла вода ходят и доста заможни хора, на който изглежда не им пречи да се киснат редом до скитници и *** във вода която се източва 2 пъти в годината за да се почисти басейна.Виждал съм да спират доста скъпи джипове и мерцедеси, на който собствениците им бързат да се топнат в басейна, има и редовни посетители от тях. Не са изключение и случайте на получили инфаркт в басейна и да отива линейка, на следващия ден тоя с инфаркта пак е там.
24
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** кат не ви аресва,не гледайте бре!Като им е кеф на хората,нека си се плацикат.И на плажа през лятото има нелицеприятни гледки,ама никой не ги коментира както тези тук!
23
17
 
5
 
! Отговори
Bull преди 11 години
До този миризлив гьол винаги съм виждал линейка.Всяка година някой от тези "моржове" гушва букета докато се прави на такъв.
22
4
 
14
 
! Отговори
varg преди 11 години
Един млад човек не виждам.
21
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За да ти е студено, горе трябва да имаш мозък :))) Иначе сериозно, тези са доста корави хора щом тялото им издържа това изтезание всеки ден.

Спонсорирани публикации