Джъстин Тимбърлейк е най-стилният мъж в света

Дейвид Бекъм изгуби първото място
2 апр 2014 13:34,
6

Дизайнерът Том Форд. Снимка: Reuters

Непосредствено след дебюта на 15-годишния му син Бруклин като модел Дейвид Бекъм получи още едно напомняне, че звездата му някой ден може да изгуби блясъка си - бившият футболен ас предаде короната за най-стилен мъж на певеца и актьор от САЩ Джъстин Тимбърлейк, пише в. "Дейли експрес".

За бившия футболен ас остава утехата, че въпреки това стои по-високо от холивудските сърцеразбивачи Райън Гослинг, Джеймс Франко и Брадли Купър, професионалния модел Дейвид Ганди, дизайнера Том Форд и звездите на музиката Хари Стайлс от "Уан дайрекшън", Фарел Уилямс и Кание Уест.

Въпреки своеобразната загуба на англичанина от модния канал обясняват, че е невъзможно да има класация за стил без футболната и модна икона Дейвид Бекъм. "Той може и да се оттегли от футбола, но продължава да демонстрира класна мода", казват от Фешън уан телевижън.

Съставителите на класацията описват намерилите място в Топ 10 мъже като "посланици на стила", оказващи влияние не само върху феновете и колегите си, но и върху цялата модна индустрия.

От модния канал обаче отчитат, че 2013 г. е била годината на Джъстин Тимбърлейк, който доминира в модния свят с един по-зрял, но все още свеж и забавен стил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
6
 
! Отговори
Петко Димитров преди 10 години
Не знам дали аз съм най-стилния в БГ, но музикантчето от 4-ата снимка определно рулира с тоя анцуг на Адидас. То стил ли е да го опишеш.
2
8
 
1
 
! Отговори
Edin mechtatel преди 10 години
Neznam koy e nay stilniq v sveta,no za men nay stilen i nay krasiv muj v Bulgariya e Petko Dimitrov sobstvenika na Night Flight!
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КАто ги гледам тея снимки, за да си стилен - носи минимум 5-дневна брада :)