Уилям и Кейт отиват на почивка на "острова на милионерите"

Те са в разкошна вила за $30 хиляди на седмица
Обновена: 5 фев 2013 21:17 | 5 фев 2013 21:17,
50
Уилям и Кейт отиват на почивка на "острова на милионерите"
Уилям и Кейт Снимка: Reuters

Внукът на британската кралица принц Уилям и неговата съпруга - херцогинята на Кембридж Кейт, отидоха на почивка на "острова на милионерите" - Мустик, в Карибския басейн, съобщи ИТАР-ТАСС, позовавайки се на в. "Сън".

Кралските особи се настаниха в разкошна вила, чийто седмичен наем възлиза на 30 хиляди долара. От елегантната постройка, на чиято територия е изграден огромен басейн, се открива живописна гледка към Карибско море. Заедно с принц Уилям и Кейт ще почиват на частния остров и родителите на херцогинята - Майкъл Мидълтън и Каръл Голдсмит.

Както отбелязват наблюдателите, далечното пътуване свидетелства за подобреното самочувствие на съпругата на принца, за чиято бременност бе съобщено в началото на декември. През същия месец тя бе хоспитализирана и изкара няколко дни в болница заради сутрешно прилошаване.

"Уилям и Кейт прецениха, че 8-часовият полет до Барбадос, а след това до о-в Мустик няма да попречи на нейното състояние, съобщи източник на в."Сън". Само преди месец подобно пътешествие би било немислимо за Кейт, което означава, че нейното здравословно състояние значително се е подобрило."

Остров Мустик е специализиран в обслужването на туристи от най-висш ранг. По-рано на него са почивали кралицата на Великобритания Елизабет Втора, по-малката й сестра, принцеса Маргарет, фронтменът на "Ролинг стоунс" Мик Джагър, музикантът Брайън Адамс и покойната певица Ейми Уайнхаус, припомня агенцията, цитирана от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
Да им имам вкуса! преди 11 години
Островът се казва МИСТИК и една ивичка вода го дели от материка. Намира се в щата Ню Джърси, близо до Атлантик Сити. Никакъв Карибски басейн! И тези от ИТАР-ТАСС не са се потрудили да видят Гугъл Мапс, а тъпо са преписали от таблоидиотчето "Сан" (не "Сън"!). Сложна плетеница от изкуствени канали, сигурно допада на някои. На мен не ми харесва, бил съм наблизо. Ниско, равно, мочурливо.
38
0
 
2
 
! Отговори
До 41 преди 11 години
Да сте живи и здрави!
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая изобщо НЕ Е БРЕМЕННА!Ще се прави на такава 9 месеца!
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кралската институция отдавна е изживяла времето си . Българинът по природа е републиканец и не се вълнува от тези неща . Английските данъкоплатци да му мислят.
35
1
 
11
 
! Отговори
Аз пък ще споделя преди 11 години
Аз пък ще споделя, че очакваме третото си дете през лятото. Благодарна съм, че ми се случва това щастие и само се надявам всички да сме здрави! Благодаря на Господ, на съпруга ми, на двете ми по-големи деца, на родителите ми и на природата!Съжалявам, ако на някого тонът ми звучи твърде сантиментално и дразнещо.
34
3
 
12
 
! Отговори
Много важно! преди 11 години
Много важна новина! Почти колкото бременността на Катето, най-важното събитие в света от раждането на Иисус! А според мен е аморално да се харчат толкова пари, при толкова умиращи от глад дечица в Дарфур или Сомалия. И после - защо имало криза?
33
0
 
2
 
! Отговори
az sam преди 11 години
Народа им дава суха пара всяка година и тея се чудят как да ги похарчат за да не им ги намалят за следващата година.Малко като нашето народно събрание, само дето в него са 240 народни изендици а там са 10 - 20 човека...
32
0
 
3
 
! Отговори
Стрина Пена преди 11 години
Това е нагло. Малко като наш'те "бизнесмени", които нямат пари за заплати на служителите, но виж за Мерцедес винаги се намират. Друг е въпросът, че с парите, дето влачат наш'те хрантутници, можем барем 16 династии да издържаме. Пък и по-добре данъкоплатците да ти платят морето и да знаеш, че си там заради тях, отколкото поредната фирма да ти плати ваучера в туристическата агенция или да ти плащат лятото масрафа братя Диневи, пък после що е застроено морето...
31
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кейт ми седи, като селско девойче което не си е на мястото. Няма нищо изтънчено в нея, няма осанка. Живи и здрави да са, както се казва такъв им бил късмета.
30
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тия няма да вземат да прекопат градината си ами ще обикалят по островите
29
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ето къде отиват парите на англичаните ,стига са ни обвинявали че ние сме щели да отидем в тяхната държава и ползваме системата им ,тази почивка ще струва колкото помоща за 300 имигранта на годината ,хора който се борят да оцелеят .
28
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво, да им е честито на англичаните това прекрасно семейство с големи претенции и безумно висок стандарт на живот, за който обаче плащат ТЕ!Следващият път във вила за 3 000 000 паунда на седмица, да им е по-комфортно!
27
0
 
12
 
! Отговори
Сноб преди 11 години
то и от наще депутати нпма много полза, ама си им плащаме, а повечето си ни обират на всичкото отгоре
26
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нямам нищо против, че това са си разходи на английското кралско семейство за сметка на английския народ, който си е дал съгласието да си има монархия.Това си е проблем на английското общество, ако е проблем. Или дето се вика - не е у нашата градина и не е наша работа да гледаме по чуждата паница. По-добре да си гледаме нашия двор да е чист и улицата пред него.
25
10
 
3
 
! Отговори
мръсен долен комуняр преди 11 години
Гадни капиталисти! Народен съд за принца и принцесат!
24
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този няма 30 и плешив. Във фейса пак не нищо не мяза. Като личност сигурно и толкова струва, та освен за парите тази не знам защо би се хванала с него.
23
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Уилям сигурно е болен от рак и косата му пада като на Слави Трифонов.
22
3
 
12
 
! Отговори
озлобен комунист преди 11 години
А аз трябва да пиша по цял ден тук за някакви си жълти стинки :(((
21
1
 
19
 
! Отговори
kuki преди 11 години
Само искам да добавя към коментарите и още един факт - има и доста български бизнесмени, които почиват на същия остров и за същите суми, но за тях просто не се пише. И още едно уточнение до автора на статията - Мик Джагър не просто си почива там - той има къща на този остров.
20
0
 
19
 
! Отговори
Извадиха късмет преди 11 години
Ако живееха в България,щяха да най-мразеното семейство.