Вилата на Синди, дала името на текилата на Джордж Клуни

Синди Крауфорд и съпругът ѝ са съседи с Kлуни в мексикански курорт
9 окт 2013 14:36,
4
Вилата на Синди, дала името на текилата на Джордж Клуни
Снимка: architecturaldigest.com

Супермоделът Синди Крауфорд и съпругът ѝ – ресторантьорът Ранди Гербер, показаха красивата си ваканционна къща пред списание Architectural Digest. Tя се намира в Лос Кабос, в южния край на мексиканския полуостров Баха. По-интересното в случая е, че съсед на знаменитата двойка е техният близък приятел Джордж Клуни.

Всъщност тримата живеят в „casamigos" или, казано на български, „къщата на приятелите". Джордж и Ранди са приятели от 20 години, а от скоро двамата имат и общ бизнес – създадоха нова марка текила, която е произвеждана от компанията Gerber Spirits и се казва... Casamigos. Много преди тези къщи да бъдат построени Ранди и Джордж прекарвали времето си на Баха заедно, отсядали в различни хотели и пиели текила на плажа.

Така на двамата мъже постепенно им дошла идеята да си построят ваканционни къщи един до друг. "Видяхме това място на брега на океана и си помислихме, че трябва да изградим нещо тук", казва Гербер. „Исках да създадем място, на което да прекарваме комфортно време със семейството и приятелите си, без да се налага да резервираме хотели една година по-рано", допълва той.

Основният дом на Крауфорд и Гербер е в Малибу, а полетът оттам до Лос Кабос е само един час, което още по-силно ги мотивирало да изберат тази дестинация за място, на което да си построят вилата.

Първоначално Синди, Ранди и Джордж умували да си направят една голяма къща за всички, но в крайна сметка решили да направят две независими структури, свързани помежду си.

"Дори и така къщите се използват като един дом – събираме се на едното място и се готви само в едната кухня. Или Джордж вечеря при нас, или ние пием коктейли при него", обяснява съпругът на супермодела.

Двете къщи са проектирани и изградени в тандем, а Клуни дал правото на Крауфорд и Гербер да изберат проекта, доверявайки се на техния вкус.

"Ранди има невероятен усет към архитектурата и разбира повече от мен от интериорен дизайн", казва Клуни. „Аз исках само да избегнем стила хасиенда, който е често срещан по протежението на този бряг, като направим нещо по-различно."

В крайна сметка те създават едни елегантни къщи с геометрични линии, където има силно взаимодействие на светлина и сянка, създадено чрез големи прозорци и врати. Всяка структура има поредица от зони за сядане, помещения за хранене, кухня, басейн и бар с огромен телевизор и изглед към плажа.

Вижте снимки на къщата на Синди и Ранди в галерията нa Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
МЕЛЕТО преди 10 години
За която пише по-надолу в новините. Некви технолоджиси, мохнолоджиси.Телевизори, мелевизори....Дето кредитира Симо (CREDISSIMO).
1
9
 
8
 
! Отговори
от матр'яла преди 10 години
Моля името на собственика на къщата ( Ранди Гербер ) да не се бърка с формацията на една *** българска мутра.