На гости в новия апратамент на Камерън Диас

Вижте нюйоркското жилище на холивудската звезда
25 дек 2013 21:14,
0
На гости в новия апратамент на Камерън Диас
Снимка: Trulia

Камерън Диас се раздели с 9 милиона щатски долара, за да се сдобие с нов, луксозен апартамент в Ню Йорк. Жилището е с дебели стени, високи тавани и шумоизолиран под, тоест съседите ѝ няма да имат никаква представа какво прави актрисата, а това ще ѝ дава още по-голяма степен на неприкосновеност на личния живот.

Камерън ожесточено се е конкурирала за апартамента с Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, които са предложили по-ниска сума от тази на мис Диас. Луксозното жилище се намира в сградата "Walker Tower" в скъпия район на Челси, в Манхатън. Небостъргачът е построен през 1929 г. и е бил офис на голяма телефонна компания.

Според сайта TMZ, Камерън ще трябва да харчи по около $ 5000 на месец за поддръжката, портиера и данъка на своя нов имот. Иначе сградата разполага с библиотека, детски кът, зала за йога, сауна и слънчева морава. Съседи на звездата от "Палавата класна" ще бъдат Харисън Форд, Кейти Холмс и Никол Кидман.

Човекът, отговорен за изграждането на сградата, се казва Ралф Томас Уокър и е титулуван от вестник "New York Times" като "архитектът на века", благодарение и на други свои творения в Голямата ябълка. През 1973 г. той се е застрелва в главата и умира на място.

Вижте снимки от изключителния апартамент на звездата в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации