Кучкова от Пазарджик е новата "Мис Плеймейт"

Тя получи чек за козметични процедури и чисто нова кола
Обновена: 29 яну 2014 14:32 | 29 яну 2014 14:32, Екип на Dnes.bg
158

"Мис Плеймейт 2014" Елена Кучкова. Снимка: Булфото

 

Еротичният модел Елена Кучкова от Пазарджик е новата "Мис Плеймейт". Тя получи чек за 10 000 лева за козметични процедури и чисто нова кола за титлата си.

Елена е родена през 1989 година и е част от еротичното "Babylon show" от самото му създаване.

Втора остана другата представителка на еротичното "Babylon show"  - Биляна Евгениева, а трета е Магдалена Тенева от Стара Загора.

Сексапилната тройка бе избрана след гласуване от жури начело с Николета Лозанова.

Красивите претендентки бяха облечени в секси костюми на Биляна Йотовска, а танците им не оставиха безразлични ценителите на женската красота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
догодина може някоя Шаврантиева да спечели..те тези си вървят с имената
30
1
 
23
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
За "Мис Ку*ка" е избрана госпожица Плеймейткова.
29
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МНОГО БАТАЛ ,МНОГО НЕЩО
28
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В момента Дяволът е в материалното и користно ориентирано мислене на човека готов да продаде интереса на обществото за пари, и то за малко пари. Например БТВ и други медии, продали се на Сорос и други над тази дребна риба, са типичен примеп за такъв "Дявол". Хубавото е, че болшинството хора в момента се осъзнават, епохата на войните и противопоставянето свършва, заедно с нейните поддръжници готови да се продадат за материални блага.
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Медиите и журналистите носят отговорност за службата си на властта,че са им послушни и подвеждат хората да вярват в тази система на парите и индивидуалното съществуване, която не само скоро няма да я има, но и всеки неин поддръжник ще изпитва трудности да оцелее. Парите тука няма да помогнат-пари се плащат на медии, социологически агенции и въобще всичко е впрегнато чрез купуването на ценностите на човека с пари за да изкара несправедливото справедливо и заслужаващо си да го подкрепиш.
26
2
 
7
 
! Отговори
до 26 преди 10 години
Ами порнография е ,кои спори или го изкарва по-различно ?Това зайче си уважава господата срещу влияние,кариера и придобивки,секса е разменна монета и най добрия социален асансъор.Султански историики ,мен не ми допадат тея разкази за жената която е играчка на мъжа ,но има комплексари които само опаковката им е в главата.
25
1
 
16
 
! Отговори
diavolcheto преди 10 години
Подкрепям коментар #21 с две ръце: много точно казано!И тази така важна " новина " се съпровожда, разбира се, от тези така значими хора: вечно хленчещия за липсата на правилната жена в живота му - Христо Сираков - и до скоро плачещия колко тежко е болен - т.н. Пищов! Браво на нашите медии - първи на най-горещата и важна точка!
24
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Във Варна в момента времето си прави гавра. Допреди малко валеше дъжд върху снега и всичко стана помия и киша, а сега зафуча сняг и вятър и все едно сме на Антарктида.И времето се побърка след като навлезе в откачената ни държава.И циклонът след като навлезе в България стана ку*венски!К'во повече да кажа за това място наречено България.
23
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая фамилия, псевдоним или приятна случайност се явава ?
22
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Държавата се разпада а нацията загива и няма как другояче да е след като пример за младите и обект на подражание са "кучките".
21
13
 
20
 
! Отговори
бате Пешко от Шабла преди 10 години
Малииии, на тва зайче колко кочана са му минали през пърдялото. Едно мреме и мойта бабичка беше готино парче, ама ся за нищо не става. Добре поне, че от време на време опардява кочана. То на човек кво му остана!
20
2
 
32
 
! Отговори
юнака преди 10 години
тия на пролет ще ги хвана да ми окопаят лозето.
19
4
 
45
 
! Отговори
митов преди 10 години
Е, не мога да ги разбера тия женоря...Да си показваш голия *** за пари , независимо колко е сексапилен, си е тъпотия. Имам чувството ,че такива конкурси се правят с цел да анонсират ,че на пазара за елитни *** има прясно месо.Щото ,това не е конкурс за красота , а си е чиста порнография.
18
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И Ванко 1 е бил там...ще попълват задграничната колекция!
17
1
 
42
 
! Отговори
аз съм българче преди 10 години
Разбира се подобно събитие не би могло да се проведе без Митьо Пищова, тукашния Дон Жуан, или по-точно Дон Джолан. Кучкова получила ли е 50 кила суджук от наградния фонд или са минали директно на жасане-масане в жакузиту?
16
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** бол ама повечето сме болни от параНЕМИЯ.Все пак лекарството което лекува тази болест се казва параБОЛ.Така че лекувайте се и отивайте да се гаврите с кучките .;)
15
4
 
20
 
! Отговори
Имам нож преди 10 години
Що бе, за друго не, но за е.ане стават! Сами са избрали това, нека уважим избора им!
14
0
 
33
 
! Отговори
Кон с голем ... преди 10 години
Ама името верно чудесно пасва на титлата. Аз се чудя защо в училищата не вземат да изучават житията на такива "строителки" на съвременна България, а си губят времето с "бунаци" като Левски, Ботев и Паисий?!?! Тъкмо чух че буксувал бизнеса с плът по хотелите за чуждестранни гости от 2009 год. насам, така хем ще имаме и подготвени кадри за "бизнеса" който нон стоп се оплаква как нямаме квалифицирани кадри. За васална *** като БГ това си е супер!!!
13
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лозан Николетов ми липсва на тези снимки. Що сте го скрили заедно с Благо Джийзъса и Малката перука?
12
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
soft порнография