Секси и след 40

Вижте кои дами още разтуптяват мъжките сърца
24 фев 2014 21:00,
125

Кейт Бланшет: актрисата, спечелила множество призове, днес е на 44 г. Едни от най-големите й роли са тези във „Властелинът на пръстените“, „Авиаторът“ и „Странният случай на Бенджамин Бътън“. Снимка: Reuters

 

Да си на 20 със сигурност е много по-добре от това да си на 40. Въпреки това има дами, за които, като разберете, че са над 40, ще се изненадате. От Dnes.bg събрахме някои от тях в тази галерия. Вижте ги.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още по темата: сексилюбопитно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
11
 
! Отговори
бг преди 10 години
До Мъж на мястоТи пък нали вечно ще си млад и красив...!!!! Смехорани.
82
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мога само да си пожелая след години да изглеждам така. Перфектни са!
81
0
 
23
 
! Отговори
силвия преди 10 години
Въпрос на ген, дами и господа. И на късмет. Уважавайте майките, жените и дъщерите си и те вечно ще са млади / за господата/. А вие дами уважавайте себе си.
80
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МИМЕЕЕЕ, ЗНАЕШ ЛИ СТАР ВОЛ КАК ОРЕ , дано ти се случи такова оране,душа
79
2
 
11
 
! Отговори
аз преди 10 години
тяхната работа е такава, че те са задължени да изглеждат по този начин, никъде в тази статия не се споменава, какви усилия полагат, за да изглеждат така - процедури, грим, пластични операции и т. н.
78
3
 
25
 
! Отговори
Гацо преди 10 години
На 40 г една жена е хем красива хем и умна !Не е нужно да я учи човек .А и стр вестник как гори ?
77
4
 
45
 
! Отговори
до Мъж на място преди 10 години
Никой *** и елементарен мъж няма да може да омае една жена след 40, трябва да си истински мъж. *** гонят сладникави девойчета за да си повдигат самочувствието и са супер жалки картинки. Човек може да ги гледа само с едно пренебрежение и съчувствие тези мъже за които ти говориш.
76
3
 
35
 
! Отговори
Хей, мъж на място, преди 10 години
Опитай се да видиш през женски очи как изглежда мъж над 40 г. Нямам пред вид онези женски погледи, които са насочени директно към портфейла, а тези които си търсят партньор и не са елиминирали секса от своя живот.Избирахте тогава, когато издръжката ни зависеше от вас.Жена, която сама си осигурява висок жизнен стандарт и има стабилно социално положение, предявява всякакви претенции към партньора си. Така че, бягай към фитнеса и чети повече, защото се търсят млади, потентни и интелигентни мъже!:)
75
5
 
34
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
Хайде стига с тези стари чанти.Стара риба и стара жена няма.Или всички тук оправдавате мъжествеността си.Жената има своята красота и излъчване във всяка възраст.Просто й се насладете,вземете си всичко от нея-и красота,и ласка,и любов,и уважение,и приятелство.Но първо спечелете сърцето и-тогава ще усетите наистина удоволствие и страст от истинската жена.Останалото е просто секс -животински нагон без страст.
74
0
 
18
 
! Отговори
Бо преди 10 години
Мдаа, както се вика - стари чанти, ама лачени! Има една приказка - някои остаряват като катедрали, други като ***! Лично на мен ми допадат Сандра Бълок и Тери Хатчет, но това е въпрос на субективно предпочитание.
73
1
 
38
 
! Отговори
Tina преди 10 години
Прекрасна е Моника Белучи!Ако една жена успее на тези години да има същото излъчване - ще има едни чудесни 40 и 50 години!Не говоря за чисто физическите черти на красотата. Имам предвид онази женственост, която само тя умее да носи по един естествен, истински начин.
72
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прекрасни жени! С добър ген, грижа за себе си, движение и подходяща храна някои мацки на 40+ изглеждат невероятно. Като пробавим и това, че са поумнели и улегнали, комбинацията е трепач! По-добре да си с готина жена, която разбира това, което й казваш, отколкото с малка кифла, която след 2ч се чудиш как да разкараш от скука!
71
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще погледне сериозно ама един друг път. Все пак ще трябва да е наистина Мъж на място, а не само той да се опитва да се представи за такъв. За съжаление няма да му четем бисерите по въпроса като стане на 70-80 години.
70
1
 
44
 
! Отговори
пю преди 10 години
като станеш на 50 знаеш ли колко сериозно ще погледнеш.
69
64
 
11
 
! Отговори
Мъж на място преди 10 години
Никой нормален мъж не гледа сериозно на жена над 40.
68
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Моника Белучи е номер едно.На второ място е Сандра Бълок.Ако беше класация за над 50 години щях да добавя и Шарън Стоун.
67
5
 
9
 
! Отговори
онбашията преди 10 години
леле как лети времето, кристина апългейт дърта!
66
3
 
44
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Моника Белучи и Сандра Бълок са супер!
65
3
 
33
 
! Отговори
вакло преди 10 години
страшнa е Салма Хайек
64
0
 
4
 
! Отговори
кацко преди 10 години
Хайди Клум колкото мен ва.......