Къде имало най-много вицове за македонците? В България

"Кой е най-краткият български виц? - Македонски народ"
21 авг 2013 19:15, Елка Василева
111
Къде имало най-много вицове за македонците? В България
Снимка: архив, Reuters

За коя държава има най-много вицове в друга държава? Идеята е да се направи карта за това в коя страна се появяват най-много вицове, пише Off.net.mk.

Най-много вицове за Македония има в България, докато в Македония, Албания и Турция има най-много вицове за гърците. В Гърция пък на мушката са албанците, а Италия е единствената, в която хората най-много се смеят на себе си.

На картата, съставена от Europe's not dead, в рубриката „България“ са посочени  вицове за Македония от типа на: „Кой е най-краткият български виц? - Македонски народ“ и „Всички хора произлизат от маймуни, само македонците от българи“.

С алузия за "македонския сеир на гърците" е разговор между италианец и грък за това кой има по-голям принос за световната цивилизация. В един момент гъркът триумфално казва: „Ние измислихме секса“, а италианецът му отговаря: „Да, ама ние първи започнахме да правим секс с жени“, пише македонският сайт.

На тема „гърци“ албанците имат вицове от типа: „Как се казва грък с 300 жени? - Овчар“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
30
 
! Отговори
нико преди 10 години
Македонците докато се напъват да влезнат в историята маи ще стане така,че да излезнат от географията,няма да е далече деня ,когато червеното знаме с жълтия вентилатор ще се подмени с друго червено..с албанския орел...говоря за границата на Гюешево.
34
0
 
46
 
! Отговори
нико преди 10 години
последните новини от Македония са ,че екип македонски археолози е открил кости на македонски овчари ,който са водели на паша стадо динозаври и тези динозаври били с табелки със Скопска регистрация!
33
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
кво стаа бе ,а :) софиянци вече не ви връзват на селянията и започнахте с макетата да се заяждате ,*** и селяните
32
27
 
2
 
! Отговори
Нико преди 10 години
Хехе ти си само за историа професор многу ак.. Но , за бугарската историа след малко приател .. Само споко !! Турците ви го нагласуват а ромите са ваште царе след 15 години со господ напред .. Мрши грозни и нагли само бои за вас и крф
31
21
 
4
 
! Отговори
Незаворав преди 10 години
Шиптарето убиаа 5 момчета тва е факт но сега се взатвор а од господ бегане нема.. А на вас ромите секи ден ви колат баби ,маки , сестри изнасилват крадат , ха замислете се малко .. При нас това да се случи од роми нека си прават сметките .. Комент??
30
1
 
14
 
! Отговори
Е, и ?! преди 10 години
Аз в тази статия един виц не прочетох ... само истина... !
29
7
 
36
 
! Отговори
жоро преди 10 години
А знаете ли какво остава ако изкъпте македонец? Чист ***!
28
1
 
17
 
! Отговори
бг преди 10 години
Обхождайки военните си бази, македонският президент Киро Глигоров открил два бомбардировача и решил да нападне САЩ. Обадил се на Бил Клинтън и му заявил, че ще обстрелва Бостън. Докато двата самолета пускали бомби над американския град, македонците се окопали и зачакали ответен удар. Чакали седмица, две - нищо. Глигоров пак вдигнал телефона и съобщил на Клинтън, че този път ще обстрелва Ню Йорк. Самолетите пак бомбардирали, македонците пак се окопали и отнове две седмици - нищо. На третата седмица Киро Глигоров пак звъннал на щатския си колега и го заплашил:- Клинтън, днес нападам Вашингтон!
27
3
 
55
 
! Отговори
мм преди 10 години
Съобщение на книжарница в Скопие: Поради изчерпване, желаещите могат да получат Историята на Република Македония чрез СМС
26
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Потомци на Александър и коня му Буцефал, кръвта на вода не става! Като ви дупят албанците, бързо ще си спомните какви са били дедите ви- БЪЛГАРИ!
25
0
 
25
 
! Отговори
favorite.man.1 преди 10 години
Състояние в моментаВ наши дни Македония не е обременена с никакви тежки проблеми. Най-напрегнати в този период са социолозите.Ето един наскоро наболял проблем: "Маниjак штипе за цицки и бега".Според доверен източник, маниjакот все още е на свобода.
24
0
 
50
 
! Отговори
Нико преди 10 години
Кажи му македонец и повече не го обиждай...... "Македония е Велика Независима Република, която НЕ се намира на Земята, а Земята се намира в нея.Столицата е Скопие (5 милиарда жители), като по-големи градове са Срезачка (1 милиард) Сбрадва (500 милиона) и Стрион (250 милиона).В територията й влизат всички страни от Балкана, които са нейни васали.Европейският Съюз и NATO са кандидати да се присъединят в Македония.ВойниСъздадена милиарди години преди Иисус Христос да се роди, Македония е преминала през абсолютно всички войни на Земята, като Световна Сила.Тя е родила ве
23
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До макетата точно вие трява най-много трява да се молите България да е добре,изчезни ли тежко и ви горко,че няма и кой да ви подкрепи.Не можахте ли да проумете,че големите ви приятели турци отдавна ви подариха на Албания.Иде времето когато ще ви разкъсат като диви глигани,и няма да има кой да ви спаси.
22
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тех всички международни фактори вече ги броят за албанско пространство.когато американския президент идва на балканите посещава софия букурещ и тирана,в тирана привиква косовския и македонския президенти. защото албания,косово и македония ги водят за нещо общо.а те са си общо,древните македони и илири са били сродни народи с един език на различни диалекти.смесените бракове са били нещо най нормално като при александър.въобще албанци и македонци са братовчеди и даже братя и сестри.
21
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
албанците си правят каквото искат,половината държава е в албански знамена,не знам кага беше,четох,че са претрепали 5-6 македончета.въобще правят каквото поискат.в софия говорих със албанци от македония,баща и двама синове,другите му синове били в германия и канада.та единия от братята каза,до 10-15 години държавата ще е тяхна
20
7
 
1
 
! Отговори
.. преди 10 години
Do nobody: Истории многу приател.. Една интересна беше мацето го прави усно и без да и кажа започна да и тече нешто през носа и .. Бело нешто,
19
4
 
9
 
! Отговори
do makedonoid преди 10 години
Haha mi shto ne stanete katolici be glupak ,sega shto ne stanete papata mnogo shte se zaradva :-) Vie jiveete v 18 vek be !
18
7
 
38
 
! Отговори
Shop преди 10 години
Македонската нация и език са измислени от бащата и майката на Сергей Сатанишев, нали си го знаете това?
17
21
 
3
 
! Отговори
Тhe Makedonec преди 10 години
Do Iva I drugite man.ali..: вие сте оште деца да разберете за албанците , ако знаете дека намесата на америка спаси тва племе и господ виде тва.. Иначе за неко *** што пишат дека са били с Македонки ми тва са намизерните бе коп.ле *** разбираш .. А как коментираш Варна ,Часпик, чалга бутилки, жени мезонети купони ако.. Как да разбираш ти си мизериа без идеи за живота си замисли се.. Тиква проста
16
0
 
39
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Хубави са си...македонците,политиците им са...калпави;като...нашите.(не е виц,за съжаление)