Бебето на Уилям и Кейт се очаква да се роди на 13 юли

Принцът и херцогинята вече били избрали име
Обновена: 12 май 2013 15:36 | 12 май 2013 15:35, Елка Василева
13
Бебето на Уилям и Кейт се очаква да се роди на 13 юли
Принц Хари непрекъснато говори за своя първи племенник като за момче. Снимка: Reuters

В. "Дейли мейл" разкри датата, на която трябва да се роди бебето на принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин. Според изданието това е 13 юли.

Датата на раждането се пада в рамките на 4-дневния фестивал, обявен във Великобритания по повод 60-ата годишнина от коронацията на кралица Елизабет Втора, 16 месеца след като е обявена за монарх след кончината на бащата й. Очаква се фестивалът да съперничи на грандиозните тържества по повод 60-ата годишнина от възкачването на кралица Елизабет Втора на престола.

По всяка вероятност принц Уилям и съпругата му няма да присъстват на фестивала. Херцогинята на Кембридж ще ражда в частното крило на болницата "Сейнт Мери" в Падингтън, където се е появил на бял свят и принц Уилям.

След като се разбра, че херцогиня Катрин е бременна, букмейкърите започнаха да приемат залози за това кога ще се появи на бял свят бебето, а също дали раждането ще е на 1 юли, когато е родена принцеса Даяна. Сега се очаква, че датата ще е по-близка до рождената на херцогинята на Корнуол - 17 юли.

Справка на вестника показва, че на 13 юли са родени актьорът Харисън Форд, художничката Фрида Кало, а също Юлий Цезар, макар някои историци да твърдят, че се е появил на бял свят ден по-рано.

Неотдавна близки на принц Хари споделиха, че той с нетърпение очаквал появата на бял свят на своя племенник, което идва да покаже, че той вече знае пола на бъдещото отроче на херцозите на Кембридж, припомня Контактмюзик.

Кралската двойка принц Уилям и херцогиня Катрин досега не са споменавали нищо за пола й. Но конфиденциална информация твърди, че братът на престолонаследника, принц Хари, непрекъснато говори за своя първи племенник като за момче.

Според него цялото кралско семейство очаквало с нетърпение появата на мъжкото отроче. Самата Кейт много искала да стане майка на момче. Що се касае до неговото име, принц Уилям и херцогиня Катрин вече си били избрали едно от многото. Но те не желаели да го разкрият пред никого, дори и пред Хари, който давал най-невероятни предложения в тази насока, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
4
 
! Отговори
МаилиСаиръсПрическа преди 11 години
Не е вярно. Наследникът ще се роди на 12-ти и ще бъде наречен Иван Костов Джуниар.
5
1
 
10
 
! Отговори
пица капричоза преди 11 години
На 13 юли се е родил и най-големия финансист Симеон Дянков
4
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На кой му пука за келемето на тия ***...
3
6
 
35
 
! Отговори
за кейт и уилям преди 11 години
Под тази новина сигурно ще има и негативни коментари, но не забравяйте, че и на самите Кейт и Уилям едва ли им е приятно да се шуми толкова много около детето им, просто медиите си търсят теми, а тази за кралското семейство е златна мина. Пожелавам на Кейт безпроблемно раждане и нека детето донесе много радост на родителите си!
2
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И после ? След като роди кво ?
1
9
 
12
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Еми хубаво,едно детенце повече,за британската...корона.То и много нашенки...кривунделки родиха там.Затова в Кривунделово съм само за,баба Гицка на 102 и бай Ламби хоремагчията.