Британче шокира лекари! Хълцука от 10 седмици

Проблемите започнали през януари по време на урок по математика
28
Британче шокира лекари! Хълцука от 10 седмици
Снимка: Reuters

13-годишно британче се превърна в истинска загадка за лекарите, след като в продължение на 10 седмици не спира да хълца, съобщава "Дейли телеграф".

Емили Марш от Уолингтън започнала да хълца през януари на път за урок по математика, но оттогава не е спирала, дори и докато спи.

Тя вече е толкова изморена, че са я освободили от училищни занятия следобед, за да може да си почива.

Лекарите са правили на Емили всякакви изследвания, но засега не могат да установят причината и да й помогнат. Емили е изпробвала и всички бабешки лекове, но без полза.

Вестникът припомня и историята на човека, хълцал най-дълго. Това е американецът Чарлз Озбърн, който е вписан в "Книгата на рекордите на "Гинес". Той е хълцал 68 години - от 1922 г. до 1990 г., след това по неизвестни причини изведнъж спрял.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: хълцане
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Активен борец преди 11 години
Покажете му на снимка как се хили черният драгалевски мавър Гаргамел и така ще се уплаши, че повече няма даже и да си помисли да хълца до края на живота си!
22
0
 
0
 
! Отговори
s преди 11 години
Сигурно вече са му направили томография на мозъка и са установили че няма нищо страшно, т.е. някакво образувание, кръвоизлив или исхемия, значи остава че някъде в мозъка се поддържа огнище на възбуда, което най-вероятно ще премине от лекарства или без тях.
21
1
 
1
 
! Отговори
румбо преди 11 години
Има разказ от Съмърсет Моъм за английски колониален чиновник изоставил местната си любовница(тя го проклела като се качвал на кораба),на път за Англия почва да хълца и умира от глад.Та може да има "орама"(магия) детето.
20
1
 
1
 
! Отговори
Партиен секретар преди 11 години
Като момето порастне,ще гласува за англииското БКП. РОТ ФРОНТ!!!
19
0
 
2
 
! Отговори
Дружинен р-л преди 11 години
Да му кажат,че ще го приемат в Комсомола.Помага много!Може да започне да заеква.Тъкмо ще си мълчи и ще гласува за Н.В. Елизабет.
18
0
 
5
 
! Отговори
pl преди 11 години
Това в България никога не може да се случи. На ден ставаш свидетел на такива покъртителни неща, че мигновено спираш да хълцаш, че даже и сърцето ти спира за миг.
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Британските деца вече ги плашат с българите. Слушай,че някой голЕм лош българин ще дойде и ще те вземе. Та и това ингилизче вероятно с това са го стреснали и ето го резултата.
16
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
OOOO AZ POZNAVAM PO TEJKI SLU4AI XORA DETO NE SPIRAT S PRODALJENIE NA GODINI DA PRATSKAT :) TOVA E PO LOSHO :D
15
1
 
6
 
! Отговори
не син преди 11 години
Започнало да хълца,когато разбрало,че ще идват българи и румънци ! Скоро няма да спре,но това не е беда,те всички албионци са хлъцльовци !
14
2
 
2
 
! Отговори
Ива преди 11 години
Това с хълцането съм го наблюдавала при близък. Преди да отрежат крака на баща ми от ужас хълцлаше с месеци и много стряскаше. След като беше вече неподвижен и на легло при земетресението се беше изплашил отново и хълцаше няколко седмици. Преди да почине също хълцаше, в резултат на гангрената. Та си мисля, че детето е изплашено.
13
8
 
5
 
! Отговори
знахарка е преди 11 години
единственото спасение да му се обае за уплахи за да може да се освободи небцето преведете го на англииски и да пратят една снимка по интернет да му помогна
12
0
 
2
 
! Отговори
krasi108 преди 11 години
Имах този проблем при това хълцах много силно и звъчно....Мина фантастично лесно -от лукче разтворено в чешмяна вода!То беше от билковите ....за кашлица.Има ги в хранителните магазини и дори в аптеките.....
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хълцането е свързано с мозъка пряко, нещо неврологично е
10
5
 
5
 
! Отговори
ТО Е ЯСНО ЧЕ преди 11 години
Ако не е турче ще е британче
9
0
 
11
 
! Отговори
Старец преди 11 години
Дълбоко прогряване в сауна ще оправи момичето!Добре е да се опита с горещи инхалации!Китайските доктори също ще се справят, защото проблемът е енергетичен!
8
1
 
29
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 11 години
Яз преди са бех разхлъцал та нема спиране и един мой приятел Тошко (лека му пръст)*** слуша,слуша па изведнаж *** пита-абе ти кат малак крал ли си ябалки бе...и яз са ококорих и му викам-как ша сам крал бе,как тай ша крада,що *** питаш таквиз глупости?!Па той са засме и вика-ами глупости са ама спря да ълцукаш-нали...еййй чак тогаз са усетих...та кога човяк хлъца требе да му зададеш глупав вапрос та да го очудиш ама многу и ша спре да хлъца на 60проценти,щото ако е пил без мезе-нема оправяне...
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Eми аз от кога разправям, че математиката води до ....ъц,ъъъъцц,ъъъъъъц... тю ***...ъъъъъцц...
6
8
 
7
 
! Отговори
ДЕТЕ преди 11 години
Един шамар и се оправя .
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Той е хълцал 68 години - от 1922 г. до 1990 г., след това по неизвестни причини изведнъж спрял........................................УМРЯЛ!
4
0
 
18
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Ако види някой наш...политик на снимка,ще се...стресне и ще спре да...хълца.