ММА боецът Георги Стоянов победи в Къртицата 2

Топохранителят Емил Каменов стана топ Къртица с 97 140 лв.
Обновена: 18 май 2014 08:38 | 18 май 2014 08:23, Веселина Йорданова
60
ММА боецът Георги Стоянов победи в Къртицата 2
Снимка: "Къртицата 2"

ММА боецът Георги Стоянов стана големият победител в Къртицата 2: Разтърсване. В зрелищна надпревара с актьора Александър Сано и изключително близък процент зрителски гласове, Георги измъкна победата и спечели сумата от 152 860 лв., съобщават организаторите.

Петимата финалисти – Костя Воротнюк, Георги Стоянов, Евгени Иванов, Емил Каменов и Александър Сано, започнаха последната си обща Битка на височина 12 метра, а преодоляването на дървените пилони се оказа по силите единствено на актьора Александър Сано.

Това финализира окончателно баланса по сметките на Къртицата и Групата - 97 140 лв. за саботьора срещу 152 860 лв. за Групата.

Последният елиминационен тест се оказа фатален за руснака Костя, който напусна играта на крачка от финала.

Главната роля на Къртицата се оказа поверена на топохранителя Емил Каменов. Зрителският вот за Къртица не успя да подмине решаващите 50%, а това връчи в ръцете на Каменов пълната сума от сметката на саботьора -  97 140 лв.

Златната тройка на Евгени Иванов, Георги и Александър Сано бе селектирана от зрителите до двама финалисти, които решиха волейболната звезда да напусне играта.

Така на финалната права един срещу друг се изправиха Александър и Жоро. В компанията на крокодил, нутрии и десетки риби и раци, двамата атакуваха водния капан и изваждането на четири ключа.

Момчето от морето – Георги, доказа, че бързината и водата са неговата стихия и преодоля препятствията за рекордните 2 минути. Това очевидно оказа влияние и на финалното зрителско решение, което избра Георги за победител в Къртицата 2: Разтърсване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: TV7Къртицата 2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
3
 
! Отговори
Рени преди 9 години
Просто не мога да повярвам, че Георги е събрал симпатиите на зрителите. Не мога да повярвам, че българите сме толкова заблудени, за да харесваме "мъж" като него. Това същество ли, което обижда наляво и надясно и посяга на жени, трябва да е нашият идеал за мъж??? ЖАЛКО за нас. Тези, които са го харесали явно нямат никакви ценности в живота, а търсят само сеир или са такива като него!!!
48
4
 
4
 
! Отговори
Viktor преди 9 години
Nai tapoto predavane vav iztoriqta na tazi televiziq i za poreden pat se dokaza 4e nie balgarite sme neverotni tapiri i si zaslojavame vsqka tejka sekuda ot na6iq gaden givot ...P.S prodaljavai taka balgarino Evropeets.....???
47
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Т'ва даже не съм разбрал че го дават
46
6
 
16
 
! Отговори
Пълен Отврат преди 9 години
Отвратително предаване и накрая Психото и Мускулестата Жена да спечелят... Ники Николов заслужава един хуав бой дето манипулира хората.
45
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
какъв топохранител е тоя бе?!?!?! заплашиха го със съд и се *** като п*тка...мускулите му са пълни със всичко но не и с мускул не успя да се справи с нищо силово в това предаване и му дадоха наградата накрая...пълен лузър е тоя
44
6
 
9
 
! Отговори
Гюргя преди 9 години
Къде са го давали това предаване???
43
3
 
15
 
! Отговори
селянин преди 9 години
всички деца да стават *** !! браво на водещите и продуцентите!!
42
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-много се радвам, че оня позьор - Пушката, не успя да излъже хората и си получи заслуженото. Сано беше тръгнал по същата писта и ужасно ме дразнеше в началото с псевдоморалистките си тиради, но после като че се поусети и стана далеч по-поносим, а като играч определено си беше безупречен, макар че тоя непукистлък и липса на страх сякаш излизат извън рамките на нормалното. Заслужаваши да спечели, но от друга страна той ще има и други възможности за бързи пари, за разлика от Жоро и Емил.
41
5
 
32
 
! Отговори
ggg преди 9 години
Каквато ни държавата, такъв и финала на Къртицата. Народа гласува за един злобен лилипут, който успя да спечели народната любов с лабилна психика, закани за физическа саморазправа и обиди, в които дори нямаше въображение.
40
5
 
20
 
! Отговори
jane преди 9 години
За Емо се радвам, защото въпреки псуването и блъскането не е наранил никого и се показа пич. Георги обаче има сериозен проблем с агресията и вероятно е наранявал много хора. Съжалявам, че той взе наградата, а не симпатяга като Костя например. Колкото до Сано, признавам му, че е нинджа и пич. Обаче е надменен, а това не мога да го търпя, защото звезда или не, не е с нищо повече от мен или някой от другите. А надменността му е станала като маска на иначе хубавото лице.
39
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много се кефя !Най-големите тъпани взеха парите!-и зрителите са по *** от тях даже...
38
1
 
9
 
! Отговори
Нелия преди 9 години
До АнонименСамо за протокола - знам, но това е обещанието и мечтата на барека. Не си ли чувал /а/ :)
37
9
 
48
 
! Отговори
Пфффффффффф преди 9 години
Mда ...селянин,убиец на животни, празноглавец и мъжка п*тка скачаща на бой на жени е любимеца на България....Ясно защо държавата ни е на това дередже и в чужбина "българин" звучи обидно.
36
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До НелияСамо за протокола...отдавна не сме Народна Република...
35
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не съм го чувал
34
8
 
19
 
! Отговори
Мари преди 9 години
Това изобщо не съм го гледала и не ми пука кой е спечелил!Голяма новина,занимавате хората с някакви селски предавания!Напишете нещо сериозно!
33
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сано и Георги напълно заслужен финал и двамата заслужаваха да спечелят, може би е малко по -справедливо да спечели Георги, защото Сано така или иначе е взел хонорар, но мен лично с един процент повече ме спечели Сано. Тези предавания не са за модели за подражания а за мъжкарство, мисля че кроткия Сано показа че зад приветливата и слаба фигура стои един голям мъж а за Георги е ясно, мъж от всякъде а Емил мога да кажа че само се прави на мъж а е по слаб и от жена. Само ох и пъш и никакъв характер.
32
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Смешни комунисти - затва злобеят, защото нямат друго кво да правят в мизерния си животец! АЕ БОЛЕСТИ ДА ВИ ИЗЯДАТ
31
23
 
23
 
! Отговори
666 преди 9 години
Много злобари тук бе братче! Спечелиха си хората парите и толкова!
30
3
 
44
 
! Отговори
Нелия преди 9 години
Изобщо не се учудвам, както не се изненадах, когато черната Златка стана пък любимка на другата част от народа :) Няма да се учудя и ако Барека стане министър председател на Народна република България :) Момчета, стягайте се за казармата..

Спонсорирани публикации