Как да станете лошо момче

... но не и гадняр
30
Как да станете лошо момче
Кадър от филма "Превземането на Белия дом"; Снимка: outnow.ch

Няма жена, която да обича гаднярите, но няма и жена, която да не намира за секси лошите момчета. А ето и как да разберете основните разлики между тези две понятия:

Гаднярят е човек, който не се интересува от нищо и не се съобразява с никой. Той използва хората в живота си, а след като ги употреби, те му стават ненужни. Гаднярят не е алфа мъж, той не е лошо момче, а просто един лош човек, който наранява хората и има негативна репутация и аура.

От друга страна лошото момче, по някакъв смущаващ начин, е дяволски страхотен и обикновено изглежда готино. Той е необходим на обществото, защото е непредсказуем бунтар, защото вдъхва сила и смелост и защото нарушава стереотипите.

Предлагаме ви няколко съвета, които ще ви помогнат да изградите образа на лошо момче:

1. Спрете да угаждате на хората. Спрете да се притеснявате за мненията на всички. Вие самият знаете кой сте и колко струвате и близките ви ви обичат, такъв какъвто сте. Не кимайте с глава в одобрение. Когато разговаряте с някого, просто се взирайте в него и отговаряйте с кратко „да“ или „не“.

2. Не се отпускайте. Истинските лоши момчета не се свъртат на едно място. Те не могат да стоят в неподвижно състояние.

3. Работете върху суровия си поглед. Лошите момчета имат пронизващ поглед и могат да смутят своя събеседник само с него. Когато са щастливи, само крайчецът на устните им се повдига в лека усмивка (забравете за 24-каратовата усмивка). Когато са недоволни, изражението им се превръща в гримаса, която е направо страховита.

4. Трябва да имате спокойно изражение. Не трябва да сте изнервен или напрегнат, сякаш не държите юздите на живота в ръцете си. В същото време трябва да сте много пъргав и когато тръгнете за някъде, да го направите бързо и енергично, а не флегматично. Трябва да карате хората да се опитват да ви настигнат, вие да задавате темпото през цялото време.

5. Бъдете кратък и ясен. Не използвайте шест думи, когато можете да използвате една. Лошите момчета не говорят празни приказки. Винаги се старайте да формулирате кратки, но смислени изречения. Това ще накара събеседника ви да говори повече, за да запълни празнините. Така вие ще научите повече за него, отколкото той за вас. Освен това не говорете бързо и не позволявайте да ви прекъсват. Бъбривците изглеждат неуверени. Сякаш бързат, за да не изгубят времето на събеседника си.

Още по темата можете да прочетете в сайта на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
12
 
! Отговори
:) преди 10 години
Сега не са ли на мода мъжете, които след като си избръснат краката, ръцете, веждите и т.н за финал си бръснат и п*тките?
24
0
 
10
 
! Отговори
Адвокат преди 10 години
Днес БГ на 33г. съм и през целия си живот не бях чел по-*** статия, нито във вестник, нито в сайт. Честито!
23
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На мене пък ми харесва да съм гадняр...Муахахаха!
22
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
трета точка кърти :) Вече, ако някой ме гледа лошо в градския транспорт, ще знам, че е редовен читател на tialoto.bg.
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Баси простотиите, баси чудото!
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ааа, този на снимката изобщо не е лошо момче. Даже е много добро:)
19
0
 
2
 
! Отговори
Името преди 10 години
Ся естествено не съм прочел и една буква от тая статия освен заглавието, но някак си предусещам, че това е guide (описание/пътеводител) за това как да се стане *едераст тип >пасивен< тоест, този който обича хронични разширения и наранявания на >халката<. Да Scrollnah малко да видя от жена ли е писана тая статия- от жена е писана. Казах достатъчно.
18
0
 
11
 
! Отговори
Georgiev преди 10 години
Аз пък не виждам смисъл да се правя на нещо, което не съм! Изкуствено да си давам "лош" вид :D Много смешно и жалко. Даже ми се струва доста глупава статия!
17
0
 
11
 
! Отговори
Пурко преди 10 години
Стига с тия клишета веее?! Какво е това ограничено мислене! Лошо момче-дрън-дрън! Ами аз има познат, гледаш го -абсолютна шматка, облича се невзрачно, такъв добряк, на мравката прави път, ама като се ядоса съм го виждал бая лоши момчета да пребива...
16
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само в България го има това, мадамите да се връзват на празноглави тапири, дето гледат лошо, напомпан, "фешън", гола глава, татуиран скорпион на врата или още по-нелепи татуировки по тялото - като по калъп са
15
0
 
10
 
! Отговори
42099 преди 10 години
Ами като гледам снимката,статията е по-скоро за меки китки.Или как един гей да стане малко по-мъжествен.
14
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Днес ще отида при шефа и ще го гледам лошо без да кимам. Дали ще ми увеличи заплатата? :PВинаги съм се чудел, какво подобие на журналистика са завършили авторите на днес.бг и дали има някакъв специален конкурс, с който се отсяват добрите и остават .... хайде да не ги обиждам.
13
0
 
29
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Защо когато отида в чужда страна, та дори и Гърция по улиците виждам усмихнати, весели мъже и младежи, а в България една огромна част гледат преднамерено лошо и са винаги мрачни? Защо ли само в България за да имаш успех трябва да си лош или поне да се правиш на такъв? Докато болшинството *** у нас избират агресията и престъпното поведение нищо добро не ни чака. За съжаление именно престъпниците са най-успешните хора у нас. А статии като тази само затвърждават вече наложените практики.
12
0
 
8
 
! Отговори
Булгар преди 10 години
Aйдееее ... от утре половината *** ще са "bad boys" xaxaaxxaax не стига, че и жените ни "жени", мъжете и те големите "мъже" хахахахахаххаа пародия тотална ... ами сега и още "акъл" им наливате с такива статии
11
1
 
10
 
! Отговори
Лошав преди 10 години
То за лошото момиче си е ясно. Краката на два без десет и джъст Кавали. Все другите да са ти виновни когато се издъниш и... си завършено лошо момиче :D
10
0
 
6
 
! Отговори
Есмералда преди 10 години
Тези сладури от Tialoto.bg са покъртителни! Очаквам с нетърпение статия "Как да станете лошо момиче"......смях!
9
0
 
12
 
! Отговори
lo_ridah преди 10 години
Сложете и статия как да станем кисел гъзар.Или как се работи професия "син"Може да сложите и как да станем автоджамбаз.
8
1
 
11
 
! Отговори
ЗОРО преди 10 години
Егати, умрех от лошотия и страх!
7
2
 
20
 
! Отговори
Любо преди 10 години
Това показва как да се държиш като мъж , а не като нагаждач.А и е доказано че колкото по добре се държиш с хората , особено с противоположния пол , толкова повече ти се качват на главата.
6
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Намерете си работа за над 10 000 лв. месечно и няма нужда да четете подобни глупости.