Соломон Паси извади мобилния за "НАТО селфи"

Расмусен, Плевнелиев и Паси се увековечиха
Обновена: 11 апр 2014 15:08 | 11 апр 2014 12:25, Александър Попов
241
Соломон Паси извади мобилния за "НАТО селфи"
Снимка: Twitter

Генералният секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен, Росен Плевнелиев и Соломон Паси разчупиха официалната церемония, на която Расмусен получи орден "Стара планина" I степен в президентството.

"Виновник" се оказа бившият външен министър Паси, който в духа на световните тенденции си щракна "селфи" с президента и секретаря на НАТО. То не е толкова масово като най-коментираното "селфи" - това по време на Оскарите, но пък за родните стандарти определено е най-височайшото.

Соломон Паси побърза да сподели снимката в Twitter, а Reuters пък е уловил момента на заснемането.

Соломон Паси извади мобилния за "НАТО селфи"
Снимка: Reuters

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тия още малко и ще се ...натаковат.Като Президента е най-отпред
128
5
 
33
 
! Отговори
евлоги преди 10 години
тримата *** си правят селфи и се гаврят с България.на това идотче плевнелиев на гадния евреин паси и на расмунсен им дреме на натовския за нас.за това нато е вредно за България .а тези три *** трябва да отидат на майната си
127
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Ъъъъъ......Факт! Ако мислим, че това е президента мечта... значи силно сме прекалили с хаповете за днес... Все пак ми е доста по-симпатичен от досегашните ни държавни глави.
126
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Унгарския президент как мисли и се грижи за народа си ,а нашия олигарх *** на на НАТО евреите за да ни унищожават като нация .Бог да ни помага и закриля и народа и БългарияБог да благослови България
125
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Хм!Тогава, заслужава и той да бъде уважаван! Защото е тарикат и далавераджия, и пасва идеално на БГ манталитета ни!
124
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До аз 130Цъкнах си и аз едно плюсче да намаля негативните проценти, ако и ти ми удариш един плюс, ще станат 50%, което е показател, че усилията ни имат ефект, с 10% сме станали по-добри :-))))))))
123
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Президента наистина е единствения политик, който е направил парите си по честен път. Това е достойно за уважение... в нормална страна. В БГ достойно за уважение е тарикатлъка и далавераджийството. И докато това са ни идеалите, такива ще са ни политиците, а определено те са по-големи тарикати от вас, мишлета! И ще ви въртят и лъжат както си искат, защото чалга суб-културата ражда тъпотия, а тъпотията се манипулира лесно, това е видимо на почти всички избори :-)))
122
2
 
18
 
! Отговори
НекъвХорорНекъвХел преди 10 години
Ако направят България трамплин за удар срещу Русия, тия наглеци няма да им е до хилене. Народа ще се вдигне тоя път.
121
2
 
15
 
! Отговори
Angel83 преди 10 години
Тия тримцата начело с Роско, все едно от цирка сме ги изкарали :). Няма да е лошо Плевнелиев да се държи малко по-сериозно. Няма лошо да има приятелски шеги и закачки, но това е пред камерите все пак.
120
0
 
2
 
! Отговори
аз преди 10 години
До АнонименЛеле, 116-ти! Видя ли сега! 60% от хората НЕ ИСКАТ да бъдат добри! Все си мислех, че от кумова срама няма да са толкова нагли да си признаят, че обичат да мразят! Но - не се отказвай! Да бъдеш реалист и, все пак, да мечтаеш - не е лошо! Правиш света една идея по-добър!
119
3
 
7
 
! Отговори
don baston преди 10 години
Светът е предвоенна обстановка, заради кримската криза, а нашите политици си правят самоснимки за социалните мрежи. Плевнелиев в присъствието на Расмусен пак имаше доста смели изказвания по адрес на Русия и Путин...
118
2
 
14
 
! Отговори
Registriran преди 10 години
Леле как са се наредили да ги снимаш с кеф със 11,43 мм или казано по американски 45-ти калибър, и разбира се със оптика Nightforce не бива да се скъпим.
117
15
 
8
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
Е, не е редно сички да са като Путин със стиснатите зуби и ботоксовия фейс.
116
2
 
30
 
! Отговори
обективна реалност преди 10 години
Пълен *** ми се струва президента..
115
4
 
17
 
! Отговори
до unufri преди 10 години
Каква сочна шаптула удари на задните части на Роската, тъкмо обра остатъците от *** къртик на Расмусен, който рови там няколко часа по-рано. Съмнявам се че изобщо вярваш и на половина глупости, които си изписал, но като те гледам поне ми става ясно колко точно заблудени са избирателите на този червей.
114
22
 
12
 
! Отговори
Unufri преди 10 години
Който го е срам, че Росен е президент може спокойно да скочи от втория етаж на някоя панелка - с главата надолу :) Опасността след този пирует да стане по-*** е минимална :)Росенчо, за разлика от всички преди него, говори перфектно английски и немски (гледайте му участието в CNN), тръгнал е от абсолютната нула, развил е бизнес и то международен, направил е пари, без да краде, с ум и предприемчивост. Нещо, което вие няма как да знаете какво е!
113
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да си направи селфи на трите т....а. Знае се кой е от тримата.
112
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
това не селфи а Usie ве ейййслефи е когато хамстера се щракне САМ в банята примерно
111
3
 
26
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 10 години
Тримата ***.
110
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На русофилите им текна мензи са, хахаха

Спонсорирани публикации