На купон с халката? А, не!

20% от младите британци не носят пръстена си, когато излизат да се забавляват
29 яну 2014 17:51, Красимир Ангелов
4
На купон с халката? А, не!
Снимка: БТА

Една пета от младите семейни британци признават, че свалят брачните си халки, когато излизат да се забавляват или веднага след свада с партньора, установи проучване, цитирано от "Дейли мейл". Проучването било поръчано от адвокатската кантора "Слейтър и Гордън" и обхванало 2000 женени британски двойки.

Въпреки че сега младите двойки носят тези украшения с по-голямо желание в сравнение с предишните генерации, тези които са под 40 години, са най-склонни да ги крият.

Сред най-честите причини за свалянето на брачната халка фигурирали получаването на по-голямо внимание от противоположния пол, неудобството при носенето и скорошен скандал с половинката.

16% от запитаните доверили, че биха ги помислили за скучни и отегчителни персони, ако другите узнаят, че са задомени. Една трета от участниците в анкетата пък признали, че се освобождават от този брачен атрибут, за да си повишат шансовете за назначение.

Мъжете били по-склонни да скрият халката при излизане с приятели, докато дамите го правели по-често след скандал. 80 процента от мачовците доверили, че половинките им ги били излавяли при свалянето на брачния символ и повечето от тях били изпадали в неловката ситуация, докато се обясняват.

Една пета от запитаните британки били на мнение, че мъж, който не носи халка, не гледа сериозно на брака си, а една четвърт от тях доверили, че подобно поведение би ги направило подозрителни към партньора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: британцибрачна халка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
vlady преди 10 години
Правилно е да се свалят всякакви украшения и бижута преди забавление - пречат и могат да причинят наранявания в moshpit/wall of death.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Содом!