Най-красивите жени са българките!

Вижте хубавиците, които събират погледите на сцената, в киното и по спортните терени
296

Диляна Попова. Актрисата, събрала мъжките погледи в "Love.net", "Стъклен дом", "Революция" Z. Снимка: Булфото

Българките винаги са се славили с красотата си и напълно заслужено са признати за едни от най-красивите жени на света.

В деня на жената  - 8 март, събрахме за вас някои от най-красивите и популярни съвременни българки, които събират фенове на сцената, в киното и по спортните терени. Вижте ги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
11
 
11
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 10 години
ако да си ниска трътлеста,грозна,злобна и пъпчасала с нулева хигиена ,култура и интелект е определение за красота то да най- красиви са българките,нямат конкуренция в цялата вселена!
162
9
 
16
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 10 години
"Най-красивите жени са българките"АХАХАХАХАХА АМА САМО НЕ ГО КАЗВАЙТЕ НА НИКОЙ ,ЧЕ МОЖЕ ДА УБИТЕ НЯКОЙ ОТ СМЯХ!
161
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Mashalah , jdanaram !
160
3
 
6
 
! Отговори
ха ха ха преди 10 години
До ФАКТ 185!Абсолютно вярно!Тези дами могат да се оценяват само с ***.За друго не стават!
159
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Единствено Калканджиева , и то преди 15години...На снимките гледам само стари чанти от изкуствена материя.Ако в момента отидат на конкурс , тези каки и лелки няма да минат подборния кръг , въпреки скъпия тунинг.
158
4
 
10
 
! Отговори
ФАКТ преди 10 години
"Най-красивите жени са българките!"Така е. Въпреки че на някой не съм им порастнали достатъчно ***, за да оценят жената до тях.
157
6
 
17
 
! Отговори
реалист преди 10 години
Българките са много красиви , но тези от снимките не са сред най-красивите.Просто са малко по-известни.Във всеки наш град има поне по 10-20 по-хубави българки от тези.От сниманите повечето са ниски , мускулести , застаряващи и със силикон и изкуствени коси ,лещи и нокти.Нека сме реалисти и на 8ми март.
156
1
 
13
 
! Отговори
supernova® преди 10 години
Ако и тези жени да са се прославили като най-красиви в България, правят угненително впечатление няколко детайла: кофти стойка и (на моменти) кофти пластични интервенции.Иначе българките са чудесни жени, само им трябва малко истинско самочувствие, не да се борят за мъжкото одобрение на всяка цена :)
155
1
 
25
 
! Отговори
американецо преди 10 години
И да довърша, да има страшно много естествено красиви момичета и жени в България, но за съжаление в последните години превес в стандартите за красота в България е взела пошлостта, арогантността, поп-фолка, силиконовите джуки и др. атрибути...а за повечето български жени и момичета, да се пушат цигари все още е модерно...
154
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Фактът, че не са най-красивите, не е проблем. Изтърпяват се. Проблемът е че са толкова оглупяли и повярвали на американската пропаганда, че не искат да раждат. Затова и се стопяваме с по 8 души на час.
153
6
 
8
 
! Отговори
Нюза преди 10 години
На Ивет Лалова и Цветана Пиронкова респект. Другите стават, но не за цяла вечер, а за един час.
152
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Що, българките за без пари - стават.
151
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да,ама с изключение на другарката Антоанета Берендиниан,примадоната от Пернишко-Пазарджишка губерния.Та влиза в класацията на Лекето,***,*** и .....
150
1
 
16
 
! Отговори
american boy преди 10 години
Лееко разминаване между заглавие и статия. Заглавието крещи, че българките са ''НАЙ-КРАСИВИ'', но статията ни учи, че българките били "ЕДНИ ОТ НАЙ-КРАСИВИТЕ" :)Баче Краси, разликата е доста сериозна. Нека не изпадаме в крайностите, с които ставаме смешни! Какви ли не си ги лепиме - Българите са най-умните на планетата, българските мъже са с най-едър ***...това са твърдения изразяващи "НАЙ" комплекса на малката нация, напомнящи твърденията, заливащи ни от едно съседно нам малко държавче.
149
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Имал съм жени от различни етноси. Българките се различават от другите по това, че почти всички имат целулит (и че не искат да забременяват).
148
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До "Какво прави тук този травестит Мария Игнатова ?"Мария Игнатова е бачкала по време на пубертета в американски gated community.
147
4
 
16
 
! Отговори
До 4ru.eu преди 10 години
В царството на слепите, едноокият е цар
146
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След 1998 година финалистките на избора за Мис-България участват и на международни подиуми, но не успяват да се класират на нито един международен конкурс по красота. Успеха на големите надежди на България се ограничава с участия като този на Мис-Славена Вътова, снимана на задна прашка, пардон на coitus a tergo с боксьора Сергей Рожнов.
145
2
 
11
 
! Отговори
4ru.eu преди 10 години
В действителност българките държат най-високи цени само в България. И то след като България под диктата на освободителите ѝ от комунизма, въвѐде строги визови ограничения за руски и украински граждани. България е страната с най-нисък стандарт в Евросъюза и за българските красавици единствените конкурентки "чужденки" са ромките. Говори се, че на българките им се носи славата, че след секса за още 5 евро ще ти измият и колата.
144
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
спрете с тея определения "най", красиви жени има навсякъде по света не само в България. това издава ниско национално самочуствие и комплексарщина