Не исках да бъда баща, но...

Един вълнуващ разказ на 40-годишен мъж в снимки
Обновена: 4 юни 2014 09:37 | 3 юни 2014 20:54, Александър Попов
33

Снимка: thereluctantfather.com

Фотографът Филип Толедано става за първи път баща на 40 години.

В интерес на истината да има дете никога не му е било мечта, нито цел. Дори се дразни, когато на гости му дойдат приятели с наследниците си. Затова изпитал смесени чувства, когато на бял свят се появила неговата дъщеричка Лулу.

Той е преминал през трудния път  - от първоначалния страх пред малкото бебе до всепоглъщащата любов към своето дете, пише Adme.ru. Всичко това той е разказал в своя фотороман.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: бащародител
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
5
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Повечето снимки са меко казано гнусни - как държи бебчето с неукрепнало вратле и главица, снимката с кучето, на жена му... Съмнителни фотографските умения, неразбираема гледна точка. На 40г пък изявления и поведение на тийн.
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не исках да *** ама се ***
24
0
 
9
 
! Отговори
МАЙКА преди 9 години
До redordeadне искам да държа сметка на никого какво прави искам едно минимално уважение към човека който ти е дал живот, отгледал с много мъка и проблеми...Не искам родители и деца да живеем заедно и да останем заедно - ЕДИН ТЕЛЕФОН "МАМО ТАТЕ ДОБРЕ СЪМ" , това е... ама и него го няма... за съжаление. Нищо ! Да са живи и здрави всички деца! Господ и Богородичка здраве да им дава.. Ние сме майки - всичко прощаваме !
23
1
 
12
 
! Отговори
от свекъра преди 9 години
сега времената не са тези от преди 20-30 години,тогава момичетата ходеха да живеят в къщата на момчетата,сега е обратно момчетата ходят,преди 15 години,синовете ни бяха 12-14 годишни,жена ми работеше в една фабрика и всеки ден в 17 часа момчетата ходеха с колелетата да пресрещат майка им.една колежка вече минала по този път видяла това и казала на жена ми радвай се на тези мигове и тези години.защото когато се изпоженат няма да ти обръщат внимание. ВЯРНО БИЛО!!!
22
1
 
9
 
! Отговори
redordead преди 9 години
до Майка - ами знам, че не е приятно но такъв е животът. Ти си създала човек, за да бъде някой ден той самостоятелен, а не да му държиш сметка какво прави, заради това, че си го отгледала. Да, съгласен съм, че би било супер деца и родители да останат завинаги в едни добри отношения, но понякога просто е трудно. И по-добре така, отколкото да го хрантутиш и да ти виса на гърна до 40 години, че и такива готованци има...
21
0
 
9
 
! Отговори
МАЙКА преди 9 години
До redordeadНикой нищо против няма поколенията да се развиват. Много ясно , че нищо неможе да остане с години на едно и също място. И пънкарската прическа и много други неща ги приемам, ама отношението към този, който по цяла нощ не е спал, когато си имал болка той със сълзи на очи е молил Господ да я отнеме от детето му и да я даде на родителя, лишавал се е от хиляди неща и в един момент"айде, нещата се промениха, живота си е мой , а ти върви се шибай нанякъде" ето това как да го приемем?
20
4
 
10
 
! Отговори
redordead преди 9 години
ами това е, човешките отношения, морал, етика, егоизъм - не са статични, развиват се с поколенията, това че някой не гир азбира, не означава, че са грешни. То и баба ми сигурно ако види пънкар с видгнат бяодисан гребен и обеци и вериги от носа към ушите ще каже - е, анвремето на седенките си обличахме кенарени ризи и пеехме седнало е джоре ... а сега какви са...в момента в глобален мащаб изараства по-егоистично поколение, което гледа собствените си интереси...това е положението
19
2
 
36
 
! Отговори
до 18 преди 9 години
Този хумор и изобщо смисъла на тези снимки само един родител (и по-добре бащата) може да ги разбере. И между другото, докато майката се привръзва към детето си още от бременноста, все пак растат заедно, майчин инстинкт и т.н., на нас бащите ни трябва време да изградим връзка с децата си, но веднъж изградени те са силни и завинаги. Усещането е много специално и не може да се опише, трябва да се почувства. Дай, Боже, всекиму.
18
11
 
