"Брадата" мода за принцеси

На коя й отива повече - Ариел или Пепеляшка?
13 май 2014 18:47,
125

Алиса в Страната на чудесата Снимка: Disney

След победата на брадатата изпълнителка Кончита Вурст на конкурса "Евровизия" целият свят коментира визията й. Оказва се обаче, че идеята за жена с брада не принадлежи на нашумялата Вурст.

Преди време сайтът www.buzzfeed.com публикува снимки на принцесите на Disney, които имат нарисувана брада.

След финала на "Евровизия" фотосите придобиха огромна популярност.

Вижте ги и Вие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
0
 
2
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
Това не са принцеси а drag queen кралици ;D
100
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
господ или Господ
99
0
 
0
 
! Отговори
tr преди 9 години
ами какво да говорим то така започва, първо жени с бради после единия принц ще се целува с друг, децата свикват с извращения и след няколко поколения ще преобладават лезбийки и гейовете по улиците. гейовете ще започнат да съдят за дискриминация и ще стане като с малцинствата, те ще имат повече права от нормалните също както в Америка.
98
3
 
0
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
До АнонименЗащо не ни занимават с изкуство, култура, музика, а предимно с ******астии--------------А защо не те водят на баня под строй?
97
2
 
1
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
До Анонимен 93Сега и моето дете 20 години по-късно ги гледа с огромен интерес и иска да ги гледа пак и пак. Но като му кажа за Шрек например, отговорът му е, че не иска да го гледа.-------------------Епа сигурно не един и два шамара е изяло, докато се научи да дава правилните отговори. А иначе Шрек е страхотен филм.
96
2
 
4
 
! Отговори
Мартин преди 9 години
До казахКак не се научихте кога се пише И и кога се пише Й???? Има разлика между двойно И и Й. Звучат по различен начин и се пишат така. Произнася се и се пише МЕДИИ, а не МЕДИЙ. Кой е Медий, брат на Нострадамус ли? ***.
95
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До казахвсеки да си вземе икона на свещената *** беатрис
94
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
-Мамо, мамо, какво е Дисни? А Евроврозия?-Имало едно време...
93
0
 
6
 
! Отговори
Имани преди 9 години
Само над две неща имаме контрол и те са - иэборът как да се въэприемаме и поведението ни в эависимост от това как се въэприемаме!!! Това е иэвращение и беэчувствено отношение към живота и всички ДОБРОДЕТЕЛИ!!!
92
0
 
3
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
Новото брадато барби скоро излиза на пазара :D
91
0
 
4
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
МАМО МАМО КЪДЕ СА ИМ БРАДИТЕ НА ПРИНЦЕСИТЕ !!!!ЕПА ОБРЪСНАЛИ СА ГИ *** ЕПА ОБРЪСНАЛИ СА ГИ :)
90
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 95Не ЕС е проблема а медиите и хората които обръщат внимание на такива индивиди. Азис си го имаме доста преди да влезем в ЕС. Не харесвам визията на такива индивиди и не им обръщам внимание и ако всички правеха така никой изобщо нямаше да се интересува и нямаше да бъде проблем.
89
13
 
7
 
! Отговори
Емо преди 9 години
Пресвета дево от Гваделупе, колко комплексари има в тази иначе малка страна... пък някои чак за психиката на децата се притесниха. Колко лева дадохте вие притеснените на "Българската коледа" или по-добре да не питам. Свикнали сте само и единствено да плюете, по когото сметнете за добре - по гейовете, по Европейците, по ***, по турците, по всеки който не се вписва в рамките на собственото ви комплексирано тесногръдие... "България на комплексарите"
88
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сигурно в арабските страни затова са със завити глави, може да са брадати по рождение!
87
0
 
3
 
! Отговори
така решил преди 9 години
човека,така се появил.Ама с уйдурми да става победител,че и светът да полудее по този стил-не.Жалко за фестивала,догодина какво ли ще измислят.
86
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Атака към децата на подсъзнателно ниво? Когато порастат момчетата да бъдат привлечени от това, което са свикнали да възприемат - брадати "принцеси"?ЕС се опитва да наложи нормативи против родителите, ако се опитват да възпитат у децата си на не харесват всичко различно?!То остава и в училищата да почнат да преподават сексуална култура в 1-ви клас, как правилно да се мастурбира, как не е лошо да целуваш другарчето от същия пол и т.н.Иде нещо, бъдете внимателни!
85
4
 
1
 
! Отговори
до 93 преди 9 години
Значи детето ти е сбъркано.Като порасне ще си пусне брада, ако е момиче, а ако е момче ще пак ще си пусне брада, ама и дълга коса.
84
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отврат. Сега разбирам защо не давам на детето да гледа никакви нови аним.филмчета, които не съм гледал и одобрил. Имам записани на ДВД много от старите детски сериали и анимации, които бяха култови като бях аз дете. Сега и моето дете 20 години по-късно ги гледа с огромен интерес и иска да ги гледа пак и пак. Но като му кажа за Шрек например, отговорът му е, че не иска да го гледа.
83
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Отврат...на къде отива света..да коментираме такива гнусни, нелепи, грозни неща като жени с бради...
82
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жени с бради, педофили, инцести - всичко под егидата на Celebrity Culture/Култура на знаменитости.