Чудовищата от улиците на Торонто

Кофи за боклук и шахти оживяват през погледа на канадски художник
Обновена: 29 яну 2014 14:15 | 28 яну 2014 13:47, Красимир Ангелов
4

Снимка: Aiden Glynn

Ако искаш да видиш чудовища по улиците на града – трябва ти само малко въображение. Поне така смята канадският уличен художник Ейдън Глин.

30-годишният мъж вижда "улични чудовища" навсякъде около центъра на Торонто и с малко украсяване ги прави видими за всички свои съграждани.

Невзрачни кофи за боклук, детски пързалки или просто улични шахти буквално оживяват, като наред с това имат очи, език и зъби.

"Причината да го правя е, че според мен изглежда смешно, а и другите хора ще се забавляват", споделя Глин пред "Дейли мейл".

Още от творчеството на Глин може да видите в неговия сайт или в социалната мрежа Facebook.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
8
 
43
 
! Отговори
хмм преди 10 години
Явно в Кипър имат много вода за харчене.За снимките - весели са наистина, но не се иска кой знае какъв талант. Сложил е по 2 очи и по някой триъгълник за зъб тук-там. Не бих го нарекла чак изкуство.Но е на светлинни години от драсканиците у нас.
3
3
 
41
 
! Отговори
да 1 преди 10 години
Добре е вие боклуджиите да си хаесвате занаята.Кипър едва ли дава поръчки на наши фирми и едва ли таксите им са колкото наще.А и нощувка там и родното ширпотребно черноморие са различни галактики.В Дубай пък полицията е с ферари.
2
2
 
45
 
! Отговори
били айдъл преди 10 години
Хората правят изкуство - ние мизерия!
1
2
 
49
 
! Отговори
АНТИ преди 10 години
В Кипър след изпразване на контейнерите за отпадъци, ги мият с гореща вода и препарат - у нас, Лятото на Черноморието развъждаме хиляди мухи(от контейнерите), които хапят ошашавените туристи!Добре дошли в Ориента!