6
 
! Отговори
Мери преди 9 години
Тази "новина" е тооооолкова прясна, че ако беше манджа - да сме се изпонатровили!
17
2
 
24
 
! Отговори
чочо преди 9 години
Историята на фотографа доказва максимата.Никога не казвай НИКОГА.
16
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не мисля, че човек може да обича по-силно друго човешко същество от детето си. Някои май не схващат хумора на автора.. :)
15
0
 
24
 
! Отговори
до redordead преди 9 години
До redordeadне смятам че това е "естественият ред на нещата" Да, естествено е всяко дете да напусне родният си дом, но това ли е начинът ? Нашето поколение така ли напусна родният дом? И още и още се грижим за възрастните си родители, интересуваме се за тях как са, що са ? Смятам че в един нормален човешки живот такъв е редът. "Тийновете" ги внесохме от Америките , за българина не е характерно това поведение ! А доколкото знам, ние не сме САЩ и никога не трябва да ставаме , нали ?!
14
2
 
17
 
! Отговори
redordead преди 9 години
родитеслтвото е нещо хубаво, но и нещо много отговорно, все пак не сме си създалижива играчка да ѝ се радваме, а сме отговорни за едно човешко същесетво, и то не само в аспект да му бришем говната, а да го направим ЧОВЕК. А не да стане тъпоумно чалгаджийче. В този ред на мисли, самото създаване на деца, не е най-великтото нещо, щото по тази логика, манговците са най-велики в България. До МАЙКА - това е естественият ред на нещата. Тийновете особено се дразнят на родителите си безкрайно...
13
0
 
28
 
! Отговори
МАЙКА преди 9 години
До млад таткоПреживяванията са страхотни! И вие сте го описали по много хубав начин. Обичта към децата е нещо, което неможе да се опише с думи. Но какво ще кажете , ако това толкова мило същество го изгледате с толкова много любов,изучите, възпитате давате всичко от себе си и в един момент написва едно прощално писмо и година и половина не сте му чули дори и гласа ? Търсите информация отвсякъде да научите поне дали е живо , дали е добре, дали е щастливо? Аз нямам обяснение, вярвайте ми !
12
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всъщност е много искрено и сладко. Виждах същата реакция от страна на съпруга ми: от неразбиране, през гняв до умиление :))))
11
29
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айде, бе! Някакъв на 40 се решил да се възшроизведе и сега го направил публично. Вижте ме какъв съм герой.Нашите дядовци са правели деца всяка година и не са се страхували, за всяко се е намирало и хляб и дреха.Тоя егоцентрик, иска публичност и преклонение.
10
2
 
47
 
! Отговори
Залезът на бледолики преди 9 години
***, арабелите и др. размножаващи се *** не си задават въпроси като този тъпок, затова ще превземат света. Егоцентризмът на западняка води до гибел на цялата раса. Лондон и Париж са вече черно-жълто-кафяви градове, да си бял скоро ще стане съвсем опасно и самотно занимание.
9
1
 
99
 
! Отговори
млад татко преди 9 години
Преди 3г станах баща.Макар да очаквах раждането с нетърпение,не останах очарован от първата си среща с дъщеря си.Въобще не ме отрази.Приех го лично.3мес. имах чувство,че някой си е оставил детето да го гледам временно.Веднъж обаче се замислих за кого другиго бих ставал посред нощ,без да го правя на въпрос,чии *** бих чистил без гнус и на чия оригня бих се радвал от сърце.Не мога да опиша чувството,когато скача от радост за дето съм се прибрал и когато ми каже "тати,виж,виж какво правя"(хвалба)
8
47
 
17
 
! Отговори
ТАрата преди 9 години
Ужас и отвращение...да пуснеш куче при новородено?С тия бактерии и с тия детински егоистични коментари си личи защо чак на 40 има дете.
7
10
 
18
 
! Отговори
popa s karte4nicata преди 9 години
Ne znam koi kakvo e prejivql no li4no az bih prejivql stotici p1ti tova da ne spa po cqla no6t i da bdq nad detskoto krevat4e bez zna4enie za moeto spokoistvie i li4no prostranstvo.Tova da s1zdade6 jivot da se griji6 za nego i da go otgleda6 e nai v1zvi6enata cel na vseki 4ovek.Izvinqvam se 4e pi6a na latinica no nqmam BG klaviatura.Nqma ni6to po nevinno,golqmo i v1zvi6eno ot s1zdavaneto na 4ove6ki jivot.