Висящи легла – хитът в дома

Да спиш във въздуха
30 яну 2014 08:45, Мария Дуковска
16
Висящи легла – хитът в дома
Снимка: minimalisti.com

Понякога човек има нужда да промени нещо в дома си. Цялостният ремонт отнема много време и средства, а не всички хора разполагат с тези ценни ресурси. При това положение човек трябва да се насочи към нещо друго, което да бъде достатъчно атрактивно, за да промени атмосферата на дома. Някой интересен акцент.

Дизайнерските висящи легла могат да добавят този очарователен шик към всеки дом, а защо не и към някоя огромна градина или тераса. Подобен тип легло е достатъчно необичайно, за да успее да създаде зашеметяващ визуален контраст. Видовете висящи легла са много различни, така че със сигурност всеки човек би се влюбил в поне едно от тях.

Най-вероятно дизайнът на тези легла е вдъхновен от красивите хамаци, неизменна част от всеки курорт. По тази причина висящите легла дават същевременно усещане за спокойствие и лукс. Когато човек легне в подобно легло, чувството е сякаш се рее в небето.

Ако имате проблеми със заспиването, висящото легло със сигурност ще ви помогне. Научно доказано е, че деликатното полюшване помага за по-бързата среща със съня. На вас остава само изборът на цвят, големина и форма.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте атрактивните предложения за висящи легла.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
ррррр преди 10 години
язе като ч...ам жената сега на нормалното легло долу на комшият му пада мазилката пък те тва легло незнам как ше издържи
15
0
 
0
 
! Отговори
8888 преди 10 години
Как ли се пада от такова легло :D
14
0
 
2
 
! Отговори
песимист преди 10 години
И за гледане не е чак радост за окото,а за ползването му видях,че повечето са наясно с неудобствата и проблемите при експлоатацията на това чудо!За да не се пишат непроверени неща предлагам авторката на статията да си поръча този продукт и докато не и се издълбае мазилката покрай леглото-да не пише други статии!
13
0
 
26
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 10 години
От механична гледна точка тези легла са лош избор. На първо място тежестта на леглото и двамата човека върху него ще причинява сериозно напрежение на носещата конструкция на тавана, т.е. нужни са постоянни ремонти и пари за тях. От гледна точка на леглото - рано или късно елементът, който държи леглото за въжетата, също ще се пречупи и самото легло ще стане обикновено по естествен път, ако не иска и ремонт на дървената част. С една дума, непрактично легло. Сексът върху него също е голям проблем.
12
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако ви го монтират български майстори, ще го закрепят за тавана здраво. И после ще се окаже, че таванът не е закрепен за останалата част от къщата и цялата история ще свърши с една наистина шокирана двойка в мазата. Не, мерси.
11
2
 
7
 
! Отговори
мими преди 10 години
Ами то хубо,ми де че стъпи моя при секс? На тавана,ок хубу,миииии аз на как да застана,че да праим годин с,,с?С главата надолу?Aaaa,под леглото,на леглото дрехите,нии ще да сме отдооолуууу.
10
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мария, сега бъди себе си и напши статия за секса върху висящо легло. Хайде, Мария, хайде!!!
9
0
 
26
 
! Отговори
vvv преди 10 години
Ами ако правиме тройка да не се скъсат въжетата...?
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ДизайнераАко искаш си монтирай подводно осветление(като на басейните) !!
7
2
 
35
 
! Отговори
69 преди 10 години
единствен плюс е, че може лесно да се почисти отдолу.
6
0
 
31
 
! Отговори
художника преди 10 години
Като мандръсаш жената и това чудо вземе да се тряска в панела, комшиите ще дойдат да ме пребият :) :0
5
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
с такова легло "кексът" ще е определено разрушителен :)
4
0
 
35
 
! Отговори
/// преди 10 години
Много калпави легла са тия. Преди години бях на хотел и там бяха провисили в спалнята подобно недоразумение, което не беше фиксирано за земята. Като почнахме да правиме кекс с жената имах чувството, че ще ме хване морска болест. За лежене само става ама за нищо друго.
3
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Друго си е да хъркаш в хамак и вятъра да те поклаща насам-натам.
2
0
 
47
 
! Отговори
Дизайнера преди 10 години
Аз пък си монтирам лампионите на пода
1
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Освен дето може да се сдобиете с мансарда или мезонет благодарение на такъв креват, но и се добавя цяло едно ново измерение във войнат със съседите - буквално се сдобивате със стенобитно оръдие, с което да завоювате нови територии от крепостта на съседа.