Ако имате симулантка в кревата, очаквайте "рога"

Жените с фалшив оргазъм по-склонни на изневери
21 ное 2013 21:08, Александър Попов
4
Ако имате симулантка в кревата, очаквайте "рога"
Снимка: Булфото

Жените, които симулират оргазъм по време на секс, е по-вероятно да изневеряват на своите партньори, отколкото останалите дами, установи американско проучване.

Екипът на д-р Джъстин Лехмилър от Харвардския университет провел интервюта със 138 студентки и студенти, които поддържали връзка. Учените искали да установят дали удовлетворението от любовния акт ги кара да бъдат по-верни на своите партньори.

Студентите, участвали в проучването, правили секс средно по три пъти седмично, а дамите стигали до оргазъм 61 на сто от случаите докато този процент при мъжете бил 71 на сто.

Екипът установил, че жените симулират оргазъм много по-често от представителите на силния пол - в 18 на сто от случаите. Седемнадесет на сто от студентките с престорен пик на удоволствието изневерявали след това на любимия.

Най-честата причина за симулирания оргазъм било желанието на дамите да не наранят егото на партньора си, пише БТА. Но самата симулация се оказала вид лицемерие, което по-лесно преминавало в изневяра на по-късен етап.

При мъжете със симулирано върховно изживване процентът на кръшкачите бил още по-висок - 26 на сто. Екипът установил, че честотата на истинските оргазми няма нищо общо с броя на изневерите. Дамите с най-много подобни изживявания не изневерявали нито повече, нито по-малко от останалите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
18
 
! Отговори
Манго преди 10 години
Боц боц
2
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 1И защо?
1
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На 100% съм съгласна!