Вече можеш да спиш на работа. Буквално

Дизайнер създаде бюро с вградено легло и телевизор
17 апр 2013 21:56, Красимир Ангелов
11
Вече можеш да спиш на работа. Буквално
Време за спане - в офиса. Снимка: Reuters

Най-големите работохолици спокойно вече може да не се прибират вкъщи, след като дизайнер създаде бюро за работещите до късно. Любопитното е, че в него има вградено легло и телевизор, за да могат да си отпочинат в офиса, вместо да се прибират, съобщава в. "Дейли мейл".

Новата мебел е така изработена, че когато леглото е сгънато, то не се вижда въобще и бюрото с нищо не се отличава от другите офис мебели.

Анастасия Леивадиту се е вдъхновила за нетрадиционното бюро с легло през студентските си години, когато е учела до късно в университета, а апартаментът й е бил на другия край на града. Тогава тя гледала как нейни колеги събират столове и спят на тях и решила, че един ден ще направи нещо революционно.

По думите й бюрото с вградено легло е подходящо не само за офиси, но и за жилища с малка площ. Сега остава въпросът как ще реагират шефовете на големите компании на новата офис мебел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: офисбюро
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
18
 
! Отговори
kkkkk преди 11 години
do 8, mnogo si prav za sujalenie . Az sum takuv rabotoholic i kvo jena mi me zariaza i sega rabotia samo za da oceliavam i da i plastav visokata izdrujka . A da hodia na psiholog moje da mi struva poveche ot 50-100 $ na chas , a az sum pochti razoren ..... :)
7
1
 
24
 
! Отговори
до 8ми преди 11 години
вярно е като цяло това, което казваш. Обаче масовия случай в България е точно обратното на това, което си описал: прекомерно завишена самооценка, липса на амбиции, никакво лекуване, патологичен мързел и хвалене с това с колко работа си прецакал шефовете (явно е гъзария това?). Хубаво е човек да има мярка, при нас обаче трябва да се лекува на първо място деградиращата по баровете младеж изгубила ценности и искаща лесни пари! Работохолик да видиш веднъж на високосна.
6
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да се хвалиш, че си работохолик, не е признак на добро психическо здраве.Работохолизмът е вид психическо изкривяване. Работохолиците са хора, които са загубили баланса в живота си, акцентирайки само върху един аспект от него и пренебрегвайки останалите, вкл. здравето си. Обикновено причините са ниска самооценка, трудности в общуването, семейни проблеми и страх от самотата, съчетани с болезнена амбиция. Лекува се с психотерапия.
5
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За повечето хора които познавам (в БГ и "на запад") има две възможности - или да се съдерат от бачкане и един ден, на 35-45 години, да се събудят доволни от свършената работа и постигнатия стандарт; или да имат за кратки периоди "живот" и през останалото време да се събират със себеподобни и да се оплакват колко гаден е той. И 2та случая си имат позитиви и негативи. Процента на изключенията се брои на пръстите на едната ръка. Останалите сме овце и избора който имаме е ограничен!
4
6
 
21
 
! Отговори
Христо преди 11 години
Гъркиня...пак добрите и полезни идеи идват от Гърция.
3
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 2 :Кажи направо еврейска работа!
2
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Уважаеми овце, вие трябва да живеете, за да работите. Вие нямате нужда от личен живот, семейство, забавление. Вие трябва да работите, работите, работите, докато умрете, и всичко, което сте купили, с изработени пари, ще отиде при някой друг.
1
3
 
27
 
! Отговори
яко преди 11 години
Аз самият съм човек на когото такова нещо би свършило работа в натоварени дни или за следобедна дрямка - адмирирам идеята :)))