Момиченце даде на Мишел Обама CV-то на баща си

Таткото на Шарлот бил безработен от няколко години
25 апр 2014 13:58,
10
Момиченце даде на Мишел Обама CV-то на баща си
Снимка: Reuters

Малко момиченце даде на Мишел Обама автобиографията на баща си, съобщава BBC. Това се случило на събитие в Белия дом във връзка с образователен проект. Идеята на инициативата е родителите да заведат децата на работното си място за един ден.

Шарлот Бел, която е на 10 години, казала на първата дама, че баща й е безработен от няколко години.

На събитието присъствали децата на служители от президентската администрация. Мишел Обама обяснила на другите деца, че Шарлот се грижи за баща си. Когато събитието приключило, тя прегърнала момиченцето и взела автобиографията.

Майката на Шарлот, която е административен служител, казва пред АП, че мъжът й е участвал в предизборната кампания на Обама през 2012 г. Оттогава той си търси работа в тази сфера.

Майката на Шарлот добавя, че през уикенда са се шегували, че Шарлот ще направи такова предложение на Мишел Обама и не са предполагали, че тя ще се съгласи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Майката на Шарлот, която е административен служител, казва пред АП, че мъжът й е участвал в предизборната кампания на Обама през 2012 г. Оттогава той си търси работа в тази сфера."Айде стига с тоя кух американски PR. Безмозъчната американска аудитория сигурно се разтапя от тази постановка, ама тук никой не го е грижа.
6
0
 
33
 
! Отговори
4 до 5 преди 10 години
Ами тя операцията толкова си струва, все пак е Made In USA, не може да се внесе от Азия като компютрите и маратонките. Въпрос на търсене и предлагане.Основна причина за здравната катастрофа в България е точно, че не се плаща реалната цена.Ставаше дума, че който се опитва да сочи с пръст САЩ по-добре да се погледне сам в огледалото.
5
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Безработен от няколко години и с претенции. Иска лека работа на бюро-да прави предизборни кампании. Що като е безработен не отиде в някоя фабрика?
4
1
 
33
 
! Отговори
до 4, не от 3 ;) преди 10 години
Между другото, имат си минимални социални осигуровки, казват се Social Security, и са едно от двете най-големи пера в бюджета, много по-голямо от военния бюджет. И наистина почти всички имат здравни осигуровки, от няколко месеца. Наистина и имат най-модерните здравни услуги, но от друга страна една рутинна операция на глезена може да струва десетки хиляди...
3
2
 
34
 
! Отговори
до 3 преди 10 години
Безработицата в САЩ е минимална, а задължителни усигуровки няма, щото те така си искат - смятат го за комунизъм. Иначе здравеопазването им е най-доброто в света - повечето нови методи за лечение и лекарства са от там.Друг път не се излагай неподотвен.
2
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е бутафорна постановка на Путин! В САЩ няма безработни и всички имат здравни осигуровки!
1
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
I az iskam v tazi sfera!