Французойките разкриват тайните на прелъстяването

Бъдете като лукави котки, а не като шумни английски булдози, съветват те
1 апр 2013 13:52, Елка Василева
19
Французойките разкриват тайните на прелъстяването
Използвайте грацията на движенията, съветват французойките. Снимка: архив, Reuters

Французойките винаги са се славели със своята прелъстителност, но едва сега те решиха да дадат рамо на своите посестрими отвъд Ламанша, като им разкриха тайните си при омайването на партньора, пише в. "Дейли мейл".

Как дамите да направят така, че представителите на силния пол винаги да гледат на тях като на желани и вълнуващи любовници? Отговор на този въпрос дава френската фирма Soft Paris, която тези дни стъпи на британския пазар.

Тази верига бутици е специализирана в продажбата на еротично бельо, на секс играчки и в организирането на домашни партита. Нейният девиз е, че всяка жена може да превърне сивата реалност във възбуждаща розова фантазия за партньора. Какво трябва да направят и най-невзрачните поданички на Нейно Величество, за да се преродят в изкусителни парижанки?

Всичко е в походката, твърдят експертките от Soft Paris. Забравете за тътренето на стъпалата. Краката трябва да се поставят почти един пред друг, така че да се получат секси вълнообразни движения на ханша. Стойката трябва да е изправена, челото вироглаво вдигнато - и магията е направена.

Бъдете като лукави котки, а не като шумни английски булдози, съветват французойките. Използвайте грацията на движенията, изкушението е именно в тях. Винаги се дръжте като недостъпни дами и не обезсърчавайте кавалерските пориви на мъжете, когато ви държат палтото или ви изчакват да минете преди тях през вратата. Елегантността не е само в облеклото, но и в жестовете. Не трябва да се сграбчва винена чаша, сякаш е бирена халба от пъба.

Налага се и критичен преглед на бельото. Всички огромни кюлоти в стил Бриджит Джоунс трябва да отидат на боклука и да бъдат заменени със страстно бельо. Същата съдба трябва да сполети и чорапогащите, които трябва да бъдат заменени с ефирни чорапи с жартиери. "Не пропускайте да се показвате пред него, когато ги слагате или ги сваляте. Знайте, че това винаги ще му хареса!", отсичат от Soft Paris.

Използвайте без свян услугите на партньора. Въпреки че и сама може да вдигнете ципа на роклята си, винаги му поверявайте тази задача и го накарайте да се почувства привилегирован.

В леглото винаги се мушвайте облечена или съблечена като холивудска звезда. Забравете за разпасаните нощници или пижами и чорапите, за да не ви е студено на краката. Флиртувайте безогледно с него и му изпращайте еротични есемеси, докато е в офиса, заръчват от Soft Paris, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей, не спряха тия французойки да ни разкриват "тайните" си за сексапил... Пак ще кажа - който го е написал това нещо (а и който му вярва), никога не е виждал средностатистическа французойка на живо. Да не дава Господ!
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
е какво да напиша за тази статийка като пак ще ме изключите за един ден.ми не предизвиквайте хората.иначе *** ги тача.
15
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не ни оставиха да мислим з бельо,като по 18 часа сме и работнички,и майки,плащаме кредити и даряваме труда си на държавата-то не са дод,пенсионно осигуряване,и други измишльотини,докато не ни изпият кръвчицата,няма да мирясат.
14
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ние си имаме приказка Хубавия кон и под скъсания чул си личи.А иначе сериозно , моята и без да се държи или облича така си е най-хубавата.
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Все край Ферарита се въртят, *** и к**вите мръсни
12
0
 
2
 
! Отговори
до 12 преди 11 години
Хемороидите са кафти? А?
11
0
 
5
 
! Отговори
до 11 преди 11 години
Ако те обичаха, нямаше да има хареми, няколкостотин години "внос" на славянки и др, както и анадолски манафски движения в бившите свети земи на Анатолия. Нищо де, сега пък със придобития чуждестранен генофонд печелите от сериали.
10
3
 
6
 
! Отговори
Туркинята преди 11 години
А мен обичате ли ме?Има един специален начин да разберете.Хващате ме за мустаците и почвате да късате и броите: обича ме - не ме обича, обича ме - не ме обича, обича ме - не ме обича...Вярвайте ми. Заслужава си. Като ме оскубете като като пуяк (Turkey. eng.) ще разберете, че си струвам. Къде барнеш - все цица. Фотоапарата вдига с по няколко килца. Мен ме снимат с доста. И колкото повече ме снимат толкова повече вдигам. И колкото повече вдигам - все повече фотоапарати са нужни. Ашкулсум.
9
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МУХАХАХАХАХХА. Еб*си и статията. *** те англичанките за нищо не стават повечето квото и да ги правиш. Така че е напълно безсмислено.
8
2
 
6
 
! Отговори
Зиг преди 11 години
До 7: Просто фотошопарът е пропуснал единия крак. :)
7
3
 
4
 
! Отговори
до 3 преди 11 години
А за един Пингвин колко вземаш?
6
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това на десния крак от снимката, разширена вена ли е?
5
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хахахаха, Французойки дават акъл на Британки как да приличат на "жени" .... падам под бюрото от смях! :Д
4
7
 
11
 
! Отговори
БРАННИК преди 11 години
На французойка не си го давайте, дори и да сте си го намерили на земята
3
5
 
18
 
! Отговори
РУСА КИФЛА преди 11 години
задна прашка скочи с 30%,стандартен с 10%,френска с 5%...има и нова услуга - РЪЧНА СКОРОСТ за повече инфо ми пишете ЕС И МЕС на скрити не отговарям
2
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да размачка големия с език и устни. Друго нема нужда
1
6
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С две думи: дръжте се като уличница.